Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Президент-волонтер: що зробив Дональд Трамп і яка його програма на майбутнє

Категорія:

Спецтема:

Ставши президентом ВІН НЕ ОТРИМУЄ ЗАРПЛАТНЮ І НЕ ЗБИРАЄ ПО СВІТУ ГРОШІ ДЛЯ СВОЇХ «фондів». Він абсолютно фінансово незалежний і працює на благо своєї країни.

210103trump.jpg

Дональд Трамп, президент США
Дональд Трамп, президент США
Попередні статті:

Ставши президентом, Дональд Трамп почав відбудовувати економіку США. Бізнеси почали повертатися додому та відкриватися нові. На товари тих, хто не хотів повертатись, він увів мито. Ви не хочете створювати робочі місця в США, але хочете тут заробляти великі гроші? Так не буде.

Звісно, глобалісти Facebook, Twitter, Google та інші на нього розізлилися і почали працювати проти, блокуючи позитивну інформацію про нього. Але в Дональда Трампа повірили люди та бізнеси, які становлять основу трудової та професійної, класичної і сильної Америки.

Між Дональдом Трампом та його опонентами, тобто демократами, існує одна дуже принципова відмінність. Демократи в США і ліберали в Канаді обіцяють «халяву», а Трамп – РОБОТУ. Не потрібно стогнати та просити, закачуйте рукава і йдіть працювати.

Але з «халявою» дуже тяжко боротись і перемогти. У реальності Трамп ці вибори виграв з великим відривом. При такій  брутальній антитрампівській пропаганді впродовж 1500 днів та фальсифікаціях на виборах, Трамп все одно отримав максимальну кількість голосів, яку коли-небудь отримував президент. За Трампа проголосувала рекордна кількість чорного населення та латиноамериканців. Його 75 мільйонів – це реальні голоси. У той самий час 80 мільйонів Джо Байдена – це мильна бульбашка, яка незабаром, сподіваюсь, лусне.

Трамп провів величезну роботу під час виборчої компанії. На його зустрічі приходили сотні тисяч людей. Вся Америка була в портретах Трампа. Але ЗМІ цього майже не показували, або висвітлювали це з негативною тональністю.

Трамп має близько 80 мільйонів підписників у соцмережах, а Байден лише 20 мільйонів. Про яку перемогу Байдена може тоді йти мова? Байден практично нічого не робив, збирав лише пару сотень людей, але ЗМІ роздували його популярність до небачених масштабів.

Як ми розуміємо, оточення Байдена розуміло всю безглуздість витрачати кошти і сили на виборчу компанію. Така їхня пасивність дивувала. Тепер появляється багато ознак того, що сили, які навколо Байдена, зробили ставку на фальсифікацію виборів, в яких були задіяні величезні ресурси і можливо навіть міжнародна змова.

Байден навіть під час коротких виступів допускав різні ляпсуси, провали пам’яті, тому його тримали якомога далі від людей. Також ЗМІ відмовлялись подавати негативну інформацію про Байдена та його корупційні дії в Україні, Москві, Китаї та Казахстані.

Але їхні фальсифікації стали грубими й цинічними. Чому? Тому, що після 1500 днів цькування Трампа в ЗМІ, демократи думали, що за нього буде мало голосів. Але демократи помилились. Коли вони побачили, що Трамп перемагає, то почалися «збої» в комп’ютерах та перекидання голосів від Трампа до Байдена, почали голосувати «мертві» і т. д. Разом з тим, щоб шокувати та морально вбити прихильників Трампа, ЗМІ негайно проголосили Байдена переможцем. Все інше ми бачимо.

Коротко про досягнення Дональда Трампа за роки президенства:

– стимулював повернення до США бізнесів та створення нових, тим самим створив мільйони робочих місць та скоротив безробіття;

– підтримав чорне населення в США;

– підтримав вихідців з Латинської Америки;

– повів рішучу боротьбу з корупцією;

– відкрив ринок США для ліків зі всього світу, що зменшило їхню ціну, чим розізлив американські фармацевтичні компанії;

– на міжнародній арені дав зрозуміти Північній Кореї, Ірану та іншим, що час їхньої агресивності закінчився, і вони притихли;

– покращив відносини з Індією;

– помирив Ізраїль з головними гравцями в арабському світі і Сербію з Косово;

– розвернув на 180 градусів політику у відносинах з Китаєм. 50 років Китай і американська «еліта» багатіли, а люди бідніли;

– Трамп заявив, що він призупиняє членство США в ВООЗ та припиняє її фінансування, адже вона підконтрольна Китаю та замішана у корупційних схемах.

Програма Дональда Трампа на майбутнє має чіткий план і шляхи виходу з кризи, в якій знаходяться США. Такий своєрідний ривок вперед. Перерахуємо коротко основні напрямки:

1. За перший рік стимулювати відкриття до одного мільйона малих та середніх бізнесів.

2. За перший рік створити до десяти мільйонів робочих місць.

3. Підготовити державу до майбутніх можливих епідемій.

4. Розширити виробництво всіх необхідних та важливих товарів на території США.

5. Повернути з Китаю в США всі виробництва, які раніше покинули країну, або американські компанії, які повідкривали там різні виробництва.

6. Усі компанії, які повертаються, будуть отримувати пільги в податках та будуть мати право списати всі витрати, пов’язані з переїздом вже в перший рік.

7. Призупинити всі держзамовлення компаніям, які хоч щось закуповують у Китаї.

8. Подати в суд на Китай за дезінформацію щодо коронавірусу.

9. Зменшити податки, щоб товари, вироблені в США, були дешевшими.

10. Організувати в бідних районах США понад десять тисяч зон, в яких бізнеси не будуть платити федеральні податки, якщо організовують там своє виробництво.

11. Розробити всесвітній захист від кібератак.

12. Відкрити ринок США для ліків зі всього світу, що приведе до конкуренції та зменшення ціни на них.

13. Усі страхові компанії будуть зобов’язані брати всіх людей, які до них звертаються. Тепер їм можуть відмовити.

14. Контроль імміграції до США.

15. Припинити створення Sanctuary City в США. Нині в містах, які мають такий статус, федеральному уряду і поліції забороняється розшукувати нелегальних іммігрантів. Ця ідея виникла в 80-х роках з ініціативи церкви. Тепер це ініціатива демократів в США та лібералів в Канаді. Такий статус використовують різні кримінальні структури.

16. Збільшити фінансування поліції.

17. Зменшити терміни перебування на посадах в сенаті та конгресі до двох термінів. Тепер вони сидять майже довічно.

18. Дати батькам можливість самим вибирати школу для дітей. Тепер дітей приписують до школи.

19. Вже прийнято закон про «антифа», який прирівнює їх до екстремістських. «Антифа» – це американський варіант «тітушок» в Україні.

20. Почати перебудову та ремонт мостів.

21. Почати всесвітню акцію з очищення океанів.

22. Перевести урядові та державні офіси у віддалені та бідні райони, що буде стимулювати їхній розвиток.

23. Створити постійну базу на Місяці та в майбутньому на Марсі.

Ініціативи Трампа стосовно Китаю вже підтримали Австралія та Англія. Тобто ми розуміємо, що процес знищення економічної сили Китаю почався. Дивлячись на плани Трампа, розуміємо, чому він зустрів таку шалену протидію.

Продовження: Антимосковська політика Дональда Трампа: факти проти вигадок

Наші інтереси: 

Перемога Дональда Трампа і всіх правил сил у світі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Миколо - нічого додавати ! Бальзам на серці :)))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Миколо - нічого додавати ! Бальзам на серці :)))

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Трампу мстили за те що він розірвав глибинну державу зсередини.