Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп переміг з великою перевагою, я збираюсь випустити Кракена – адвокат Трампа Сідні Пауел

Категорія:

Спецтема:

Сідні Пауел, одна з адвокатів Трампа, сказала 14.11.2020 телеканалу Fox News, що з нетерпінням чекає на оголошення всіх зібраних доказів фальсифікації президентських виборів у США із застосуванням системи Dominion. Вона звернула увагу на фінансовий інтерес деяких губернаторів і секретарів штатів, які проштовхнули Dominion.

20111501.jpg

Sidney Powell, Фото: The Epoch Times

Ця система  була створена з метою фальсифікації виборів у Венесуелі на користь Уго Чавеса, а потім поширена в усьому світі, щоб маніпулювати голосами. Вона фінансується із Венесуели та Куби, Китай також має до неї відношення.

"У нас є приголомшливі статистичні докази й приголомшливі свідчення свідків, включаючи людину, яка особисто була присутня на інструктажі з фальсифікацій. Вони це все планували й обговорювали, – сказала Сідні Пауел. – Розумієте, штати, які зупинили підрахунок голосів в ніч виборів, – це саме ті штати, у яких виникли кричущі проблеми (з голосами за Байдена)".

Сідні Пауел зауважила, що потрібно мати на увазі фінансовий інтерес деяких губернаторів і секретарів штатів, які проштовхнули Dominion з метою збагачення себе і своїх сімей, а також отримання гарантій того, що їхні власні вибори пройдуть успішно.  Також вона додала, що вони вже почали збирати ці докази. 

"Це шахрайство вищого рівня. Деякі штати опинилися настільки дурні, що вирішили засвідчити результати виборів в той час, коли нам вже стало відомо про те, що вони генерували змінені голоси. Все буде скасовано. Ми говоримо про сотні тисяч голосів. Президент Трамп виграв ці вибори з переважною більшістю. Це буде неспростовно. Патріоти відгукуються швидше, ніж нам вдається збирати інформацію і свідчення. Ці люди клянуться, що їхні голоси були вкрадені, тому що машини для голосування працювали неправильно. Їх оновлювали в ніч виборів, іноді й після виборів. У нас є статистичні дані, які доводять, що сотні тисяч голосів були просто додані та скопійовані. Ми проведемо велике кримінальне розслідування, і це вплине на мільйони виборців в США, на результати виборів. Люди із Кремнієвої долини, Big Tech, соцмереж і навіть медіа-компаній все це організували і привели в дію. Я збираюся випустити Кракена!" – сказала Сідні Пауел. 

 

 


 

Довідка:

Dominion Voting Systems Corporation – компанія, яка продає обладнання та програмне забезпечення для електронного голосування, включаючи автомати для голосування та табулятори, у США та Канаді. Міжнародний офіс компанії знаходиться в Торонто, Канада, а штаб-квартира в США знаходиться в Денвері , штат Колорадо. Компанія здійснює внутрішню розробку програмного забезпечення для своїх клієнтів у США, Канаді та Сербії.

Згідно з повідомленнями, зокрема від Дональда Трампа та його союзників, машини для голосування компанії Dominion були скомпрометовані, в результаті чого мільйони голосів за Трампа були вилучені або переключені на голоси за Джо Байдена на президентських виборах 2020 року. Висловлюються твердження, що Домініон має тісні зв'язки з родиною Клінтон та іншими демократами.

Повідомляють, що 60% акцій ​​компанії Dominion належать Полу Пелосі – чоловікові лідера демократів в палаті представників Ненсі Пелосі.

Наші інтереси: 

Вивести на чисту воду злочинців та шахраїв, які сфальсифікували президентські вибори в США.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

незважаючи на добру новину,в складі світової аріянської церкви,продовжую магічну підтримку дональда джона трампа, який продовжує працювати президентом сша другий термін.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

незважаючи на добру новину,в складі світової аріянської церкви,продовжую магічну підтримку дональда джона трампа, який продовжує працювати президентом сша другий термін.радію

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Люди на місцях в Німеччині повідомляють, що компанія Scytl, яка неправильно розміщувала дані про вибори, піддалася нальоту армії США, і їх сервери були захоплені у Франкфурті - повідомляє на ФБ Lidia Goncharenko

Scytl - це компанія з Барселони, що надає системи електронного голосування по всьому світу, багато з яких виявилися уразливими для електронних маніпуляцій. Компанія тісно пов'язана з Соросом і Демократичною партією США.

Компанія Vulcan Capital співзасновника Microsoft Пола Аллена інвестувала в Scytl 40 мільйонів доларів.

Сьогодні ввечері ми дізналися з нашого джерела, що Білл Гейтс також володіє акціями Scytl.

Більше даних від нашого джерела в Німеччині:
Уряд США, як тільки вони визначили, що цей сервер Dominion брав участь в обміні голосами, розвідувальне співтовариство почало пошук сервера і виявило, що він знаходиться в Німеччині. Щоб отримати доступ до цього сервера і зробити його доступним для використання на законних підставах, вони повинні були змусити Державний департамент працювати рука об руку з Міністерством юстиції. Їм довелося зажадати від уряду Німеччини сприяння у вирішенні захоплення цього сервера.
Відповідні документи, необхідні для такого роду захоплення, були підготовлені, підписані, і, схоже, в цій операції була задіяна армія США. Це допомагає пояснити, чому Еспера звільнили, а Міллера і Пателя призначили - щоб військові ніяким чином не втручалися в операцію.

Добравшись до сервера, вони отримали пряме свідчення про фальсифікації на виборах в США. Вони також дізналися, хто віддавав вказівки припинити підрахунок голосів і хто ініціював алгоритм, який почав перемикати голоси. ЦРУ було повністю виключено з цієї операції.

Сьогодні прокурор Трампа Лін Вуд висловився в твіттері з приводу цього звіту:

«Байден і його кримінальники не спатимуть сьогодні вночі. Хоча, Байден, ймовірно, міг би заснути, тому що напевно вже забув таке слово як Scytl. Але його спільники пам'ятають. Їм також відома назва Paragon - компанія, яка купила Scytl. Кожен буде розкритий!»

Тепер стає зрозуміла логіка всіх цих призначень в Пентагоні і Міністерстві оборони, а також причина відсутності директора ЦРУ на робочих брифінгах.
Все йде за планом!(з телеграм каналу)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Слід було б написати на цю тему окрему статтю. Хай би й коротеньку...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Конгресмен від штату Техас Луї Гомерт розкриває рейд команди армії США на серверний об'єкт Scytl у Франкфурті, Німеччина, з метою отримання "надзвичайно переконливих" даних, що деталізують підміну голосів.
Відео на Твіттері
Луїс Баллер «Луї» Ґомерт-молодший (англ. Louis Buller «Louie» Gohmert, Jr.; нар. 18 серпня 1953, Пітсбург, Техас) — американський юрист і політик республіканець. Він представляє 1-й округ штату Техас у Палаті представників США з 2005 року.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

До правди праві доберуться ☺️

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !