Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Start2u: Український стартап для спрощення життя малим підприємцям

Чи не щодня на просторах мережі можна натрапити на історії успіху тієї чи іншої бізнес-ідеї, що починалася практично з нуля і досягла «вершин» завдяки наполегливій праці та креативності її засновників. Але більшість молодих підприємців лякає перспектива потонути у технічній роботі з забезпечення існування їхнього бізнесу, що провокує перехід його у тінь та, як результат, породжує нові страхи перед штрафами та іншими покараннями з боку державних органів.

Саме тому у Львові з’явивився новий проект, покликаний усунути страхи і ризики малих підприємців у їхніх починаннях, перебравши на себе технічні функції ведення підприємництва в Україні.

«Start2u» - це персональні бухгалтер, юрист та фінансист, які у тісній напрацьованій взаємодії дбають про кожний гвинтик бізнес-машини малого бізнесмена, дозволяючи йому при цьому зосереджувати свою увагу на дійсно важливому для нього і не переживати про невчасно подану звітність, приведення у відповідність до мінливого законодавства внутрішньої документації чи вплив ринку фінансових послуг на його працю.

Залежно від розміру малого підприємства сервіс пропонує три пакети послуг різної вартості: «На старт», «Увага» і «Руш», які включають у себе по три блоки вирішуваних питань із категорій «Бухгалтер», «Юрист» та «Фінансист».

Наприклад, пакет послуг «На старт» підійде тим, чиї проекти ще перебувають у зародку чи на початковій стадії існування та, відповідно, працюють поки без найманих працівників. А пакет послуг «Руш» - вже для більш освоєних у бізнесі, чий дохід на місяць складає 50-100 тис. грн на місяць та забезпечує заробітною платою до 5 осіб.

То які саме питання вирішують бухгалтери, юристи та фінансисти «Start2u»?

Це державна реєстрація бізнесу, складення стартових документів для роботи підприємця та іншої внутрішньої документації, юридичний супровід будь-яких інших бізнесових питань, в тому числі договірної роботи та правнича допомога під час перевірок державними органами (юридичний блок).

Бухгалтерський блок включає в себе формування та подачу фінансової та статистичної звітності, консультації з питань поточної діяльності, опрацювання первинної документації, нарахування заробітної плати та податків.

Неординарним в плані консультування є фінансовий блок, який не варто плутати з бухгалтерським. Він пропонує допомогу у залученні фінансування з зовнішніх джерел, консультування щодо бізнес-планів та презентацій проектів, участь у переговорах з метою залучення фінансування та допомогу у пошуку інвесторів.

Що важливо, працює сервіс 24/7, тож інтереси підприємців завжди залишаються у безпеці.

Станом на сьогодні «Start2u» зорієнтований на малих підприємців, що здійснюють свою діяльність у вигляді фізичних осіб-підприємців, адже саме вони, вважають засновники проекту, творять левову частку малого бізнесу в Україні, саме вони потребують найбільшої підтримки та просвітництва у складних реаліях ведення підприємництва в державі.

Завдяки «Start2u» та делегуванню йому технічної сторони підприємництва бізнесмен матиме змогу спрямувати свій хист та енергію у першочергове для нього русло - зростання та розвиток свого дітища.

Більше про проект можна дізнатися з його офіційної сторінки http://start2u.in.ua/, а також із Facebook https://www.facebook.com/Start2you/

Наші інтереси: 

Малий та середній бізнес рухає економіку. Допомога підприємцю на початку – важливий крок у становленні бізнесу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Чи багато гравців-акціонерів НО скористались оцим?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Чи багато гравців-акціонерів НО скористались оцим?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!