Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у грудні 2020: алгоритмізуємо стратегію, підтримуємо щедрими дарами!

У листопаді ми виконали всі поставлені завдання щодо розвитку сайту та його змістовного наповнення. Відтепер переходимо до розробки  методики формування демосів у контексті поточної кризи.

201208emmawatson.jpg

Емма Вотсон (етико-інтуїтивний інтроверт, «Миротворець», 4 квадра)
Емма Вотсон (Emma Watson, етико-інтуїтивний інтроверт, «Миротворець», 4 квадра)

У минулому місяці ми остаточно з’ясували, що Добра Новина є концентратом 7-тисячолітньої арійської традиції. Останнім поштовхом, що привів до цього висновку, стало розкриття ще однієї фальсифікації Євангелія. Настанову Ісуса Хреста «Коли хто хоче бути першим, хай буде усім дияконом» (Марко 9.33–35) в канонічних текстах перекладають «Коли хто хоче бути першим, хай буде усім слугою». Це перевертання сенсу цієї настанови, адже диякон (дяк, діяк, діяч) – це не слуга, а відповідальний керівник другого рівня, який доповнює діяльність голови громади. Дияконами називали міністрів та інших відповідальних урядовців, які завідували певним напрямком діяльності.

Сенс настанови Ісуса в тому, що свої таланти треба реалізовувати не хаотично, а в легальній структурі громади – за допомогою громади, яка дає для цього необхідні ресурси, і на благо громади. Згідно з Євангелієм, в Ісусовій громаді було четверо дияконів – відповідальних діячів, які очолювали чотири системні функції:

  • диякон-писар – апостол Іван Заведей,
  • диякон-суддя – апостол Яків Заведей, брат Івана,
  • диякон-осавул – апостол Симон-Петро,
  • диякон-скарбник – апостол Андрій, брат Симона.

Перша пара дияконів була озброєна магічною силою – Іван і Яків уміли керувати блискавкою, тому отримали ініціативне ім’я Воанергес – «Сини блискавки». Інша пара дияконів – Петро і Андрій – були озброєні мечами. Докладніше про все це у статті «Устрій демосів: настанови Євангелія – Доброї Новини арійської традиції».

Розуміння цих організаційних і термінологічних основ дуже важливе для формування постіндустріальної церкви-держави, нової сокупії – духовної республіки «Вільна Українська Держава». Загальна схема її творення описана у програмній статті «Стратегічний дороговказ: що неймовірніше, то більше шансів досягнення успіху».

Злітаймо!
Злітаймо!

Але де знайти людське середовище, сприятливе для формування спочатку аріянської віртуальної церкви, а потім – церкви-держави? Як завжди, сама криза несе в собі засоби для її подолання. З’ясувалося, що критерієм приналежності до цього середовища є позитивне ставлення до Дональда Трампа – про це у статті «Позитивне ставлення до Трампа є критерієм належності до середнього класу – експрес-тест». Для формування цього середовища ми створили групу «Українці за Трампа» в мережі Фейсбук.   

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Також ми здійснили важливі вдосконалення нашого сайту. Найголовніше – запустили лічильник переглядів сторінок:

У грудні маємо розробити алгоритм практичного формування демосів.

Також підіб’ємо попередні підсумки застосування молитви за перемогу Дональда Трампа – вже є яскраві несподівані результати.  

Далі розгортаємо відеопроект під назвою «Гартленд: тут і тепер».

Для популяризації і глибшого обговорення досліджуваних тем дивіться світоглядний концентрат у форматі «Гартленд: фрагменти».

Стежимо за подіями у світі. Зараз найбільша увага прикута до США, адже на виборах президента вирішується доля цілого світу. Цій темі присвячена серія публікацій Володимира Щербини.

За останній місяць ми озвучили два десятки важливих статей з серії «Озвучена історія аріянства» та інших статей світоглядного характеру – їх можна прослухати на нашому Ютуб-каналі, а також на радіоканалах Аріянство – релігія Гри та Нова Європа.

Прошу активніше коментувати публікації, ставити запитання, пропонувати відповіді. У цій справі навіть «дитяче запитання» може стати ключовим і дати правильний імпульс для всього нашого руху.

        Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.

З цієї кризи ми вийдемо сильнішими, чисельнішими й організованішими. І це відбудеться швидше, ніж нам здається.

Колір Ночі - Кораблі (демо 2013)

Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

йду Шляхом ПРАВи Творця

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

йду Шляхом ПРАВи Творця