Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Роберт Пітон математично довів наявність масових фальсифікацій на виборах-2020 у США

Світ:

Спецтема:

Якщо у вас в портмоне лежала якась сума грошей, і раптом зникло кілька купюр – то ви розумієте, що відбулась крадіжка, навіть якщо ви й не бачили, хто це зробив, і не вхопили його за руку. І скоріш за все, це зробила людина, яка мала доступ до вашого портмоне, навіть якщо вона зараз переконує вас, що нічого не трапилось, що у вас насправді й було стільки грошей, скільки зараз.

Ліберальні ЗМІ нас переконують, що цьогорічні вибори у США пройшли нормально, і переміг Джо Байден. Проте на цих виборах виявилась така кількість математичних відхилень, що говорити про чесність виборів може лише або необізнана людина, або співучасник шахрайства.

Теоретично мавпа, граючись деталями конструктора, може випадково зібрати сучасний смартфон. От тільки імовірність такої події надзвичайно мала. Для цього їй доведеться знищити таку кількість конструкторів, що описується числом з багатьма нулями.

Імовірності різних математико-демографічних відхилень на виборах можна теоретично прорахувати. І, якщо є одне помітне відхилення, то можна теоретично допустити, що дійсно сталася подія з низькою імовірністю. Але коли кількість різних математико-демографічних відхилень просто зашкалює…

Зараз математики, статистики, демографи пишуть матеріали про різні відхилення, які доводять наявність масових фальсифікацій. Частина з них з часом стануть такими ж математичними історіями, як і відкриття планети Нептун «на кінчику пера», коли тільки математичні розрахунки довели існування цього небесного тіла, яке згодом було дійсно знайдене.

Про деякі математичні «дивності» я вже писав в «Народному Оглядачі» в статтях "Це або масове божевілля, або масові фальсифікації", "Це вже не масові фальсифікації, а спроба державного заколоту".

Насправді різних відхилень набагато більше. Про них, зокрема, розповідали на слуханнях в Аризоні математики Шива Айядурей (Shiva Ayyadurai) та Роберт Пітон (Robert Piton). Про них говорять інші математики в різних штатах.

А днями Роберт Пітон проаналізував дані виборів у Пенсильванії і виявив дуже дивне математичне відхилення. Він підійшов до справи з несподіваної сторони – аналізу прізвищ  виборців.

Він проаналізував 9.008.753 записів («records») виборців у Пенсильванії і з’ясував, що у них зустрічаються загалом 521.879 прізвищ. При тому 245.033, тобто майже 47% від загальної кількості прізвищ, є унікальними і належать лише 1 особі!

Якщо ви ще не зрозуміли, про ще йде мова, то ось вам роз’яснення. Подумайте і скажіть: скільки серед ваших знайомих є людей, які мають унікальне прізвище, якого більше нема в області де ви живете? Навіть, якщо ви знаєте людину з унікальним прізвищем – у цієї людини є батьки, діти, дяді, тітки, далекі родичі, врешті-решт дружина чи чоловік, які мають таке саме прізвище. Якщо є людина, яка на всю область є єдиною з унікальним прізвищем, то це може бути у таких випадках:

  1. Людина приїхала з екзотичної країни, в Україні людей з таким прізвищем немає, людина ще не одружилась, тому вона є одним-єдиним носієм екзотичного прізвища.
  2. Людина сирота, про батьків якої нічого не відомо. В дитячому будинку людині придумали таке несподіване прізвище, якого досі не існувало в Україні. І знову: людина ще не одружилась, тому вона є одним-єдиним носієм екзотичного прізвища.
  3. Митці інколи придумують собі оригінальні несподівані псевдо, а з часом спеціально змінюють свої документи, щоб псевдо стало законним прізвищем. Як, наприклад, російсько-радянський письменник Аркадій Голіков став Аркадієм Гайдаром, при тому його дружина та нащадки теж стали Гайдарами. Тобто носієм унікального прізвища він був лише кілька років. Далі з’явились інші Гайдари.

От скільки серед ваших знайомих є таких людей, які є єдиними носіями унікального прізвища? Наприклад, серед моїх численних знайомих та фейсбучних  френдів є тільки одна така людина – персіянка, яка приїхала в Україну, і при одруженні залишила своє дівоче прізвище. Все. Всі інші мають або родичів, або однофамільців.

Так от: серед кількох мільйонів виборців Пенсильванії виявилось понад 245 тисяч людей, що є єдиними носіями незвичного прізвища. Тобто, люди без родичів, без однофамільців. Ви в це вірите?!

Окрім того, Роберт зробив ще цікавий розрахунок. Він узяв найбільш поширені в США прізвища, які більш-менш рівномірно поширені по всі території країни, і порівняв з прізвищами тих, хто голосував у Пенсильванії. Так от: кількість виборців з такими широко поширеними прізвищами у штаті Пенсильванія демонструвала дивні «провали». Тобто кількість людей з прізвищами «Smith», «Williams», «Johnson», «Jackson» та ще кілька десятків найбільш поширених прізвищ виявилась набагато менше розрахункової.  Щоб уяснити це, уявіть собі, що в області, де ви живете, немає людей з прізвищами Мельник, Шевченко, Бойко, Коваленко, Бондаренко тощо. Уявили? Це при тому, що це найбільш поширені прізвища в Україні, і кожен мешканець України має знайомих з такими прізвищами.

Все це можливо тільки в одній ситуації: було знищено багато справжніх виборчих бюлетенів (частина з яких мали широко поширені прізвища), натомість було вкинуто понад 200 тисяч бюлетенів від людей, які не існують, а при заповненні фальшивих виборчих бюлетенів у якості прізвища придумували будь-які слова.

За оцінками Роберта Пітона, мова може йти про фальсифікацію біля мільйона голосів (знищені голоси за Трампа плюс фальшиві голоси за Байдена). При тому Байден «переміг» Трампа у Пенсильванії лише на 80 тисяч голосів. І це – тільки по одному штату. Що вже казати про США загалом… 

Наші інтереси: 

Чесні вибори. Від них залежить доля людства. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Цікавий неочікуваний метод!

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Цікавий неочікуваний метод!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Аналіз цих виборів дуже корисний для розвитку раціонального мислення.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Кому він це довів? Якщо не в суді, то це марна праця, яка не дає результату

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Він виступав на слуханнях в Арізоні. Це вагомий внесок у визнання фальсифікації виборів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Він виступав на слуханнях в Аризоні, де показував "дивности" виборів в Аризоні. Його слухали аризонські представники та сенатори. Телеканали це старанно ігнорували, показували тільки NTD та Newsmax TV.

Про ці дивності в Пенсильванії він сказав у своєму Твіттері. З ним одразу зв'язалась команда юристів Трампа з проханням більш детальної інформації. Отже, цілком можливо, що в суд піде його детальна доповідь.

Творю, отже існую.