Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Людство 2.0: Лікар попереджає про нові технології вакцинації. Інтерв'ю з доктором Керрі Мадей

Категорія:

Доктор Керрі Мадей, терапевт і остеопат, протягом 19 років керувала двома клініками в штаті Джорджія, США. Вона також досліджувала тему вакцинам. Чому вакцини від COVID-19 більш проблематичні, ніж інші? Невже людство в самому центрі великого експерименту? Якщо ви ніколи не чули про гідрогель, люциферазу і міжнародний патент Білла Гейтса, подивіться це інтерв'ю.

Доктор Керрі Мадей, терапевт дуже зацікавилася розрекламованою вакциною проти правця і була здивована, коли їй не вдалося знайти жодного колеги, який би коли-небудь мав справу з «випадком правця». Це не давало їй спокою, що й підштовхнуло її до наступних досліджень. На свій подив, вона дізналася, що у вакцині є добавка для стерилізації жінок. Її скептицизм щодо щеплень зростав, і вона почала дедалі більше досліджувати сферу вакцинації.

Глибокі дослідження привели її до відкриття нових технологій в нових вакцинах проти COVID-19, і вона забила на сполох. Її заклик пробудження до всього світу: "Human 2.0: Wake Up Call To The World", швидко розповсюджувався в Інтернеті доти, поки не став жертвою цензури YouTube & Co.

Німецьке Kla.TV взяло інтерв'ю у доктора Кері Мадей.

Ден: Припустимо, я цілком вірю в захворювання на Covid і згоден з усіма оприлюдненими правилами. Одягаю маску, куди б я не йшов, і дотримуюся дистанції. І я можу погодитися з усіма заходами обмеження, але у цю нову вакцину вкладені мільярди. Багато компаній конкурують одна із одною за те, щоб виробляти найбільш безпечну та ефективну вакцину. Тобто, якщо у нас буде вакцина, ми повернемося до нормального життя. Що Ви про це думаєте?

Др. Мадей: Ну, я б сказала людям, що нам насправді потрібно зупинитися та серйозно подумати про це, чому ця вакцина, як досі жодна інша вакцина або ліки із раніше створених, так активно просувається. Ми пропускаємо випробування на безпеку, ми не проводимо досліджень на тваринах, і люди повинні знати, що це небезпечна вакцина, бо протилежне не доведено. І у мене, як і у інших моїх колег, є підозра, чому не тестують її на тваринах. І причина полягає в тому, що попередні спроби протягом останніх двадцяти років випробувати подібну вакцину, (а це зовсім інша вакцина), провалились під час тестування на тваринах.

Наприклад, в дослідженнях на тваринах в минулому, коли вони давали таку модифіковану матричну РНК або модифіковану ДНК-вакцину, тварини спочатку виглядали дуже здоровими зі своїми імунними системами. Прекрасно, було схоже на успіх! У зразках крові підвищився рівень антитіл, а також покращилась т-клітинна імунна відповідь. Чудово! Але в експерементах на тваринах проводять випробовувальний тест. Тобто, спостерігають за щепленою твариною, яку заражену вірусом.

Цей тест неетично проводити на людях, тому експерементують лише на тваринах. Спершу зразки крові виглядали доволі добре, але коли їх заразили вірусом та бактеріями, розпочалися значні проблеми. Насправді, щоразу у тварин розпочиналась цитокінова реакція, запальний процес, відбувалось загальне погіршення стану здоров'я тоді, коли їх свідомо піддавали впливу вірусу або бактерій. Вони ставали справді хворими, у них було сильне запалення легенів, більше проблем із печінкою і більше смертей. І якщо це відбувалося майже щоразу при випробуванні попередніх видів вакцин такого роду, ми могли б очікувати, що це станеться і з цією, тією самою вакциною, яку вони намагаються випробувати на нас.

Припустимо, ми пройшли цю вакцинацію. Спочатку все це виглядає добре, чи не так? А пізніше люди можуть захворіти на звичайну застуду, грипп або ковід-20, або на будь-що завгодно. Я, як і мої інші колеги, переконана, що зросте смертність, захворюваність, кількість проблем і, підозрюю, вони не будуть звинувачувати в цьому саму вакцину, тому що зараз виробники вакцин не несуть жодної відповідальності, вони просто скажуть: така природа цього нового вірусу. У всьому звинуватять вірус.

Ми повинні бути дуже обережними, тому що ця вакцина не є безпечною вже на основі тих даних, які у нас є на сьогодні. Тільки цього вже має бути досить. Також ця вакцина є цілком новою для людства. Зовсім невідомою. Вона буде пов’язана з ДНК, РНК, геномом, генами. Всі ці слова по суті означають одне й те саме. Геном – це те, що робить нас людьми. Це наша програма. Те, що змушує нас рости, змушує нас розмножуватися, розвиватися, зцілюватися – це все повинен знати та робити організм. Тому, коли вони будь-яким чином маніпулюють цим – одна маленька зміна може мати руйнівні наслідки. Це може привести до раку, мутагенезу, мутагенів та аутоімунних розладів.

Отже, ці наслідки можуть стати помітними тільки в майбутньому. Це щось зовсім нове. Дослідження не проводяться належним чином, все надто поспішно. Також потрібно зважати на тривалі дослідження, жодне із яких не завершиться до жовтня 2021 року. А це означає, що всі ми будемо у центрі грандіозного експерименту, коли з’явиться ця вакцина. Це неймовірно, чи не так? Отже, це нагадує про Нюрнберзький кодекс часів Другої світової війни. На нас не повинні проводити експерименти без нашої згоди. Але сьогодні ви повинні зрозуміти: ми є учасниками такого експерименту.

Ден: Скільки часу, зазвичай, потрібно для перевірки вакцини на безпечність?

Др. Мадей: Хороше дослідження має тривати від десяти до п'ятнадцяти років. Зараз говорять про п'ять років. Гаразд, хоча п'ять років – це занадто швидко, однак повіримо їм на слово. Проте через п'ять років це навряд чи можливо, а сьогодні це потрібно зробити менш ніж за рік.

Ден: Менше ніж за рік… І можна припустити, що вони почнуть використовувати військових, як піддослідних кроликів, для проведення майбутніх випробувань. Цікаво, хто першим буде щеплений, і чи почнуть вони вимагати наявність щеплення для авіаперельотів і такого іншого?

Др. Мадей: У тому й проблема! Зараз ми усі перебуваємо в центрі грандіозного експерименту і не знаємо, що буде далі. Я хотіла б нагадати людям, що ця вакцина використовує технологію під назвою "Трансфекція" (введення генетичного матеріалу в клітини ссавців). А це означає, що це така сама технологія, яку вони використовували для генетично модифікованих організмів. Люди, напевно, давно зрозуміли, що ГМО-фрукти та овочі безплідні – вони, зазвичай, не відтворюють власне насіння. Так може статися і з людиною. Крім того, ці овочі не такі корисні, вони не мають того поживного складу, який мав би нормальний органічний здоровий фрукт і овоч.

Якщо подивитися на тварин, які генетично модифіковані, то вони живуть не так довго, у них дуже короткий термін життя. А тепер щодо людей. Це, безперечно, змінить нас генетично, і ми можемо чекати таких самих наслідків. Нам насправді потрібно зупинитися та розібратися з цим! Вони виправдовують використання такої вакцини тим, що можуть виготовити її дуже швидко, зробити велику кількість та розповсюдити. І насправді, це єдина причина, на якій вони ґрунтуються, щоб використовувати саме такі вакцини.

Ден: Ну, вони також виходять із того, що сам ковід неймовірно небезпечний. Чи погодитесь Ви з цим?  

Др. Мадей: Ні, всі дані підтверджують, що це зовсім не так смертельно. СDC, Всесвітня організація охорони здоров'я – всі ці організації визнають, що це не так смертельно. Ми можемо його порівняти зі свинячим грипом, однак, ми для боротьби проти нього не закрили весь світ, чи не так? Ви ж знаєте, що даними дуже маніпулюють і оперують багатьма фальшивими цифрами. Я думаю, це навмисно. Наприклад, штат Флорида, який має понад 300 лабораторій, які повідомляли про 100% позитивних результатів тестів… І тоді це досліджували і виявили, що менше 10% були насправді позитивними, а не 100%. Тут щось не так. Це можна спостерігати не тільки в інших штатах США, але й в інших країнах світу!

Ми бачимо, що все повторюється у всьому світі. Тож ми бачимо, що тут відбувається щось більше. Знаєте, це не просто маніпуляція даними. Коли ти дивишся на те, як люди вкладають у це так багато фінансів. Тут крутиться багато грошей. І наполягають на цій вакцині, звичайно ж, люди, які будуть заробляти на ній. І крім того, світова громадськість повинна знати, що ми не отримаємо жодної компенсації від цих виробників вакцин, якщо це нам зашкодить… Вони не несуть відповідальності, жодної відповідальності. Якщо ви помрете, якщо хтось помре, якщо хтось покалічиться, якщо у когось будуть у майбутньому побічні дії або хвороби від вакцинації – це нещастя. З цим нічого не поробиш. Вони зароблять усі свої гроші, а ми постраждаємо. Чи це справедливо? Як це може бути правильним, як це може бути законним?

Ден: Так, це правда. Вчора я слухав ваше інтерв'ю з доктором Кауфманом (доктор Ендрю Кауфман – доктор медицини, бакалавр біологічних наук). Не могли б ви розповісти нам, що це за явище, яка називається люцифераза, а також, що це за патент Білла Гейтса, який має дивну нумерацію до нього?

Др. Мадей: Так, це те, що насправді засмучує мене ще більше, ніж навіть сама вакцина, про яку я говорила. Це – технологія, яка пов'язана з нею. І коли вони говорять про цю вакцину, вони хочуть, щоб усі ми, по всьому світу, були щеплені. Білл Гейтс навіть сказав, що хоче, щоб щонайменше 7 мільярдів людей було вакциновано – а це приблизно весь світ – перш ніж ми зможемо перейти до «нової норми».

Щоб бути впевненим, що це так і станеться, він не довіряє лікарям та медичним закладам. Він також не довіряє людям, коли ті говорять, що зробили щеплення. Вам доведеться це довести. Вони хочуть провести маркування, ідентифікувати вас за допомогою невидимого татуювання під шкірою та зчитувати його за допомогою спеціального додатку на вашому телефоні чи іншому пристрої. Ви матимете унікальний ідентифікатор. Розумієте?

Для мене це так само, як ярлик на корові. І це нічим не відрізняється від цього. І цей ідентифікатор буде містити запис про ваші щеплення, про стан вашого здоров'я та іншу інформацію про вас. Щоб упевнитися, що ваш організм не відкине його, вони використовують гідрогель (імплантат з мікрочіпів, поміщений у спеціальну тканину) та нанотехнологію (нову технологію матерії в нанометровому діапазоні). І це дуже специфічний винахід DARPA (Агентство перспективних оборонних дослідницьких проектів). Міністерство Оборони має організацію під назвою "DARPA". Організм не відкидає цей ідентифікатор, який має безліч різних функцій. Вони вирішили його запатентувати. Зрозуміло, що вони можуть отримати більше грошей, коли запатентують його.

І вони називають цей ідентифікатор – "люциферазою". Це фермент, який світиться. Тому йому дали таку назву: «люцифераза». Мені не подобається ця назва, і я вважаю, що вона жахлива. І це буде вашим клеймом, це буде вашим посвідчення особи. Проблема в тому, що воно включає в себе багато всього. Мало того, що у вас буде це маркерування, так ці фірми 26 березня 2020 року щей принагідно представили міжнародний патент, і вгадайте, хто це зробив? Білл Гейтс та його компанія Microsoft.

Ви бачите постійно одні й ті самі імена. Він не тільки може заробляти на вакцині, не тільки на цій люциферазі. Він може заробляти на патенті цієї вакцини – номер 060606 – міжнародний патент по всьому світу. І вона буде містити ту нанотехнологію, той гідрогель, ту люциферазу, яка підключить вас до хмари даних, 5G. Вона буде працювати через ваш смартфон і відправляти дані на хмару. Щойно вона опиниться там, усі ці дані будуть накопичуватися. Фактично всі ваші біометричні дані будуть накопичуватися. І цей номер, ці дані будуть підключені до криптовалюти.

Таким чином, ваше тіло, по суті, стане товаром. Більше не буде ні готівки, ні кредиток. Бачите, як це небезпечно?! Тому що ваші дані можуть зламати. Ми знаємо, що можна зламати і наші телефони, і комп’ютери. Будь-який електронний пристрій можна зламати. Хто сказав, що не можна зламати і вас у цьому випадку? І що станеться в тому випадку, якщо ти робиш те, що не подобається уряду, якщо ти виступаєш проти чогось, або порушуєш спокій? Може, у тебе заберуть твої «гроші»?

Ден: Зараз це звучить занадто фантастично, щоб бути реальністю. Але патент на технологію 060606 вже існує. Він насправді є, і в цьому немає жодної теорії змови.

Др. Мадей: Так, і не тільки це, якщо подивитися на Африку, вони почали тестувати цю технологію на дорослих і дітях. За цим стоять Мастеркард і Фонд Гейтса. Вони використовують біометричні дані і ID цих людей, як ми говоримо, при вакцинації. Тому це – не фантастика, вони вже запускають це в Африці.

Вони роблять це прямо перед нашими очима. Я – дитя Боже, я вірю, я вірю в Ісуса Христа, я вірю в Бога. А є люди, які поклоняються сатані, вони вірять в сатану, вони вірять в 666, вони вірять в символізм. Я думаю, що вони вважають, що повинні сказати нам, що роблять, перш ніж зробити це. Є щось більше, ніж просто те, що відбувається у фізичній сфері, це насправді відбувається і в духовній сфері. І якщо ви подивитеся навколо, ви побачите символіку всюди, якщо ви захочете подивитися на це. Які збіги у використанні цих чисел? – я не вірю, що це просто збіг.

Чому це відбувається в усьому світі, не в одній лише країні? Наприклад, корупція – не тільки в одній країні, але це відбувається в усьому світі. І, якщо ви подивитеся на імена, це одні і ті самі імена: Фонд Гейтса, постійно Білл Гейтс, він наживається на нас. В Африці, в Індії його знають як того, хто паралізував або вбив близько 500 000 дітей. Він зробив це без усвідомленої згоди, він збрехав їм, і йому це зійшло з рук, з ним нічого не сталося. Чому ви думаєте, що він учинить з нами по-іншому? Він також вірить в депопуляцію, він вірить в євгеніку, він з тієї сімейної лінії. Він думає, що нас занадто багато, він хоче прорідити стадо. Люди, прокиньтеся! Ця людина не хоче, щоб усі ми жили на землі! Він багато разів по-різному говорив про це, його справи це доводять, і він не вчений, не лікар, не епідеміолог. Чому ми даємо йому таку владу? Він має все, щоб виграти, а у нас є те, що можна втратити.

Ден: Правильно. Є один момент у тестуванні, прo який я забув запитати і до якого хочу повернутися. Я трохи заплутався в тому, що таке псевдопозитивний результат. Але мене вражає одне: у нас є статистика, де дані почали знижуватися в квітні чи травні, а рівень смертності впав майже до нуля, це схоже на зависання вище нуля, вірно. Тому: або тести є правдими і кількість збільшилась. Що означає: число випадків зростає, а рівень смертності стабільно дуже низький, це означає, що сам вірус з кожним днем стає менш смертоносним, і це добре. Або це псевдопозитивні результати, що означає: у нас насправді немає таких випадків. Тому з обох боків хіба це не перемога: повертаймося до нормального життя?

Др. Мадей: Так, ви керуєтеся здоровим глуздом, і я цілком з вами згодна. Зараз немає приводу вживати екстрених дій. Чому в нас і досі надзвичайний стан? Фактично ми всі ще в ньому перебуваємо. Чому це відбувається? Ні, надзвичайного ситуації немає. Багато юристів намагаються довести це до суду, тому що в нас не повинно бути надзвичайного стану. І я повинна сказати, що ПЛР-тестування ніколи не призначалося для того, щоб комусь поставити діагноз.

Беруть лише крихітний шматочок ДНК, який багаторазово дублюється. Насправді ви збільшуєте кількість, щоб можна було дійсно проаналізувати та подивитися. Отже, те, що ви бачите – це всього лише крихітний шматочок – це означає, що цей шматочок може мати різне походження: він може утворитися від звичайної застуди або від звичайного грипу. І ми насправді бачили, що послідовність йде від хромосоми 8 людського тіла, а це означає, що коли ви достатньо збільшите її концентрацію, то гадаю, всі ми будемо позитивними.

Ден: Ви чули на днях, що сказав Ілон Маск? Іноді я думаю, що він є частиною цього трансгуманізму. З іншого боку, він час від часу говорить дуже розумні речі. В інтерв’ю він сказав ... насамперед, він сказав, що у випадку з COVID реакція була дуже перебільшеною. Він сказав, що немає причин зупиняти економіку, немає причин для карантину тощо. І тоді дійшло до того, що журналіст сказав: “Ну, схоже на те, що є рішення у всьому цьому: Вийде нова вакцина!" Ілон Маск тоді відповів:« Я не буду вакцинуватись». Журналіст був справді приголомшений. Він повторив і сказав: "Ні я не буду, ні моя сім’я!". А вона запитує: "Чому ж ні?" А він каже: "... бо я вважаю це недостатньо небезпечним, щоб турбуватися про це, і , звичайно, не настільки безпечним, щоб я міг дати це своїм маленьким дітям". Я думаю, що це позитивний знак.

Др. Мадей: Так, це мене також бентежить, я з вами згодна. Тому що, знаєте, з одного боку він говорить щось подібне, а з іншого – вірить у трансгуманізм, що ми повинні об’єднатися з кіборгами (=напів людина, напів машина) і стати єдиним цілим із штучним інтелектом. У мене відчуття, що, можливо, є фінансові причини, чому він це сказав, бо він втрачає гроші на своїх заводах, які працюють не на повну потужність. Тому, можливо, це може бути трохи пов’язано з фінансовою вигодою з його боку. Я чула, що нещодавно він сам почав займатись вакцинами. Отже, знаєте, це доволі неоднозначна особистість. Не знаю, що й про нього думати.

Ден: Подумки повертаючись до 1986 року, і те, що я чув від Роберта Фр. Кеннеді-молодшого про те, що імунітет щодо відповідальності за вакцини існував вже тоді,

Др. Мадей: Так, насправді їх хочуть повністю захистити. Було доволі чітко сказано про це... Оскільки згідно із законом 1986 року... в рамках судової системи вони погодились, що існують негативні наслідки вакцинації, тому була відкрита невелика справа. І тоді було можливим подати позов до цього спеціального суду та отримати компенсацію за завданий збиток від вакцин. Проте, цей екстренний акт виключає і цю можливість.

Ден: У мене до Вас останнє запитання. Припускаю, що знаю відповідь, однак, уявіть, що Ваш друг або Ваша мама, чи ще хтось інший запитають у Вас: «Ну що, Керрі, ти збираєшся робити щеплення?»

Др. Мадей: В жодному разі. Я не буду робити собі жодних щеплень. Я занадто ціную власне тіло та свою незалежність. Я б також відмовилася від вакцини проти звичайного грипу, тому що вони додають складники, які не були перевірені на безпеку. Раніше, коли люди проходили звичайну вакцинацію від грипу, наприклад, H1N1, свинячий грип, Covid 19, то у них з’являлось дивне напруження та була загострена реакція. Це були складніші випадки, ніж у тих, хто не вакцинувався від грипу. Я їм зовсім не довіряю, і в нас є дослідження, які підтверджують, що це правда.

 

 

Наші інтереси: 

Розуміти причини і наслідки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

все, що робиться з чужої волі-зло.зла не лякаюся, проте урівноважую.радіє

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

все, що робиться з чужої волі-зло.зла не лякаюся, проте урівноважую.радіє

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Ми знаємо правду! В цьому наша сила! Добро переможе!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Дякую за дуже важливу інформацію! Власне кажучи, історія з "короною" і є механізмом відбраковки тих, хто залишиться на 3D Землі, і тих, хто перейде на 5D Нову Землю.... Є прохання висвітлити інформацію про акцію 20 березня на Михайлівській площі у Києві проти медичної диктатури під приводом боротьби з "короною".

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

"Експерти" Facebook надіслали на мою сторінку (пов'язану з поштою Gmail) повідомлення, що цей матеріал доктора Керрі Мадей "містить неправдиву інформацію" і заблокували доступ до цього матеріалу. Я написав їм відповідь, що Фейсбук займається цензурою, бо працює на Велику Фарму, яка сьогодні штампує вакцину, і за якою стоїть кабала / хазарська мафія... метою яких є перетворити людей на своїх рабів.... Але люди вже прокинулися....