Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Позитивне ставлення до Трампа є критерієм належності до середнього класу (+аудіо)

Категорія:

Спецтема:

Кожна криза несе як нові небезпеки, так і нові можливості. Одна з таких можливостей – легкість визначення хто є хто. Цим треба скористатися. Об’єднання однодумців – перший крок до творення нового, кращого світу.   

trump-2.jpg

Дональд Трамп, президент США

Аудіоверсія: Позитивне ставлення до Трампа є критерієм належності до середнього класу

Середній, тобто серцевинний

Нагадаємо, що середній клас – це не середній рівень достатку, а стан свідомості. Людина може належати до середнього, тобто серединного (серцевинного, стрижневого, правого) класу, маючи різні рівні добробуту – від дуже скромного до дуже заможного. Сьогодні ця людина може бути багатою, а завтра може втратити все – але це не впливає на її «середньокласовість». Тому що належність до середнього класу визначають не майно чи посада, а поєднання трьох якостей:

  • прагнення жити власною головою (самостійне, критичне мислення);
  • прагнення жити чесною працею (без подачок з бюджету і паразитичних схем);
  • прагнення до спільного блага (патріотизм і націоналізм).

До середнього класу належать і самостійно мислячі інтелектуали, і дрібні підприємці, і великий бізнес – всі, що живуть власною волею, власною працею і шукають спільного блага.

Дивовижна специфіка ситуації в Україні полягає в тому, що наявність комплексу з цих трьох ознак яскраво засвідчується позитивним ставленням до президента США Дональда Трампа. Тобто прихильність до Трампа є узагальнюючим критерієм належності до середнього класу. Як так сталося?

Трамп – виразник інтересів середнього класу

Дональда Трампа обрав президентом американський середній клас – всупереч олігархічним ЗМІ, транснаціональним корпораціям, корумпованій бюрократії, соціальним утриманцям –  всупереч всьому паразитичному конгломерату. Працююча Америка повірила виборчим обіцянкам Трампа – і він їх виконав. Серед іншого він:

  • вивів США з таких відверто брехливих паразитичних структур як Паризька угода (безглузда боротьба з вуглекислим газом) і ВООЗ (лобіювання інтересів фармацевтичних ТНК);
  • зменшив податки і зняв обмеження для підприємницької активності, що привело до безпрецедентного економічного підйому та історичного мінімуму безробіття;
  • створив умови для повернення американських компаній з інших країн в США, щоб вітчизняний бізнес працював на національні інтереси, досяг перемоги у вирівнюванні торговельного балансу з Китаєм, Євросоюзом, Мексикою і Канадою;
  • посилив НАТО, надав летальну зброю Україні та підтримав її цілісність, заблокував підривний Північний потік-2, збільшив санкційний тиск проти Росії.

Трамп подав цілому світу приклад успішної політики в інтересах суверенних націй та людей чесної праці. Тому його підтримали на виборах 2020 року понад 74 мільйонів американців – на 11 мільйонів більше, ніж у 2016 році.    

Ставлення більшості українців до Трампа

Переважна більшість українців ставиться до Трампа негативно, натомість симпатизує Байдену. Головна причина – повне домінування в українському інформаційному просторі олігархічних ЗМІ. Річ у тім, що 95% населення неспроможні до критичного мислення, відтак неспроможні протистояти інформаційному пресингу. Вони некритичні й надмірно довірливі, відтак за визначенням не можуть належати до середнього класу. Ці «прості люди» (homo simplex) виступають проти Трампа несвідомо.

Проте є малочисельна, але організована і впливова сила, яка протидіє Трампу свідомо. Це весь паразитичний конгломерат – олігархат та його обслуга, корумповані політики, корумпований бюрократичний апарат, платні пропагандисти, організатори шахрайських схем, професійні брехуни, переконані ліваки. Усі вони є «класовим противником» Трампа.

Що імпонує середньому класу

Водночас невелика частина українців позитивно ставиться до Трампа. Їм імпонують його чесність, відвертість, виконання обіцянок, збільшення економічної свободи, зменшення податків, патріотизм, відстоювання національних інтересів.

«Суверенні та незалежні нації є єдиним рушієм, що сприяє збереженню свободи, демократії та процвітанню світу», «Ми повинні передусім захищати наш суверенітет та нашу дорогоцінну незалежність» – заявив Трамп 25 вересня 2018 року на 73 щорічній сесії Генеральної Асамблеї ООН. США відкидають ідеологію глобалізму. Патріотизм, а не інтернаціоналізм, забезпечує безпеку та процвітання, – зазначив Трамп.

Трамп повернув гідність слову «націоналізм»: «Знаєте, є слово, воно в деякому роді стало старомодним, це слово "націоналіст". І я кажу: нам, начебто, не слід використовувати це слово. Але знаєте, хто я? Я – націоналіст, окей? Я націоналіст. Націоналіст. Використовуйте це слово». Про це Дональд Трамп заявив 22 жовтня 2018 року на зібранні прихильників Республіканської партії США в місті Г’юстон (Houston), штат Техас.  

Прихильники Трампа отримують інформацію з альтернативних джерел і критично сприймають повідомлення ЗМІ, а це ознака самостійного мислення. У поєднанні з прагненням до чесної праці та патріотизмом маємо три ознаки середнього класу. От і виходить унікальна річ: прихильність до Трампа є узагальнюючим критерієм належності до середнього класу. Таких людей в Україні близько 5%.

Експрес-тест – класовий ідентифікатор

Можна витратити багато зусиль для того, щоб з’ясувати, чи спроможна людина до самостійного мислення, чи є вона прихильником чесної праці, чи є переконаним патріотом. Якщо так, то вона належить до середнього класу.

Проте точну відповідь щодо «класової ідентичності» можна отримати за допомогою лише одного запитання: «Ти за Трампа чи за Байдена?»

А для того, щоб остаточно переконатися, можете поставити контрольне запитання: «Ти за карантин чи проти?». Середній клас добре розуміє всю цю тоталітарну корона-аферу, тому проти примусових і антизаконних обмежень. Прихильники Трампа виступають проти шахрайського карантину і уникають безглуздих масок. Натомість прихильники Байдена виступають за карантин і носять маски – це вже у них такий «партійний ідентифікатор», ознака прихильності до демократичної партії, BLM, антіфа і всього лівого руху.   

У часи кризи виявляється істинна сутність людини, тому й кажуть – «друзі пізнаються в біді». Саме в такий час ми живемо.

Як відомо, кожна криза несе нові можливості. Одна з таких можливостей – легкість визначення хто є хто.

Чому це так важливо? Тому, що об’єднання однодумців – перший крок до творення нового, кращого світу.

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Шукаємо своїх, об’єднуємося зі своїми. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та, ні. Просто він дуже маленький та малопомітний. Зараз. Бо, він ще чекає на свою организацію - Вільну Аріянську церкву.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Дмитро Сало.
0
Ще не підтримано

Друзі, є більш мудріші лідери до яких нам корисніше було б прислухатися до.

Царство Боже в середині.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Наприклад?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ну, наприклад, Сергій Тамарін, поступається йому мудрістю та розумом, але дієвістю перевищує!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

якби не було.Трамп переміг у виборах президента Америки 2020 року.радію

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Добрий день всім! Радіймо ! Завжди правда борола кривду ... Так буде і зараз ... А Дональд буде наступним Президентом Америки ! Молюся за це! Хай буде !

Історія має властивість повторюватись...

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Середній клас? Та в Україні понад 90% середнього класу негативно ставляться до Трампа

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ймовірно, що частка людей середнього класу в Україні менша за 5%. А, відмінність у розумінні походить від відмінних визначеннях середнього класу.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Тоді він відсутній

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Та, ні. Просто він дуже маленький та малопомітний. Зараз. Бо, він ще чекає на свою организацію - Вільну Аріянську церкву.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Люба Покотило.
0
Ще не підтримано

будемо надіятись, що кількість людей середнього класу в Україні буде збільшуватися. для цього треба інформувати людей і заохочувати до корисної інформації та інформації яка потрібна для розвитку людини

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Факти - упряма річ. В Добрій Новині, як константація факту, було написано: "Стежинка до життя є дуже вузенькою". Тож, твоя думка, шановна добродійко Любов, є лише сприйняття бажаного дійсним. Бо, всі інші люди міцно заплющують очі на дійсність. Що саме може змусити їх змінити таку свою поведінку? Напевно, не те, що ти пропонуєш.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!