Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пітер Наварро випустив третій звіт про фальсифікацію виборів-2020, який ще раз доводить, що перемогу Трампа вкрали

Категорія:

Спецтема:

Знаменитий американський економіст, професор економіки, директор відділу з торгівлі та виробництва у Білому домі Пітер Наварро не лише допоміг Дональду Трампу керувати економікою. Він викрив та пояснив, як його боса в буквальному смислі слова обдурили на президентських виборах 2020 року.

21011801.jpg

Пітер Наварро. Фото: Alex Brandon / AP

Наварро випустив третій із серії поглиблених звітів, в яких описано крадіжку голосів та шахрайство на виборах. Цей звіт «виносить мозок, так само як і два перші» – пише Natural News.

Перший звіт називається «Бездоганний обман», у якому визначені шість ключових вимірів порушень виборів. Ці порушення включали відверте шахрайство, неправильне поводження з виборчими бюлетенями, широкий спектр нечесності у процесі підрахунку, численні порушення положення про рівний захист 14-ї поправки, порушення правил голосування та статистичні аномалії.

Другий звіт «Мистецтво крадіжки» розглядає інституційне походження шести типів виборчих порушень. Головне ключове відкриття: зусилля Демократичної партії у стратегічній грі у виборчому процесі в шести штатах розпочалися декількома роками раніше початку виборчого процесу, а в багатьох випадках – незабаром після обрання президентом США Дональда Трампа у 2016 році.

Друге ключове викриття: гра демократів у виборчому процесі була реалізована за допомогою двосторонньої великої стратегії "Набиття урн", призначеної для того, щоб заповнити шість ключових штатів поля бою достатньою кількістю неперевірених та потенційно незаконних бюлетенів, а також бюлетенів, що прийшли поштою. Це робилося для того, щоб повернути рішучу перемогу Трампа в маленьку передбачувану «перемогу Байдена».

У цьому найновішому звіті надаються "найсучасніші статистичні «рецепти», які стосуються потенційної кількості незаконних голосів у кожному штаті на полі бою", йдеться у вступі.

Якщо Конгрес США і Легіслатури штатів (Законодавчі збори штатів) у всіх шістьох штатах проігнорують ці докази, вони це зроблять не лише на свій страх і ризик, вони також будуть наражати на небезпеку американську віру в наші вибори та святість нашої Республіки, йдеться у звіті.

Штати, які розглядаються, – Аризона, Джорджія, Мічиган, Невада, Пенсільванія та Вісконсин. Це саме ті штати, в яких змовники-демократи знали, що Байден переможе (і який Трамп виграв у 2016 році). Це самі ті штати, у яких завершилася крадіжка.

Наварро та його дослідники використовували понад два десятки метрик (методів вимірювання), щоб пояснити у детальний статистичний спосіб всі різноманітні способи того, як відбувалася крадіжка виборів. Ось кілька прикладів висновків:

В Аризоні 150 тисяч бюлетенів, що надійшли поштою, «поданих виборцями, зареєстрованими після закінчення терміну реєстрації». Це, безумовно, – найбільша категорія крадіжок голосів у штаті. Очевидно, що виборчого законодавства тут не дотримувались.

Також в Аризоні штат «здійснив визначну майстерність, перевищивши 100% явки зареєстрованих виборців».  Ця «майстерність» є навіть більше, ніж визначною, тому що Аризона не дозволяє реєстрацію виборців для голосування у день самих виборів.

У Джорджії було знайдено понад 601 тисячу «потенційно незаконних» голосів, що у понад 50 разів більше кількості необхідних для «перемоги» Байдена.

Посадові особи Джорджії підрахували понад 305 700 бюлетенів від осіб, які просили заочні бюлетені більше ніж за 180 днів перед дедлайном на отримання заочних бюлетенів.

У Мічигані слідчі, що працюють від імені Наварро, виявили майже 447 тисяч потенційно незаконних голосів, що втричі перевищували «необхідну перемогу» Байдена у 154 818 голосів.

«Найбільша кількість сумнівних виборчих бюлетенів в Мічигані пов'язані з неочікуваними стрибками підрахунку голосів разом з порушеннями в роботі голосувальних машин і підрахунками бюлетенів. І все це відбувалося при тому, що реєстраційні номери виборців були відсутні» йдеться у звіті.

У Пенсільванії сертифікованих республіканських спостерігачів за виборчими дільницями утримували на відстані довжини футбольного поля. Їм перешкоджали в доступі до приміщень, де оброблялися десятки тисяч бюлетенів.

Потім державний представник Френк Райан разом з кількома іншими членами легіслатури штату виявив, що було подано понад 202 тисячі бюлетенів більше, ніж фактично було зареєстровано виборців у штаті.

Наші інтереси: 

Розуміти, що президентські вибори в США були нечесними, а обраний президент стає нелегітимним.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

молюся.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

молюся.радію

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Якщо у такій великій країні, як США, відбулися такі масові фальсифікації, аби тільки Дональд Трамп не прийшов до влади, це означає, що вони реально хочуть створити нам "нову нормальність"!

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

У перший же день пан Байден повторно хоче приєднатися до Паризької кліматичної угоди, яку Трамп скасував! Ми ж розуміємо, що це – великий фейк! Теорія глобального потепління означає владу, вплив і гроші.

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Але ніхто не забороняє нам створювати свою реальність.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Лише, поки що. Як не створимо її вчасно, то заборонять, як руки до цього в них дійдуть.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!