Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Це не вибір між Трампом і Байденом – це вибір моделі нашого майбутнього

Спецтема:

Усі, що радіють програшу Трампа, – це люди, які знищують майбутнє наших дітей. Якщо не буде США, то не буде вільної України, Європи, всіх нас.

Попередні статті:

Світ у 2020–2021 роках стоїть перед вибором так само як у 1917. Ми вже добре знаємо, що тоді сталося. На жаль, Дональд Трамп – практично єдина людина у світі, яка може зупинити повторення сценарію 1917 року.

Тут справа навіть не в Україні і не в тому, хто більше її підтримує – Трамп чи Байден. Ставки набагато більші. Будуть традиційні США – буде й Україна. Якщо ж реалізується сценарій 1917 року на теренах США, то .... ?

Вибори 2020 року в США – це не вибір між Трампом і Байденом. Це вибір між Західною цивілізацією і антизахідною. Вибір між волею і рабством.

Західна цивілізація, читай капіталізм, створила гуманізм, права людини, права меншин, збереження та недоторканність малих держав та народів, розділення влади, парламентаризм.

Протестантство, яке народилось в Західній цивілізації, породило величезні досягнення в науці, культурі, мистецтві, промисловості. Як результат, сотні мільйонів намагаються потрапити в цю Західну цивілізацію.

Нині всі антицивілізаційні сили об’єднались проти головної опори Західної цивілізації – США, а вірніше – проти Трампа. Чому? Тому що він єдиний, який може дати їм відсіч.

Подобається нам це чи ні – це геть інша справа, але ми мусимо мати на нашій ЗЕМЛІ силу і країну, яка спроможна виступити проти ЗЛА. Нині цю роль виконують тільки США.

Всі, що радіють програшу Трампа – це люди, які знищують майбутнє наших дітей. Якщо не буде США, то не буде й України, Європи і всіх нас.

Головне, що дав нам всім Дональд Трамп – це надію і впевненість у завтрашньому дні, за який потрібно боротись. Він підняв з колін десятки мільйонів, яких тепер буде тяжко повернути назад.

Микола Воротиленко
Едмонтон, Канада
1 грудня 2020
Наші інтереси: 

Перемога Трампа і правих сил у всьому світі. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Цілком слушна думка. Приєднуюсь.
Очевидним є сповзання всього світу у ліво. Це завжди закінчується глобальною катастрофою.

Коментарі

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

Цілком слушна думка. Приєднуюсь.
Очевидним є сповзання всього світу у ліво. Це завжди закінчується глобальною катастрофою.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, Лукашенко? Нагадаю, що Трамп також його підтримує...Нагадаю, що від також здатний протистояти багатьом дітям диявола...Цікаво, що там, де один з них робить помилки, інший діє правильно...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Валерій Швець.
0
Ще не підтримано

У мене відчуття, що всіма подіями в Білорусі диригує Московія.