Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинація є добровільною – резолюція ПАРЄ

Світ:

27 січня 2021 Парламентська асамблея Ради Європи прийняла резолюцію, якою серед іншого закликала держави "забезпечити інформування громадян про те, що вакцинація НЕ Є обов’язковою" і що ні на кого не здійснюється політичного, соціального чи іншого тиску робити щеплення, якщо вони цього не хочуть.

"НЕ Є обов'язковою" спеціально виділено капс-локом в оригінальному тексті (п. 7.3.1) резолюції, доступному на сайті власне Асамблеї, пише на своєму Telegram каналі Захар Мілютін і зауважує, що наша владна коаліція соросят і путіністів робить чергову спробу повернути в Україну медичну диктатуру совкового типу з примусом не тільки до вакцинації.

На 04.02.2021 в розкладі Верховної Ради знову з'явився законопроект слуги Путіна Радуцького та голоса Сороса Стефанішеної № 4142, яким передбачається позбавлення будь-яких форм освіти дітей, що не зробили бодай однієї ін'єкції, що їх некомпетентні та корумповані бюрократи за відкати жадібних до бюджетних грошей фарм-компаній постійно додають в МОЗ-календар. 

Законопроект № 4142 також передбачає створення на місці розігнаних "через корупцію" санепідстанцій нового мега-корупційного СанЕпідГестапо з майже необмеженими повноваженнями примушувати до вакцинації та інших медичних та псевдо-медичних процедур дітей та дорослих, закривати бізнеси, забирати майно, вибивати двері, тощо.

ГО Вакцинація: Вільний Вибір, ЗАХИСТ ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ, STOP Fake Pandemic / СТОП Фейк Пандемія, Lidia Goncharenko та інші хороші люди планують акції протесту 04.02.2021 о 09:00 під Радою (Київ, вул. Грушевського, 5).

Нагадаємо, 2 грудня Верховна Рада вже пробувала прийняти законопроект 4142. Тоді відбувся мітинг проти його прийняття. Зараз буде спроба №2. 

Чому законопроект 4142 небезпечний і чому його треба зупинити.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що законопроект 4142 є небезпечним, в разі його ухвалення ВР це зачепить кожного з нас.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цю інформацію треба поширювати! Всіма силами!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цю інформацію треба поширювати! Всіма силами!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Міжнародні експерти відповіли, що небезпечніше для людства: вакцинувати чи не вакцинувати?

https://www.ar25.org/node/47462

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !