Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Керівник Parler Джон Матц був змушений втекти разом з сім'єю з дому через погрози в мережі

Жертвами ненависті й переслідувань також стали багато працівників соцмережі Parler. Про погрози на адресу Матц стало відомо з антимонопольного позову, який Parler подав до Amazon, що зупинив хостинг соцмережі на своїх серверах. 

Джон Матц покинув будинок разом зі своєю сім’єю, тому що йому погрожували вбивством. Його працівники також в буквальному смислі слова побоюються за свою безпеку і безпеку своїх дітей, тому багато хто був змушений виїхати зі своїх рідних штатів, повідомляє повідомляє американський канал Fox News.

Матц також заявив, що хакерами були опубліковані безліч паролів від його особистих облікових записів, а також назва вулиці, на якій він проживає. Крім того, хакери вже погрожували прийти до нього додому, і тому він вирішив виїхати, хоча раніше взагалі ніколи не сприймав серйозно подібні погрози.

Матц заявляв, що IT-гіганти влаштували «скоординовану атаку» на Parler, щоб усунути конкурента на ринку соціальних мереж.

Нагадаємо, що на Parler стрімко почали переходити з Twitter прихильники президента США Дональда Трампа, а також всі, хто обурився тим, що його заблокували великі технологічні мережі (Twitter і Фейсбук). 

9 січня 2021 року Apple видалив додаток соцмережі Parler з App Store. Днем раніше це зробив Google.

Наші інтереси: 

Розуміти, що у США починається не тільки цензура, а й цькування і погрози тим, хто не згодний з нечесним приходом лібералов до влади через сфальсифіковані вибори.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, про цькування, вже була стаття!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, про цькування, вже була стаття!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Поки почалось розділення у віртуальному світі. На черзі, так як казав Микола, розділення по штатах між прихильниками Трампа та Байдена.

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Церква рятує білу расу від кольорової пандемії.радію