Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одразу після вакцинації від ковіду медсестра зомліла: лікарі кажуть, що з вакцинацією нема жодного зв’язку. Логічно.

Категорія:

Світ:

Медична бригада заявила, що це не було пов'язано з інгредієнтами вакцини Pfizer COVID-19. Навіщо якісь дослідження, розслідування: лікарям одразу зрозуміло, що вакцина тут ні при чому.

17 грудня в американському штаті Теннессі після обколювання новою вакциною від ковіду медперсоналу шпиталю CHI Memorial фарма-піарщики влаштували там прес-конференцію з трансляцією в прямому ефірі на місцевому ТБ. Старша медсестра під час розповіді, як вона схвильована і рада, що отримала нову вакцину, раптом почала прикладати руку до скроні, потім до лоба, вибачилась, сказала, що відчуває запаморочення, врешті втратила свідомість і впала в руки колег.

Про це написав Захар Мілютін у своєму Фейсбук. У коментарях до його допису хтось виклав відео цього, але Фейсбук його вже видалив. У одному з коментарів Захар Мілютін написав: "Я наразі нарахував два паралічі обличчя, дві анафілактики та один загальний параліч у Великобританії + ще одна анафілактика + оцей обморок в США. Це з того, що попало в ЗМІ".

Він також звернув увагу на те, як медсестру, що знепритомніла, поклали на підлогу і заслонили спинами в білих халатах від камер, які продовжували знімати. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що вся ця безумна шумиха з вакцінацією від ковіда є відвертою аферою. Як можна цього не розуміти? Але переважна більшість не думає, вірить засобам масової маніпуляції й готові вакцинуватися проти респіраторної інфекції, яка швидко мутує.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

шахраї-злочинці в білих халатах, озброєні отрутою у ширках

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

шахраї-злочинці в білих халатах, озброєні отрутою у ширках

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Згідно зі статистикою, таких випадків, як із цією медсестрою - десяті частки відсотка. Це якесь диво, що подібні кадри потрапили на екран. Проте переважна більшість буде пишатися тим, що вони вакциновані. І, може, переважну більшість пронесе...

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Якщо вірус мутує, то скоро знадобиться чергове покоління вакцини - може, сильніше, з якимись новими присадками (ад'ювантами). І все піде на друге коло.

Поки дихаю - сподіваюсь!