Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Примусова вакцинація: Ізраїль запроваджує програму ізоляції невакцинованих від суспільного життя

Громадянам Ізраїлю кажуть, що для того, щоб брати участь у "новій нормальності", вони повинні бути вакциновані експериментальними ін'єкціями генної терапії, які уряд вважає необхідними для стримування поширення китайського вірусу.

21031501.jpg

Прем'єр міністр Ізраїлю презентує "зелений паспорт". Фото: Tal Shachar / Pool

Частина схеми ізраїльського уряду «Операція повернення до життя» передбачає видачу «зеленої перепустки» (Green Pass) кожному громадянину, який погодиться отримати укол. Це дозволить «схваленим» громадянам знову ходити в спортзал, відвідувати театр, зупинятися в готелі, ходити в ресторан і відвідувати школу, пише Natural News.

Громадянам Ізраїлю, які відмовляються від ін'єкцій, не дозволять брати участь у нормальному житті, що виглядає подібно до біблійної "позначки звіра", яка буде потрібна, щоб купувати та продавати за новим світовим порядком.

"Тут, в Ізраїлі, дуже напружено", – говорить активістка Ілана Рейчел Даніель. – "Я не знаю, як багато ви бачите. Це жахливо. Це дуже страшна ситуація ".

Ситуація надзвичайно важка для ізраїльтян, які вирішили відмовитись від "укольчиків" проти китайського вірусу.

"Вони зроблять цю "зелену перепустку", і половина населення не зможе потрапити в театри, торгові центри чи в подібні місця, якщо ви не зробили щеплення. Вони створюють медичний апартеїд".

Півтора тижня тому міністр охорони здоров'я Ізраїлю Юлі Едельштейн на брифінгу заявив, що вакцинація від уханського грипу "є першою зупинкою до майже нормального життя". Але, імовірно, ізраїльтянам все ще доведеться носити маски та тримати соціальну дистанцію, навіть якщо вони вже були щеплені.

Учням 7-10 класів також буде дозволено повернутися до навчання в класі, однак це буде дозволено лише в юрисдикціях, де щонайменше 70 відсотків населення старше 50 років вакциновані. Іншими словами, старі протистоять молодим, і навпаки.

Що стосується коледжів та університетів, то там студентам буде дозволено відвідувати очні заняття, лише якщо вони мають зелену перепустку (Green Pass). Це означає, що відтепер лише вакциновані мають змогу отримувати вищу освіту в Ізраїлі.

Власникам зеленої перепустки також дозволяється їсти в приміщенні ресторанів, а тим, хто її не має, змушені вечеряти на вулиці. Порушників урядового наказу будуть штрафувати у розмірі 5000 нових ізраїльських шекелів, що еквівалентно приблизно 1500 доларам США.

Учням середньої школи в Ізраїлі, які вже частково пройшли семестр, що був призупинений через Covid-19, також потрібно буде зробити щеплення, щоб закінчити й скласти іспити. Ці іспити необхідні для вступу до університету, а також для обов’язкової військової служби в Ізраїлі. Це означає, що практично всі молоді люди в Ізраїлі повинні мати вакцинацію, якщо вони не хочуть залишитися бездомними, що порушує закон.

Зелена перепустка підключена до державного вебсайту, який видає QR-коди, що скануються. QR-коди можна завантажити на свої особисті смартфони. Зелену перепустку потрібно пред’явити біля дверей закладу подібно до закордонного паспорта, щоб увійти.

"Ті, хто має сертифікати про щеплення або одужання, зможуть вільно виїжджати з Ізраїлю", – пояснюється в заяві уряду щодо міжнародних поїздок.

Наші інтереси: 

Розуміти, що ситуація з ковідом перевернула все догори дригом. Але нам пощастило, що в Україні всі займаються імітацією "боротьби з ковідом" і вакцин на всіх не вистачить.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Ліваки руйнують звичний порядок речей, що відображається в ненормальності світу. Примітивно і бездарно. Як завжди.
Ділять людей, колять не зрозуміло чим.
Цікаво, навіщо після уколу і далі носити маски? Навіщо тоді все це? Хоча ми і так знаємо.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Ліваки руйнують звичний порядок речей, що відображається в ненормальності світу. Примітивно і бездарно. Як завжди.
Ділять людей, колять не зрозуміло чим.
Цікаво, навіщо після уколу і далі носити маски? Навіщо тоді все це? Хоча ми і так знаємо.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

За статистикою, найбільший відсоток вакцинованих на батьківщині Дітей Диявола... Схоже, Господь вирішив покінчити з ними методою самого Диявола - невдовзі побічність вакцинації почне "вилазити боком" щепленим.

Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Тут ще питання світогляду. Згідно з іудаїзмом, земля є дуже небезпечним місцем, де постійно треба воювати проти «агресивної природи». Тому в Ізраїлі висока частка тих, хто вірить у вакцини, операції та інші зовнішні втручання в організм людини.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Є багато методів, як зробити так, щоб людина пішла щепитися добровільно - без примусу, може з деякими сумнівами, але сама. Для цього людину треба переконати у тому, що її щеплення є суспільним благом (а багато людей старшого віку досі живуть комуністичними ідеалами). Наступний крок - переконати, що це добре саме для конкретної людини. А далі людині вже самій нескладно "змусити" себе терпіти будь-які зовнішні втручання.

Поки дихаю - сподіваюсь!