Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одразу після вакцинації від ковіду медсестра зомліла: лікарі кажуть, що з вакцинацією нема жодного зв’язку. Логічно.

Категорія:

Світ:

Медична бригада заявила, що це не було пов'язано з інгредієнтами вакцини Pfizer COVID-19. Навіщо якісь дослідження, розслідування: лікарям одразу зрозуміло, що вакцина тут ні при чому.

17 грудня в американському штаті Теннессі після обколювання новою вакциною від ковіду медперсоналу шпиталю CHI Memorial фарма-піарщики влаштували там прес-конференцію з трансляцією в прямому ефірі на місцевому ТБ. Старша медсестра під час розповіді, як вона схвильована і рада, що отримала нову вакцину, раптом почала прикладати руку до скроні, потім до лоба, вибачилась, сказала, що відчуває запаморочення, врешті втратила свідомість і впала в руки колег.

Про це написав Захар Мілютін у своєму Фейсбук. У коментарях до його допису хтось виклав відео цього, але Фейсбук його вже видалив. У одному з коментарів Захар Мілютін написав: "Я наразі нарахував два паралічі обличчя, дві анафілактики та один загальний параліч у Великобританії + ще одна анафілактика + оцей обморок в США. Це з того, що попало в ЗМІ".

Він також звернув увагу на те, як медсестру, що знепритомніла, поклали на підлогу і заслонили спинами в білих халатах від камер, які продовжували знімати. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що вся ця безумна шумиха з вакцінацією від ковіда є відвертою аферою. Як можна цього не розуміти? Але переважна більшість не думає, вірить засобам масової маніпуляції й готові вакцинуватися проти респіраторної інфекції, яка швидко мутує.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

шахраї-злочинці в білих халатах, озброєні отрутою у ширках

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

шахраї-злочинці в білих халатах, озброєні отрутою у ширках

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Згідно зі статистикою, таких випадків, як із цією медсестрою - десяті частки відсотка. Це якесь диво, що подібні кадри потрапили на екран. Проте переважна більшість буде пишатися тим, що вони вакциновані. І, може, переважну більшість пронесе...

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Якщо вірус мутує, то скоро знадобиться чергове покоління вакцини - може, сильніше, з якимись новими присадками (ад'ювантами). І все піде на друге коло.

Поки дихаю - сподіваюсь!