Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Побічні ефекти вакцини від COVID-19 могли призвести до 13 смертельних випадків: Норвегія

Категорія:

Світ:

Норвегія змінила свої настанови щодо вакцинації, заявивши, що дуже вразливі люди більше не повинні отримувати щеплення, і посилаючись на 13 смертей після вакцинації від побічних ефектів. Як видається, вони пов'язані з вакцинами Pfizer і мРНК-вакцинами від партнера BioNTech.

«Якщо ви дуже слабкі, вам, ймовірно, не слід робити щеплення», – заявив репортерам Стейнар Мадсен з Норвезького агентства по лікарських засобах, повідомляє The Epoch Times.

Зміни в керівництві з боку урядового агентства і Національного інституту охорони громадського здоров'я відбулися після того, як вони зв'язали смерті літніх і «немічних» людей з побічними ефектами вакцинації від COVID-19. На цей момент в країні зареєстровано 23 випадки смерті після вакцинації приблизно з 25 000 щеплень.

Після вивчення 13 смертей агентство заявило, що «побічні ефекти від мРНК-вакцин могли привести до смерті». Відповідно до початкових повідомлень, померлі були старими та немічними, всім від 80 років і старше.

«Звіти можуть вказувати на те, що загальні побічні ефекти від мРНК-вакцин, такі як лихоманка і нудота, могли привести до смерті деяких ослаблених пацієнтів», – сказав Сігурд Гортемо, головний лікар агентства.

Інші випадки смерті ще належить оцінити. Медсен підкреслив, що багато тисяч літніх і слабких людей були вакциновані без летального результату.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація від ковід (як і від грипу та інших хвороб), не тільки неефективна, але й шкідлива та небезпечна для здоров'я і життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вакцинація просувається саме як захист вразливих, адже інші захищені природним імунітетом. Якщо вона небезпечна для вразливих, то в чому сенс її застосування?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вакцинація просувається саме як захист вразливих, адже інші захищені природним імунітетом. Якщо вона небезпечна для вразливих, то в чому сенс її застосування?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Ігоре, хто такі "інші"? Чому вони мають імунітет, а решта потребує вакцинації? І як визначити, чи маєш ти імунітет, наприклад, щодо "ковіду"?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Як в чому? Сенс вакцинації - В ПОСЛАБЛЕННІ ЗДОРОВ'Я ЗДОРОВИХ ЛЮДЕЙ! І, як наслідок цього - послаблення розумових здібностей, тобто, духа, людей. Навіщо ж це потрібно? Досить добре, хоч і російською мовою, це пояснюється отут https://www.youtube.com/watch?v=DnqhXsSIfCo. Но, отут предсавлений брехливий, навіть, хуцпістьский, шлях альтернативного розвитку людства. Правдивий шлях розвитку людства - вільне дарування інформації та матеріальна самодостатність невеликих людських спільнот. Так зване, неонатуральне хазяйтво з економікою дарування знань. Задля того потрібне велике посилення середнього рівня творчих здібностей людей. Натомість, для того втілення того шляху, який пропонує Атталі, потрібне послаблення середнього рівня творчих здібностей людей

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Я для себе вирішив не поширювати інформацію про шкоду від вакцинації, бо мене одразу ж затаврують як конспіролога. А якщо тебе таврують люди, що старші за тебе вдвічі - це ще неприємніше, повірте.

Поки дихаю - сподіваюсь!