Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Альтернативні виборщики з шести спірних штатів проголосували за Дональда Трампа: які варіанти розвитку подій

Категорія:

Спецтема:

Прихильники Трампа з Пенсільванії, Мічигану, Джорджії та Нью Мексико направили в Конгрес альтернативні списки виборщиків, до них приєдналися Арізона та Вісконсин. Водночас «офіційні» виборщики в цих штатах віддали голоси за Байдена.

Судові розгляди тривають, тому рішення суду може поміняти місцями «офіційних» і «альтернативних» виборщиків. «Єдина дата, зафіксована в Конституції, – 20 січня. Так що у нас більш ніж достатньо часу виправити неправильне в цих сфальсифікованих виборах і визнати Дональда Трампа переможцем» – заявив Стівен Міллер, старший радник президента Трампа та його кампанії. Посилаючись на безліч судових процесів, що розкривають фальсифікації та порушення виборів, Міллер зазначає, що «якщо ми виграємо ці справи в судах, то альтернативний список виборців може бути сертифікований».

14 грудня «офіційні» виборщики віддали перемогу Байдену з рахунком 306–232, проте в ряді штатів Трамп оскаржує результати виборів і вже дійшов до Верховного суду. Якщо він виграє в суді хоча б три штати (одним з них повинна бути Пенсільванія), то переможець виборів зміниться або з урахуванням згаданих республіканських виборщиків, або, якщо голосування виборщиків не буде затверджене Конгресом США, то вже Палата представників Конгресу буде вирішувати, хто стане Президентом.  

 

 

Наші інтереси: 

Чесні вибори. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

трамп обраний на другий термін президентом судержав’я америки

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

трамп обраний на другий термін президентом судержав’я америки

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Вже 7 штатів. Невада також сформувала альтернативну команду виборщиків..

У 1876 році була ситуація, коли 4 штати прислали дві альтернативні команди виборщиків. Після чого в американському законодавстві була розписана процедура, як підтверджувати, хто з виборщиків є легітимним: "Electoral Count Act"

Творю, отже існую.