Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп НЕ поступився. Лін Вуд пояснює, що багатьох зрадників заарештують, остаточний список складено в Конгресі

Категорія:

Спецтема:

Після фальшивого "штурму" Будинку Капітолію 6 січня, влаштованого лівими підбурювачами Антифа / BLM, які були одягнені в прихильників MAGA (Make America Great Again), ми стали свідками остаточного акту зради нашої конституційної республіки. Члени Конгресу відхилили правду і проголосували за прийняття шахрайських виборщиків, що робить Джо Байдена фейковим "новообраним президентом".

linwood.jpg

Lin Wood. Фото: Mercer University School of Law

Штурм будівлі Капітолію під чужим прапором використовується ЗМІ та членами Конгресу для відбілення всіх незліченних доказів фальсифікацій виборів, пише Natural News.

Раптом у розповідях ЗМІ вже не мають значення фальсифікації голосування за Байдена, тому що деякі люди "штурмували" Будівлю Капітолію, і це було страшно.

Патрік Бірн ретвітнув це відео, з якого видно, що поліція Капітолію відверто направляє "акторів" Antifa / BLM (одягнених як патріоти MAGA) вдертися в певні секції будівлі Капітолію. Берн називає це тим моментом, коли стало зрозуміло, що це інсценізована психологічна операція (PSYOP  Psychological operation). 

Той самий наратив у ЗМІ, звичайно, вимагає, щоб ми забули штурм Верховного суду США радикальними лівими, коли призначали Брета Кавану (якого висунув президент Трамп) суддею Верховного суду у жовтні 2018 року. Вам також не слід згадувати багатомісячне екстремальне насильство та побутовий тероризм радикальних лівих, коли вони спалювали міста, нападали на федеральних офіцерів та підпалювали поліцейські машини й урядові будівлі у 2020 році.

Ось відео, яке дасть вам уявлення того, як ЗМІ висвітлювали штурм Капітолія, коли проходили слухання щодо призначення Кавани: 

Трамп НЕ поступився, і "перехід влади" не обов'язково означає перехід до Байдена

Під прикриттям ночі зрадницький Конгрес США проголосував за те, щоб призначити на посаду в Білий дім маріонетку КПК Джо Байдена, підтверджуючи його шахрайський список виборщиків як прийнятий. Кілька годин потому Трамп опублікував заяву про "перехід влади". Ось:

"Хоча я абсолютно не згоден з результатами виборів, і факти дають на це право, проте 20 січня відбудеться дисциплінований перехід. Я завжди кажу, що ми продовжуватимемо нашу боротьбу за те, щоб лише законні голоси були пораховані. Поки що це представляє кінець найвеличнішого першого терміну в президентській історії, це лише початок нашої боротьби за те, щоб зробити Америку знову великою!"

Цю заяву ЗМІ широко інтерпретують як заяву про відхід від президентства. Однак це не так. Трамп не поступився взагалі. Він не привітав Джо Байдена і не сказав, що покине Білий дім.

Коли він каже "кінець найвеличнішого першого терміну", це ідеально означає, що другий термін Трампа розпочнеться 20 січня. Тож його перший термін закінчується. 

Насправді, заява Трампа покликана роззброїти тих, хто закликає до його негайного усунення відповідно до 25-ї поправки. Заява потрібна для того, щоб Трамп завершив розробку військового рішення, яке вимагатиме масових арештів зрадників, що намагалися здійснити свій кримінальний переворот проти Америки.

«Багато зрадників будуть заарештовані та ув'язнені протягом наступних кількох днів», – написав адвокат Лін Вуд у своєму твіті «Parler», який він опублікував рано вранці, після того, як Конгрес завершив свій останній акт зради Америці.

Він також ретвітнув чергову заяву користувача Parler @StormIsUponUs, який пояснив: «Спіть добре сьогодні, патріоти. Конституційний процес розігрувався до кінця, і Трамп не втручався жодного разу. Вам сподобається, як закінчиться цей фільм».

Заклик Трампа розійтися є необхідним юридичним кроком перед застосуванням закону про повстання.

Вчора Трамп опублікував відео, яке містило «проголошення розійтися». Це було відео, в якому він наказав усім «йти додому з миром».

Виявляється, ця заява є необхідним кроком для залучення ополчення або збройних сил США до захисту республіки.

10-ий розділ USC (United States Code – зведена кодифікація федерального законодавства США) §254 називається «Проголошення розійтися», і в ньому пояснюється:

«Кожного разу, коли Президент вважає за необхідне використовувати ополчення або збройні сили відповідно до цієї глави, він, проголошуючи це, негайно наказує повстанцям розійтися та мирно відійти до своїх мешканців протягом обмеженого часу».

Саме це вчора зробив Трамп.

Потім він сів на Air Force One і вилетів на військову базу в Техасі, де міг застрахуватися від будь-якої спроби силового перевороту в болоті Вашингтона, округ Колумбія.

Зараз Трамп, ймовірно, готується застосувати Закон про повстання або якусь іншу форму військової влади для проведення масових арештів зрадників нашої нації.

Зрозумійте, що Трамп точно не знав, хто були зрадниками, приблизно до 3 години ночі цього ранку, бо саме тоді остаточне голосування відбулося в Конгресі, підтвердивши повний список американських сенаторів та членів палати, які є співучасниками злочинного перевороту проти Сполучених Штатів Америки.

Природно, що кожен окремий демократ у Конгресі був визнаний зрадником. Але більшість членів Республіканської партії також приєдналися до списку зрадників.

З боку Сенату було лише сім американських сенаторів, які тримали лінію і проголосували проти за фактом фальсифікації виборів. Це єдині сім сенаторів США, які не є зрадниками:

  • Сенатор Тед Круз (Ted Cruz)
  • Сенатор Джош Хоулі (Josh Hawley)
  • Сенатор Сінді Хайд-Сміт (Cindy Hyde-Smith)
  • Сенатор Сінтія Ламміс (Cynthia Lummis)
  • Сенатор Роджер Маршалл (Roger Marshall)
  • Сенатор Джон Кеннеді (John Kennedy)
  • Сенатор Тоні Тобервіл (Tommy Tuberville)

Тільки зараз Трамп має остаточний список для арештів діячів, які зрадили Америку в нашу останню годину. Трамп не міг би знати про все це, якби сценарію не дозволили реалізуватися до кінця.

Зараз єдине запитання: чи буде Трамп натискати на курок і дозволяти військові арешти?

Тепер Трамп повинен активувати військовий варіант захисту республіки або через Закон про повстання, або через інші військові повноваження. Він поставив усе на свої місця саме на цей момент. Що важливо, Трамп терпляче намагався захищати Республіку через суд і через Конгрес, спостерігаючи, як кожен варіант вичерпується через надзвичайну корупцію, злочинність та шахрайство в системі.

Трамп наперед вирішив, що не буде активно діяти, поки не будуть вичерпані всі цивільні варіанти.

Лінія Маннергейма - Де твоя лінія?

Наші інтереси: 

Розуміти, ЩО відбувається в США. Думати, а не вірити байкам лівацьких засобів масової маніпуляції.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

молюся.радію.шаную вибір Творця Всесвіту

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

молюся.радію.шаную вибір Творця Всесвіту

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Трамп дійсно грає у п'ятимірні шахи...

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Дякую Оленко за оптимістичну інформацію відляго на душі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Валерій Зміївський сказав"Трамп дійсно грає у пятимірні шахи"Згодна.Велет Духу Людина ПЛАНЕТИ

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось як прокоментував Ляшкевич Володимир на ФБ:

"Подивимося на факти і подумаємо:
Акт про повстання 1807 року - Insurrection Act of 1807 р. Перш ніж посилатися на повноваження відповідно до Закону, 10 USC § 254 вимагає, щоб ПРЕЗИДЕНТ спочатку опублікував прокламацію або ВИСТУПИВ із закликом або наказом повстанцям розійтися. Закон дає президенту США право брати на озброєння Збройні сили США і Національну гвардію. Що і було зроблено Трампом, він виступив і дав розпорядження ввести в Капітолій Нац. гвардію для наведення порядку.

А тепер аналізуйте, часу у Трампа на активацію Закону 10 USC § 254 про повстання достатньо до 20 січня.
Думаєте, гра закінчена? сумніваюся і думаю гра Трампа тільки починається.

Демонократи в шоці і дуже бояться застосування Трампом цього Акту, він до 20 січня законний президент США, тому намагаються по швиденькому спорудити імпічмент, але це довга процедура, і вони більше схильні оголосити Трампа недієздатним і по 25 статті відсторонити його від влади, до 20 січня. І.О пропонували екс-президенту Пенсу, але він відмовив Пелосі.

І що ще стали робити демократи, вони виступ Трампа із закликом розійтися стали видаляти звідусіль і заблокували його акаунти всюди, де тільки у Трампа вони були. Мета одна, не дати Трампу активувати свої права, але він їх уже активував.

У ЗМІ була інфа, що Нац. Гвардію викликав Пенс. Нічого подібного, у Пенса таких прав нема, її викликав Трамп. Демони знають закони і знають чого їм варто боятися, проти чого вони безсилі)) Так що чекаємо.

Усі зацікавлені розуміють, що і Трамп, і його команда давно все прорахували. Здавалися, на перший погляд, провокаційними заклики Трампа вийти на мітинг на підтримку, та тепер очевидно, що це було необхідно, а якщо Антифа і БЛМ вплуталися в цю справу, то вони зашкодили саме демократам, так що сюжет закручується дуже хвацько.

Звичайно шкода, що є жертви, але в Штатах повним ходом йде Революція проти незаконного захоплення влади через фальсифікацію виборів, а революції без жертв не бувають, та й жертви сталися з вини демократів.

Інсайдер Фулфорд щойно повідомив, що Трамп на літаку судного дня приземлився на військовій базі в Обеліно, штат Техас, демони стежать і тремтять. Активовані ВМС і ВКС США.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Події розгортаються як непоганий пригодницький роман ) ... На базі цих подій, колись, Голлівуд зніме касовий блобастер ...

Історія має властивість повторюватись...

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Здається у Трампа на все є план.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ось ще коментар з ФБ:

Важка артилерія. Аналіз ситуації трьома розвідниками.
Robert Steel
Що трапилося вчора? Що буде наступні дні до інавгурації? Хто буде інавгурований на президента?
Charlie Ward
Що трапилося вчора? Це була дуже гарно спланована пастка. Їм треба було вирішити головоломку, їм не вистачало одного кільця в ланцюгу, тому що події змінили свою динаміку. Корупцію створили Сорос, Гейц, Обама, Фундація Клінтонів та інших людей. Але вони хотіли знати, де джерело. І з'ясувалося, це все іде з Ватикану. Вони зробили пастку саме для цього. Вони зробили пастку і ті в неї потрапили. Інша пастка була встановлена вчора. Це був ПЕРСИК. Це сталося, коли штурмували Капітолій. Коли все почалося, звичайно ж усі шанувальники Трампа були мирними. І була група людей від Антіфи. Вони штовхали людей, штовхали, врешті ті, хто підтримує Трампа прорвалися в будівлю і їм вдалося захопити лептопи. Які є ЧОВНАМИ ЗАПОВНЕНИМИ ІНФОРМАЦІЄЮ! Ненсі Пелосі ТАК спішила, вона забула все позаду, також і свій комп'ютер! Дональд Трамп зараз дуже вдячний! Як і його команда. В їхніх руках всі ці лептопи.
Robert Steel
Пограбування Банку Англії виявилось темною операцією дати фонди Джорджу Соросу, щоб зробити його агентом корони в кольорових революціях і культурному марксизмі. Тобто не тількі чорні вважають Сороса зрадником
США, але я вважаю, що за цим на найвищому рівні стоїть Об'єднане Королівство! Хоча я і Simon вважаємо, що 90% МІ6 є хороші люди, які застрягли в поганій системі.
Simon Parkes
Та сама група людей, яка поставила над важливою трасою в Каліфорнії величезний знак ТРАМП, ця сама група була з протестувальниками, щоби захопити ці лептопи, які належали демократам. Двері в офіс Ненсі Пелосі залишилися відчиненими! Деяких людей вбили під час захоплення лептопів, ми не можемо сказати, чи вбили black hats чи white hats. Лептопи в руках Трампа. Проблема була в тому, що італійський уряд, використовуючи державні супутники, названі на честь Леонардо Да Вінчі, які насправді належать Ватикану, використав ці супутники для передачі інформації по планеті. Проблема в тому, що Італія - член НАТО. Майже неможливо уявити, що союзник таке може зробить. Якби це була Раша, Китай, було би легше! Це все має повалити італійський уряд! Кожна легальна опція має бути випробувана, КОЖНА можливість! Щоби НІХТО НЕ МІГ СКАЗАТИ Трампу: "Ти не спробував цього, ти не спробував того!" Трамп тепер поїхав до Техасу на військову базу на нараду, що буде наступним.
Robert Steel
Це є насправді операція НАТО, яка проплачена Об'єднаним Королівством, за участи Німеччини та Франції. ЦЕ ВЕЛИЧЕЗНА, ВЕЛИЧЕЗНА РІЧ! Мілітарно-індустріальний комплекс використовує НАТО для того, щоби скинути президента.
Simon Parkes
Шо буде наступні дні до інавгурації? Якщо люди, ті самі люди, які попросили Трампа піти в президенти перший раз, будуть стояти поруч з ним і не зрадять його, тоді буде ЕО, воєнний стан, будуть арешти і Дональд Трамп буде президентом ще 4 роки.
Robert Steel
Всю цю інформацію треба викладати на BITCHUTE а не на YOUTUBE, бо YOUTUBE піде в небуття.
Charlie Ward
Дональд Трамп має 4 тузи в його колоді, жодним з яких він ще не грав. Бо не треба було! Один, це Insurrection акт (Право на Повстання) другий, це - військові, третій - це біологічна війна проти людства. Biological warfare! Це злочин проти людства! Тому він сьогодні зустрічається зі своєю командою вирішити, яким шляхом краще піти! Він має десь 4, 5, або й 6 варіантів на своїх руках і зараз не знає, яким тузом грати. І йому дуже складно! Те, що дуже важливо і ще не вийшло назовні, це кількість шантажу політиків, зв'язана з педофілією і злочинами проти людства. Це вийде наступні 20 днів. Тому що є люди, які хочуть робити правильні речі, але "не мають яєць це зробити."
Robert Steel
Ми тільки опублікували 4 книгу в серії "Педофілія і імперія содомії. і Deep State". Вона є безкоштовно онлайн pedoimpire.org з файлом, який має імена, яка була опублікована сьогодні саме про Північну Америку. Я не планував цього, але це ще один туз Трампа. Ми зробимо фільм.
Simon Parkes
Хочу ще додати, що проблема більше МІ6, ніж МІ5!
https://youtu.be/-R6q70LTidY
https://www.simonparkes.org/

Все, що робиться з власної волі, – добро!