Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Після вакцинацій смертність «від ковіду» у британських будинках пристарілих вчергове зросла на рекордні 46%

"Смертність від ковіду" в британських будинках пристарілих вчергове збільшилась на 46% і досягла рекордного показника 1260 померлих на день. І це при тому, що ще в жовтні "смертність від ковіду" була менше сотні в день. А як же рятівна вакцинація?

На своєму Телеграм каналі Захар Мілютін, який досліджує питання вакцинації й серйозно занурений в тему, звернув увагу на дві статті в британському виданні "The Guardian". 

Стаття від 8 грудня 2020 року про початок масштабної вакцинації від ковіду мешканців британських будинків пристарілих радісно розповідала про 90-річну пацієнтку, яка стала першою у світі, хто отримав вакцину від ковід-19. Тоді у Великій Британії розпочалася масова ковідовакцинація.
Стаття від 19 січня 2021 року пише про те, що "смертність від ковіду" в британських будинках пристарілих вчергове збільшилась на рекордні 46% і досягла рекордного показника 1260 померлих на день. І це при тому, що ще в жовтні "смертність від ковіду" була менше сотні в день.

А як же рятівна вакцинація? Від чого помирають старі: від ковіду чи від вакцинації? Неважко здогадатися. 

Щось аналогічне зараз відбувається і в Ізраїлі, пише Захар Мілютін і нагадує, що усі спроби створити вакцину від коронавірусу з середини 2000-х і до початку сьогоднішньої "пандемії" закінчувались невдачею. Піддослідні тварини після вакцинації виробляли антитіла, але коли потім інфікувались "диким" вірусом, то в багатьох траплялась так звана "надмірна імунна реакція" (ADE) – вони хворіли важче за невакцинованих і вмирали частіше.

Наші інтереси: 

Маємо розуміти, що вакцинація від ковіду (як і від грипу) є небезпечною, безглуздою і неефективною для людей будь-якого віку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Неефективною та небезпечною - то брехня! Вакцинація від Ковіду дуже ефективно вбиває людей! Причому, вони ж самі за це платять!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Неефективною та небезпечною - то брехня! Вакцинація від Ковіду дуже ефективно вбиває людей! Причому, вони ж самі за це платять!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!