Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Третина мешканців будинку престарілих у Польщі померла після вакцинації – „Dziennik Wschodni”

Світ:

Було скасовано вакцинацію другою дозою вакцини Pfizer-BionTech, яка мала відбутися 9 лютого. Першої дози було досить. Смерть майже третини вакцинованих літніх людей виглядає як колективна евтаназія. 

Як повідомляв "Dziennik Wschodni", в будинку для престарілих "А в серці травень" у Волі Чолновській в Пулавському повіті до 10 лютого померло 9 мешканців, котрих 19 січня щепили проти covid-19 вакциною Pfizer-BionTech 19, пише wpolityce.pl

Згідно з юридичним визначенням NOP, усі "побічні явища", що виникають протягом 30 днів, є "побічними реакціями вакцини" і вимагають ретельного дослідження. Смерть є небажаною реакцією. З тридцяти людей, вакцинованих у цьому центрі, 9 померли, і "переважна більшість" мешканців та персоналу захворіла на covid-19. Хвороба протікає тяжко.

У зв'язку з цими фактами було скасовано вакцинацію пацієнтів центру "А в серці травень" другою дозою вакцини Pfizer-BionTech, яка мала відбутися 9 лютого.

Першої дози було досить, можна сказати саркастично. Але це не жарт. Смерть майже третини вакцинованих літніх людей виглядає як колективна евтаназія. Чи розслідує цю справу поліція та прокуратура? Може, замість вакцини літнім людям дали отруту? 

Можливо, ті, хто помер відразу після вакцинації, належать до групи, смерті яких виробник вакцини передбачав, пишучи про подібні ситуації в Норвегії, а потім в Іспанії, що вони "відповідають очікуванням".

"Dziennik Wschodni" дав своїй статті обережну назву: "Коронавірус у будинку для престарілих. Смерть зростає". З тексту ми дізнаємось, що до вакцинації в цьому будинку коронавірусу не було, що він з’явився після вакцинації, внаслідок чого загинув кожен третій його мешканець.

Автор статті Maciej Pawlicki вимагає видалити з сайту gov.pl неправдиву та небезпечну інформацію про те, що постійне вживання ліків проти інших хвороб не є протипоказанням до вакцинації проти covid-19, і писати інформацію, заявлену виробником, що такі випробування ніколи не проводились.

Наші інтереси: 

Маємо ще один приклад того, що вакцинація від ковіда є небезпечною! Навіщо взагалі вакцинуватися? Навіщо створювати собі проблеми? Навіщо уряди всіх країн так пропагують вакцинацію? 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Вакцинацію пропонують тому, що вакцинованими людьми дуже просто та легко керувати. Бо, вони не вимагають пригнути керівництво до відповідальності, або просто змінити його.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Вакцинацію пропонують тому, що вакцинованими людьми дуже просто та легко керувати. Бо, вони не вимагають пригнути керівництво до відповідальності, або просто змінити його.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Додам, не просто керувати, а керуваати здоров'ям людини, оскільки вакцина містить купу імплантів (розробки військових лабораторій), про які нам ніколи не скажуть, через які можна безконтактно керувати поведінкою і здоров'ям людини, тобто відключати її (читай: вбивати). Здоровим (фізично і психічно) людям, зокрема дітям, вакцина взагалі не потрібна.