Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кого проголосять Президентом США на засіданні 6 січня? Головна інтрига 2021 року

Категорія:

Спецтема:

Що ближче цей день, то закрученішим стає сюжет американської виборчої кампанії. 6 січня має відбутись спільне засідання Сенату і Палати представників США, на котрому мають бути затвердженими результати виборів Президента.

Великі ЗМІ намагаються нас переконати, що переміг нібито Байден, але є нюанс. Річ у тім, що 7 штатів подали альтернативні списки виборщиків. Якщо враховувати списки, що затверджені губернаторами та секретарями штатів, то у виборах перемагає Байден. А якщо враховувати списки, подані Законодавчими зборами, то перемагає Трамп.

У США існує закон, який детально регламентує кожний крок цього спільного засідання, аж до того, як саме головуючий має відкривати конверти з голосами виборщиків. Проте в цьому законі є туманне і незрозуміле місце – які саме списки виборщиків вважати правильними у випадку двох альтернативних списків. В законі доволі невиразно описано, що у випадку альтернативних списків протиборствуючі сторони мають домовитись, який саме список вважати легітимним.

За Конституцією виходить, що правильним має бути список, затверджений Законодавчими зборами штатів. У 1960-му році вже була ситуація, коли губернатор і секретар штату Гаваї затвердили один список виборщиків за Річарда Ніксона, а Законодавчі збори – альтернативний список за Джона Кеннеді. Спільне засідання Сенату і Палати представників визнали правильним список від Законодавчих зборів. Президентом став Джон Кеннеді. Річард Ніксон заявив, що не буде влаштовувати протестів, щоб «не розколювати націю». А через 8 років він все одно став Президентом.

Зовсім інша ситуація нині. Який би результат не затвердили на спільному засіданні Сенату і Палати представників – противна сторона все одно подасть позов до Верховного суду. І Верховний Суд вже не зможе самоусунутися, як він зробив це у випадку з позовом штату Техас. За період від 6 до 20 січня Верховний суд має винести свій вердикт, яке ж голосування вважати легітимним.

Найнебезпечнішим є те, що, незалежно від рішення Верховного суду, все одно сторона, що програла, вийде на вулиці. У разі перемоги Трампа всілякі BLM, антіфа та інші ліваки почнуть погроми. У разі перемоги Бадена на вулиці вийдуть прихильники Трампа. Оскільки силові структури (поліція та армія) в більшості своєї більш прихильні до Трампа, то у випадку його перемоги придушити безлади ліваків буде простіше.

Якщо переможе Байден, то подолати спротив прихильників Трампа буде набагато важче. Як взагалі Байден збирається правити країною, якщо половина населення вважає, що на виборах були фальсифікації? Його будуть просто саботувати. Ніхто не довірятиме виборам, судам, а також посадовцям, чия легітимність обрання тепер під великим сумнівом. Тому для досягнення своєї мети демократи вимушені будуть масово застосувати терор. Недарма вони так вперто всіх лякають можливим терором від Трампа – це вони підсвідомо озвучують свою власну стратегію.

На мій погляд, найкращим варіантом буде, якщо Спільне засідання Сенату та Палати представників визнає перемогу Трампа, Верховний суд це підтвердить, а поліція (а якщо треба, то й армія) швидко придушать антимайдан лівих радикалів. Після чого мають бути проведені ретельні розслідування всіх  шахраювань на виборах з обов’язковим покаранням винних. Також необхідно розслідувати незаконну цензуру та дезінформацію з боку інтернет-монополістів.

Наші інтереси: 

Чесні вибори. Від них залежить доля людства. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Безперечно, перемога Трампа - наймирніший вихід для всього людства!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Безперечно, перемога Трампа - наймирніший вихід для всього людства!

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

пташки мені нацвирінькали про обрання на другий термін доналда джона трампа

Зображення користувача Іван Гайдамака.
0
Ще не підтримано

Занадто небезпечна створилась ситуація в американському суспільстві для планетарної долі ... Нестабільність та турбулентність в США викликає не аби яке зацікавлення у Китаї та Росії, які задоволено потирають руки, та щедро підливають "олію" в полум'я нестабільності ...Як кажуть, шукайте, кому це вигідно ... Впаде Америка- впаде світовий порядок ... І Китай зразу перехопить світову першість , і тоді збудуться всі оті голівудські фільми- катастрофи про виживання людської цивілізації, якими нас ще за кільканадцять років до цього підготовляли ... Боже ! Бережи Америку ! ...

Історія має властивість повторюватись...