Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Комуністичний Китай закликає маркувати людей QR-кодами «для боротьби з ковідом» – новини ультраіндастріалу

Категорія:

Сі Цзіньпін, комуністичний диктатор Китаю, просуває запровадження глобальної системи QR-коду для позначення та відстеження всіх людей, надаючи авторитарним урядам, подібним до китайського, можливість обмежувати пересування, якщо людину вважають "зараженою".

Під час нещодавньої зустрічі G20 ("великої двадцятки"), де збираються лідери глобалістичного світу, Сі відверто закликав до "глобального механізму" перевірки "стану здоров'я" всіх людей на землі. Для того, щоб подорожувати, ті, хто живе в цьому новому світі, який уявляє собі Сі, повинні будуть отримати «дозвіл» від уряду, щоб пересуватися, подібно до худоби, якій потрібно пробити у вуха бирки перед переїздом із загону на пасовище, пише Ethan Huff на Natural News.

Приймаючи "міжнародно визнані QR-коди", стверджує Сі, глобалістичні диктатори, подібні до нього самого, зможуть легко отримати "результати тестування нуклеїнових кислот" на людях за лічені секунди. Автоматизовані системи, ймовірно, керовані штучним інтелектом (ШІ), тоді видаватимуть результат «пройшов», або «не пройшов» залежно від статусу «зараженості» людської істоти.

"Нам потрібно надалі узгоджувати політику та стандарти й встановити "швидкі шляхи для "сприяння упорядковання потоку людей", – заявив Сі на елітарному зібранні. "[Ми] сподіваємось, що більше країн візьмуть у цьому участь".

Подібно до штрих-кодів, які зараз присутні на продуктах харчування в продуктовому магазині, людські штрих-коди видаватимуться всім живим людям, спочатку на їхніх мобільних пристроях, а в кінцевому підсумку безпосередньо на їхню шкіру, імовірно, на праву руку чи на лоб. Скануючі пристрої зможуть зчитувати ці штрих-коди, щоб пропустити людську істоту через систему.

Виявляється, комуністичний Китай вже запустив щось подібне ще в лютому. Зараз китайській «худобі» видають коди здоров'я, подібні на світлофор, які визначають, чи дозволено їм подорожувати, чи ні. Зелений код означає, що вони можуть "вільно" подорожувати, тоді як помаранчевий або червоний означає, що людську істоту треба спочатку поставити на карантин до двох тижнів.

Як Китай визначає, яка людська істота може вільно подорожувати, а яка повинна залишатися вдома, значною мірою залежить від системи соціальних кредитних балів комуністичної країни. Наприклад, той, хто не підкоряється уряду занадто багато разів, може мати низький бал, що забороняє цій людській істоті пересуватися, в той час як урядові підлабузники набагато вище в харчовому ланцюзі.

Іншими словами, система управління Китаєм дуже схожа на те, що показано у таких фільмах, як "1984" та "Ферма тварин", і Сі сподівається експортувати таку ж систему контролю до Сполучених Штатів та інших країн світу.

Крайні ліві, мабуть, будуть в захваті від такої концепції. Вони вже сплять і бачать себе на святі антиконституційних обмежень, таких як соціальне дистанціювання та обов'язкове носіння масок. Ви можете бути впевнені, що «ліберальна худоба» охоче вишикується в чергу, щоб отримати свої штрих-коди, як тільки вони з’являться.

Тим часом виконавчий директор Human Rights Watch Кеннет Рот попередив, що план Сі "може легко стати Троянським конем, щоб мати ширший політичний контроль та політичну винятковість".

"Остерігайтеся пропозиції китайського уряду щодо глобальної системи QR-коду", – додав Рот у своєму твіті, зазначивши, що план жахливо "схожий на ті небезпеки, що асоціюються з соціально-кредитною системою Китаю".

З кожним днем стає все очевиднішим, що пандемія коронавірусу з Уханя (Covid-19) – це не що інше, як зусилля глобалістів під  фальшивим прапором здійснити так зване Велике перезавантаження. 

Наші інтереси: 

Розуміти, що з початком так званої пандемії коронавірусної інфекції йде боротьба за переорганізацію світу, перегляд людських цінностей і призвичаєння до диктатури "нової нормальності" заради "загальної безпеки".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

До названих фільмів я б додав "Шість" з Алеком Болдуїном (2004).

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

До названих фільмів я б додав "Шість" з Алеком Болдуїном (2004).

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"