Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

8 грудня Велика Британія розпочала масову вакцинацію проти коронавірусу

90-річна мешканка Північної Ірландії Маргарет Кінан стала першою людиною у світі, яка вакцинувалася проти коронавірусу. У Великій Британії робитимуть щеплення людям, старшим за 80 років, а також медичному персоналу. Обрали вакцину від Pfizer і BioNTech. 

Прем'єр-міністр Борис Джонсон, відвідуючи лондонську лікарню, щоб побачити перших, кому роблять укол, сказав, що вакцинація корисна для них і корисна для всієї країни, пише BBC News.

Великобританія – перша країна у світі, яка почала використовувати вакцину Pfizer після того, як регулятори схвалили її використання минулого тижня.

Нагадаємо, минулого місяця 469 науковців написали Борису Джонсону відкритого листа і розкритикували введений на початку листопада локдаун. Медики заявили, що поводження уряду з коронавірусом "завдає більше шкоди, ніж користі".

Нагадаємо також, що до 14 листопада у Великій Британії нові інфекції вже вирівнялись, а уряд створив спеціальну службу, щоб забезпечити Бориса Джонсона даними щодо Covid-19, які б відповідали реальній ситуації

Україна подала першу заявку на отримання вакцини від СOVID-19  в Глобальний альянс із вакцин та імунізації (ГАВІ) на 8 млн доз, якими провакцинують 4 млн українців, повідомив Центр громадського здоров'я (ЦГЗ).

Було визначено 12 пріоритетних груп населення, які сукупно охоплюють майже 21 млн людей (20 866 390), або 50% населення України. До них входять працівники сфери охорони здоров’я, військові, освітяни, люди похилого віку та особи, які проживають у соцзакладах, люди із супутніми захворюваннями тощо.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація від ковіда є безглуздою (про що говорять вірусологи, наприклад, Надія Желобак). Але нажаханому народу хочеться вірити, що вакцина їх врятує. Цікаво, невже 90-літнім немічним старим не набридло їхнє нікчемне існування, якщо вони вірять, що вакцинація їх "врятує" і вони проживуть ще пару років.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А чому ж Джонсон не приєднався до цієї бабусі?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А чому ж Джонсон не приєднався до цієї бабусі?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Вітамір Одеський.
0
Ще не підтримано

Точніше, мабуть, буде сказати про "масовий геноцид". Злочин проти людства. Винні будуть жорстко покарані.

Старий Рокер з Одеси

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Радіймо друзі !

Була одна притча, де каліф хотів купити дні життя у бідняків - і ніхто не погодився.

Я не меч, я тримаю меч.