Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 3

Сім переваг Аріянської Церкви, або Що приваблює середній клас і талановиту молодь (+аудіо)

Категорія:

Релігійно-церковна організація дозволяє рішуче ставити на місце вакцинаторів, держиморд, шахраїв та інших соціальних паразитів. Належність до церкви надає впевненості, підіймає соціальний статус, свідчить про духовну зрілість і самостійне мислення.

200726sadyba.jpg

Радіймо, арії!
Радіймо, арії!

Аудіоверсія: Сім переваг Аріянської Церкви, або Що приваблює середній клас і талановиту молодь

Загальна схема переходу до постіндустріальної формації полягає в тому, що спочатку формується стартап (зерно, насіння) у вигляді Аріянської Церкви. Вона поступово розвивається і стає зразком для формування Вільної Української Держави. В результаті процес цивілізаційного перетворення відбувається природно, поступово, нестримно.

Зрозуміло, що цей Великий Перехід відбувається в парадигмі постіндустріального суспільства. Вона діалектично заперечує індустріальну парадигму, натомість актуалізує напрацювання доіндустріальної формації.

– У чому це проявляється?

У доіндустріальну епоху головною об’єднуючою формою були церкви, а в індустріальну епоху – політичні партії. Перехід до постіндáстріалу відкидає партії як безглуздий пережиток, натомість повертає правильну церковну організацію – на вищому рівні знань та технологій.

– Яка церковна організація вважається правильною в постіндустріальному суспільстві?

Правильними є ті церкви, які основані на постіндустріальному світогляді. Концентратом цього світогляду є аріянство. Воно заперечує світогляд індустріальної мегамашини, де людині відводиться роль «живої гайки». Натомість в аріянстві людина визнається втіленим богом, суб’єктом історії, вільним гравцем – «гомо люденс». Усвідомлення людиною свого величезного потенціалу підкріплюється триваючим переходом до неонатурального господарювання.

– Чим церковна форма може бути привабливою для українського середнього класу, тобто самостійно мислячих людей, орієнтованих на чесну працю і спільне благо?

Якраз для середнього класу церковна форма є найбільш відповідною, привабливою, цікавою і зрозумілою. 

По-перше, релігійні вартості аріянства абсолютно відповідають базовим вартостям середнього класу і резонують з ними. Аріянство є релігією раціонально мислячих, працьовитих і доброзичливих людей, а це системоутворюючі властивості середнього класу.   

По-друге, релігійно-церковна організація дозволяє рішуче апелювати до божественного права і природного порядку. Згідно з ними, людина є вільною істотою. Вона сотворена досконалим Творцем Всесвіту і є його частинкою. Відтак ніхто не має права нав’язувати їй свою волю і обмежувати її природні права. У наш час набули особливої актуальності право вільно пересуватися своєю країною і право самостійно визначати способи свого лікування. З погляду аріянства, примусова вакцинація – це прояв безумної гордині, адже вакцинатори ставлять себе вище Бога. «Усе, що робиться з власної волі, – добро. Усе, що робиться з чужої волі, – зло» – проголошують прадавні арійські «Закони Ману».

По-третє, форма церковної організації цілком відповідає духу правої ідеології. Характерною ознакою правих є консерватизм і традиціоналізм, тобто повага до діянь предків, плекання культури і творчий розвиток традиції. Усе це органічно притаманне церкві. Натомість для лівих ідеологій – етатизму, соціал-демократії, соціалізму, комунізму, лібералізму – абсолютно не притаманна церковна організація. Ліві тяжіють до партійних форм, праві – до церковних. Тому церква – це прояв правої ідентичності.

По-четверте, церква задовольняє природне прагнення людини належати до авторитетної, солідарної, потужної спільноти. Таке прагнення особливо притаманне сучасній молоді: належність до церкви надає молодим людям впевненості, підіймає їх соціальний статус, свідчить про духовні зрілість та оригінальне, самостійне мислення.

По-п’яте, церковна організація передбачає щонедільні зустрічі в реалі, що сприяє знайомствам, дружбі, взаємодопомозі. Церква – це дещо сильніше і глибше, ніж група за інтересами.

По-шосте, аріянська церковна організація має мережевий характер. Церковні громади, діючи самостійно, вільно формують асоціації й вільно вибудовують динамічні ієрархії з різними типами зв’язків – від слабких до сильних. Значною мірою подібний підхід реалізовано в США, де місцеві громади тяжіють саме до церковної організації. Це дуже поширена практика, зокрема, в середовищі народних міліцій, прихильників вільного володіння зброєю, захисників конституційної республіки та самоврядування, борців проти соціального паразитизму та засилля державної бюрократії.  

По-сьоме, відроджена в Україні Аріянська Церква не буде залежати від жодного зовнішнього керівного центру, натомість стане материнською для всіх інших аріянських церков планети.

– Чому партії вважаються пережитком індустріальної формації?

В умовах загального виборчого права міжпартійна боротьба – це завжди конкурс брехунів. Для входження у владу необхідно сподобатися масам, а для цього треба опуститися до їхнього рівня і втертися в довіру. Постійна брехня вимагає великих грошей, тому успішні партії можливі лише як олігархічні проекти. Зазвичай вони одноразові, ситуативні, маніпулятивні, без ідеологій і стратегій. Вони жорстко централізовані і творяться за етатичною моделлю: органи управління будуються згори до низу, керує той, хто має гроші, всі інші – статисти.

– Що потрібно для формування Аріянської Церкви?

Першим етапом є формування віртуальної церкви, тобто системи комунікацій і доступу до знань. Потім формування громад, далі – творення власного захищеного фізичного простору. Про це у статті: Три етапи формування Аріянської Церкви: церква-комунікатор, церква-громада, церква-храм

– Що заважає об’єднанню в Аріянську Церкву?

Формування Аріянської Церкви нині відбувається без жодного зовнішнього опору. І це природно. Що нас стримує, то лише наші власні застарілі уявлення про життя. Найголовніше, що ми продовжуємо озиратися на те, як до нас поставиться нинішня індустріальна система. Але ж нова система має діалектично заперечити стару. Тому марно очікувати схвалення чи навіть розуміння від того, що ми відкидаємо. Про це у статті: Карт-бланш для постіндустріальної еліти: що нам заважає творити новий світ.

Старий світ розпадеться без нас. Але без нас не сотвориться новий світ.

Творимо!

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.

А тим часом в Америці: 

  

 

Наші інтереси: 

Творимо постіндустріальну Аріянську Церкву і Вільну Українську Державу. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Сьома перевага в тому, що відроджена в Україні Аріянська Церква стане материнською для всіх інших аріянських церков планети.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

світ тримається на п’ятьох речах: знаннях мудрих, справедливості великих,молитвах праведних, мужності хоробрих та правителі, якому відоме мистецтво владарювання

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Повторюєтесь, шановний добродію!:)

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А дехто спілкується у церкві (Райському Саді малого ступеню досконалості) кожного дня.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Мені здається, що багато представників середнього класу є (не хотів би казати - циніками), але в ситуації постійного виживання та боротьби з державою та системою менш за все їх турбує питання аріянської церкви...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це тимчасово. Середній клас ще мало усвідомлює свою ідентичність, але нинішня влада активно цьому сприяє.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Сьома перевага в тому, що відроджена в Україні Аріянська Церква стане материнською для всіх інших аріянських церков планети.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

подумки я тримаю поперед себе смачну соковиту морквину

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Додав аудіоверсію. Слухаємо і поширюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Які відмінності партії від церкви ?

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття: коротко і діловито. Вона ставить настановами на мою майбутню діяльність. Але молоді люди спитають: якщо ви такі розумні, то чому досить бідні? Тож пам'ятаючи піраміду Маслоу, я думаю почати з фінансового фундамента і кожного з нас, і всієї Церкви. Так, індастріал молився на золоте теля, проте люди з того часу мало змінились, ставлячи на перше місце власний і родини добробут. Церква повинна його спочатку дати, принаймні, дати можливість його набути власними руками і розумом.
А наші Храми повинні бути по-справжньому величними.

Все починається з Любові.