Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Менше половини українців згодні вакцинуватися від коронавірусу

Світ:

У середині червня 2020 року були готові скористатися безкоштовною вакциною від коронавірусу 41% опитаних українців (25% точно і 16% скоріше за все). При цьому не робили б вакцинації 49% респондентів (37% точно і 12% скоріше всього).

Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group.

Найбільше тих, хто дуже боїться захворіти на коронавірус, серед жінок і людей старшої вікової категорії. Найбільше тих, хто взагалі не боїться COVID-19, серед чоловіків та молодшої і середньої вікових категорій. Тих, хто відчуває помірний страх перед коронавірусом, більше серед мешканців обласних центрів.

За готовністю особисто прямо зараз скористатися безкоштовною вакциною від коронавірусу українці поділилися на дві групи: скористалися б такою можливістю 41% опитаних (25% точно і 16% скоріш за все), не робили б вакцинації 49% респондентів (37% точно і 12% скоріш за все). Кожен десятий (9%) вагається з відповіддю.

Порівняно більше безумовно готових на вакцинацію серед українців старшого віку, скоріш готових до цього більше серед молоді. Серед українців середнього віку найбільше тих, хто категорично не погодився б зараз на вакцинацію. Також таких порівняно більше у сільській місцевості. Прогнозованим є розподіл готовності до вакцинації від коронавірусу у залежності від рівня страху заразитися COVID-19: найбільший відсоток згодних на вакцинацію серед тих, хто дуже боїться заразитися, а найбільший відсоток абсолютно не готових – серед тих хто взагалі не боїться коронавірусу. Втім, слід зазначити, що відсоток перших у 1,7 рази менший, за відсоток других.

Опитування проводилося у період з 10 по 16 червня 2020 року. Всього опитано 1009 респондентів у віці від 18 років і старше.

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація проти коронавірусу є безглуздою і шкідливою. Пояснювати людям, що коронавірус не такий страшний, як його малюють.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не боюся ні чуми, ні тюрми, ні п’яної куми, ні довгої дороги

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не боюся ні чуми, ні тюрми, ні п’яної куми, ні довгої дороги

Зображення користувача Ігор Маціон.
0
Ще не підтримано

Динаміка зростання групи "Взагалі не боюся" протягом травня майже втричі викликає великі сумніви. Так само, як відсутність зростання в червні.
Ця група точно збільшується, але постійно і малими темпами.

Звабити багатьох з отари - ось твоє завдання.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Навпаки! Якщо з 28 березня по 25 квітня всього 8% боялися коронавірусу, то в травні, коли пройшло більше місяця і люди не побачили "мору, як в Італії", яким здебільшого лякали, число групи "Взагалі не боюся" різко зросло.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Covid-19 : 46% французів - проти щеплення
https://www.lelynx.fr/mutuelle-sante/medecine/maladie/vaccin/covid-sondage-bfm/

А попри мовчанні преси, данці перемогли закон про щеплення 9-тиденних демонстрацій https://youtu.be/SzqHabZkNNo

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !