Зображення користувача Микола Воротиленко.
Микола Воротиленко
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Джо Байден не буде президентом США. Частина 1: Нечесні вибори. Але чому так радіють українці?

Категорія:

Спецтема:

Усі олігархи у світі належать до одного “клубу”. Але при чому тут жителі України? Вони що, забули свої власні вибори у 2004 році? Мене дивують ті українські журналісти й патріоти – учасники двох революцій, які боролись проти фальсифікацій на виборах в Україні, але тепер, коли таке саме відбувається в США, закривають на це очі.

201205biden-3.jpg

Джо Байден
Джо Байден

Щоб зрозуміти, чому Д. Байден не буде президентом США, потрібно вибудувати логічну лінію:

  • що тепер відбувається в США;
  • як постали США і хто заклав їх правові та моральні основи;
  • якими США стали тепер і чому;
  • які сили стоять за спиною Д. Байдена;
  • поява і роль Дональда Трампа в сучасній історії США та світу;
  • що зробив Д. Трамп і його програма на майбутнє
  • про вигадку «Трамп – маріонетка Кремля»

Почнімо з того, що відбувається в США.

Мені не зрозуміла впевненість майже всіх політиків, журналістів та ЗМІ в Україні про Д. Байдена як президента США, а особливо їхнє бажання його мати. Тут не йтиметься про те, хто кращий, а хто гірший для США і світу в цілому. У першу чергу мова буде про те, чи чесними та справедливими були вибори в США? Чи кандидати в президенти мали однакові можливості і рівний доступ до ЗМІ? Чи ЗМІ подавали правдиву інформацію про кандидатів? Чи ЗМІ вчасно реагували на появу негативної інформації про кандидатів та їхнє оточення? Чи були фальсифікації з боку кандидатів?

Відповідь однозначна. НІ! Вибори не були справедливими. Питання: ЧОМУ і як взагалі таке стало можливим в США?

Також в Україні в ЗМІ море “радощів” від того, що якийсь суд чи прокуратура в США скасували позови від юристів Трампа про фальсифікації на виборах з боку демократів. Я можу зрозуміти, коли ЗМІ олігархів і вони самі радіють цьому. Всі олігархи у світі належать до одного “клубу”. Але при чому тут жителі України? Вони що, забули свої власні вибори у 2004 році?

В Україні не розуміють чи не хочуть розуміти, що суди відміняють позови юристів Трампа не тому, що там не було фальсифікацій, а тому, що в США вже появились свої “пшонки”, “кузьміни”, судді “вовки” та свої американські “печерські” та “басманівські” суди.

В Україні та світі США залишаються своєрідним еталоном демократії, справедливості, чесності судово-правової системи, рівних можливостей для кожного бути обраним на будь-яку посаду. Так, це правда, але в минулому.

Існує три головні причини, чому Байден не буде президентом:

1.       Тому, що він фізично і ментально вже не може виконувати роботу президента.

2.       Тому, що на реального президента готується Камала Гаріс і ті сили, які за нею стоять. Про те, що це за сили і хто така Камала Гаріс, ми ще поговоримо.

3. Виборчий процес ще не закінчений. Це ще велике питання чи  Байден буде президентом. Переможцем  Байдена оголосили ЗМІ, але не «ЦВК» США.

Через ЗМІ, прихильних до демократів, почав здійснюватись величезний тиск на суддів, прокурорів та інших людей, які займаються розслідуваннями можливих фальсифікацій на минулих виборах.

У Трампа існує ще один великий ворог – це ЧАС. Юристи Трампа можуть не встигнути провести всю необхідну процедуру та зібрати всю доказову базу для суду, до того ж при масовому саботажі з боку демократів. 

Цікава поведінка CNN, які найбільш шалено весь час цькували Дональда Трампа. 4 листопада 2020, оголошуючи про “перемогу” Джо Байдена, коментатори аж плакали від задоволення. Проте після того, як розслідування знайшло масу фальсифікацій на користь Байдена, CNN вже 28 листопада 2020 року опублікували “аналіз”, за яких умов Дональд Трамп може стати президентом США і доволі правдивий. Таке “перевзування” говорить багато про що.

Президенти близько 20 країн, які привітали Байдена з перемогою, зробили величезну політичну та історичну помилку. Чому вони так зробили – це окрема велика тема. Про те, чому так могло статися в США, і буде йти мова у цій публікації.

Багато людей пам’ятають вибори президента в Україні у 2004 році та протистояння між В. Ющенком та В. Януковичем. Тоді грубі та цинічні фальсифікації на виборах призвели до Помаранчевої революції. Там було все:

  • брехня в ЗМІ, які підтримували провладного кандидата Януковича;
  • тиск адміністративного апарату на членів виборчих комісій та темники від Медведчука;
  • масове вкидання бюлетенів за Януковича;
  • підвіз-перевіз потрібних виборців, голосування за відкріпними талонами, каруселі, голосування людьми декілька разів;
  • заміна та підробка протоколів;
  • незаконне втручання в сервер, куди подавались всі результати виборів з ціллю забезпечити перемогу В.Януковичу;
  • “мистецтво” головного “підрахуя” України С.Ківалова щодо рахування голосів на користь Януковича і т. д.

Пригадали?

А тепер уявіть собі, що на виборах президента в США 2020 були присутні всі вище перераховані порушення і навіть набагато більше та більш технічно організовані. У штатах, де правлять демократи, для підрахунку голосів були задіяні іноземні компанії, з іноземним програмним забезпеченням та прихованим походженням. Спеціалісти пов’язують їх з Венесуелою, Кубою, Росією та Китаєм.

У заключні години виборів лідирував Трамп. Але його лідерство зникло, як щойно відбувся “збій” в комп’ютерах і звідкись з’явились сотні тисяч голосів “по пошті”, які просто фізично неможливо було пропустити через машини для голосування за короткий час. Під час “збоїв” в комп'ютерах голоси від Трампа перекидались до Байдена. У штаті Вісконсин на одну хвилину був “збій” в комп’ютерах – і в Байдена додалось 143 тисячі голосів за одну хвилину.

Підрахунок голосів чомусь відправлявся на сервери в Німеччину, які тепер вже ніби кимось заарештовані.

За Байдена проголосували тисячі мертвих.

Спостерігачів від республіканців не допускали до столів, де рахувались голоси, що суперечить закону.

У це тяжко повірити, але це реальність теперішніх США. Всі охочі, які розуміють англійську мову, можуть за бажанням знайти багато матеріалів про фальсифікації на виборах в США у 2020 році і, як тепер з’ясовується, які були й раніше.

Я проживаю в Північній Америці вже понад 20 років і спостерігаю ті негативні тенденції, які відбуваються в суспільстві та владі, так би мовити, з середини. Намагаюсь знайти причини багатьох явищ в політиці та суспільстві. Всі ці висновки – мої власні, базовані на оприлюднених фактах, власному досвіді та дослідженнях, проведених чесними журналістами та правоохоронними органами США.

Рівень подій, які відбуваються в США і про який тут буде йти мова, це найперший рівень звичайного суспільства, серед якого я живу. Це рівень маленького відсотка від тих глобальних подій, які відбуваються та плануються у світі. Якимись величезними силами, з величезними можливостями проводиться “перестройка” світового порядку, фінансової системи та планується зміна якогось світового лідерства.

Вже декілька десятків років це подається як глобалізація. А почалося все в Давосі. Якщо існують “глобалісти”, то існують і “антиглобалісти”. Коли Дональд Трамп, ставши президентом, виступаючи в Давосі, заявив, що для нього “America first” і він буде повертати минулу славу та силу своєї країни, то він практично підписав собі, в їхніх очах, вирок.

Дональд Трамп – антиглобаліст. Теперішні вибори в США – це наслідки того вироку. Проти США в минулому і тепер проти Трампа об’єднались величезні міжнародні сили.

Мене дивують ті українські журналісти і деякі патріоти – учасники двох революцій, які боролись проти фальсифікацій на виборах в Україні, але тепер, коли таке саме відбувається в США, вони готові закрити очі на фальсифікації лише тому, що їм не подобається Дональд Трамп чи хтось інший як особа.

Тоді навіщо ви їдете  до США, Європи? Чи ви розумієте хто такий Дональд Трамп і що він зробив? США тим і славились та були взірцем справедливості, що в них відбувались максимально можливі чесні та справедливі вибори. Немає значення, хтось комусь подобався чи ні, але якщо він чесно вигравав, то всі це сприймали як факт і призупиняли політичну активність.

Зовсім протилежне сталося у 2016 році. Демократи не лише не зупинили свою політичну активність, але навпаки, повели величезний наступ на нього і в більшості випадків нечесними засобами. Весь цей негатив про Трампа в Україні вбивається людям в голови олігархічними ЗМІ та тими, хто “клюнув” на цей гачок. Також тут багато тих, які за можливість поїхати в Давос та подивитись на світову еліту, готові “відпрацьовувати” та займатись промиванням людям мізків на угоду олігархам.

Продовження:
Наші інтереси: 

Чесні вибори в США. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

моя Церква підтримує дональда джона трампа.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

моя Церква підтримує дональда джона трампа.радію

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

Цкаво, що американські суди не взяли до уваги запит про нечесні ибори.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тут нададані ще пара імен для дітей бога та дітей диявола - антиглобалісти та глобалісти відповідно. Отже, ще додалося ясності. Це добре.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Валерій Зміївський: "Черчілль свого часу сказав вірно, що майбутні фашисти будуть називати себе антифашистами...." ( [url=https://www.facebook.com/groups/zatrampa/permalink/374951300459121/?comm... Джерело[/url] )

Микола Стригунов каже:
Тут нададані ще пара імен для дітей бога та дітей диявола - антиглобалісти та глобалісти відповідно. Отже, ще додалося ясності. Це добре.

Цитата:
"Слово «анти-фашизм» відверто вказує, що це антитеза, яка протидіє тезі під назвою «фашизм». Відповідно, «антифашизм» 1) приховує сенс фашизму і 2) блокує якусь пов’язану з ним дію. " (Три прозріння антифашизму: 100% позитиву!)

То хто такі "антиглобалісти"??? О_о!....

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Блискуча аналітика, друже Миколо !
Правильні запитання, яких досі не досить, і не так чітко ставили.
Чекаю на продовження.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

А громадянська війна між рабовласницьким півднем і демократичною північчю все ще триває...

Гарно, дуже гарно.