Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На виборах 2020 в США демократи застосували масові фальсифікації і готуються розв’язати громадянську війну

Спецтема:

Без рішення суду Трамп не піде з посади. А демократи категорично проти судів, що наводить на підозру, що таки були масові фальсифікації. Якщо це дійсно так, то дії демократів – це антидержавний заколот.

Американська дипломатія в кожній країні намагається підтримувати зв’язки і з правлячою партією, і з опозицією. У разі приходу до влади опозиції – вже є зв’язки дипломатів з цією партією та її керівництвом. При тому зберігаються зв’язки і з тими, хто тепер пішов у опозицію. При тому американська дипломатія не має звички вітати когось з перемогою до того часу, поки не оголошено офіційні результати виборів. Бо таке вітання може сприйматись як втручання у внутрішні справи країни. Ми ж пам’ятаємо, як у 2004 році Путін кілька разів вітав Януковича з перемогою, якої врешті-решт так і не сталось. Минуло 16 років, але ми пам’ятаємо.

Тому те, що деякі українські політики, як і деякі іноземні, кинулись навипередки вітати Джо Байдена з перемогою – то поганий тон. Ще в жодному штаті не сертифіковані (не затверджені) результати виборів. За попередніми даними нібито більша частина виборщиків буде 14 грудня віддавати свої голоси за Байдена. І тоді 14 грудня буде офіційне оголошення результатів виборів – саме тоді й можна буде вітати новообраного, офіційно проголошеного Президента. А от що відбудеться до 14 грудня – питання.

Нагадаю 2000 рік. За рішенням суду було ухвалено рішення перерахувати голоси в штаті Флорида. Перерахунок тривав 34 дні і довів, що у 20-мільйонному штаті Джордж Буш переміг лише на кілька сотень голосів, і 29 виборщиків відправились у табір Буша, що й вирішило долю президентських виборів. Сьогодні, 14 листопада, минуло тільки 11 днів після виборів, ще жодний штат не затвердив результати виборів, в кількох штатах зараз тривають суди в вимогою перерахунку голосів. Тому стверджувати щось однозначно – аж ніяк не можна. Бо якщо буде перерахунок, який триватиме, як у 2000 році у Флориді – то й 14 грудня ще не буде остаточних результатів виборів.

У кількох штатах різниця в кількості голосів складає менше 1%, що наводить на думку про необхідність перерахунку як у 2000-му році у Флориді.  Тоді, у 2000-му, країна погодилась на перерахунок, щоб зберегти довіру до чесності і прозорості виборчої системи. Якщо сьогодні при такій невеликій різниці відмовитись від перерахунку – то довіра до виборчої системи буде назавжди втрачена.

Є різні математичні моделі, які дозволяють «ловити» порушення в процесі голосування. Самий простий приклад: уявіть собі однорідний виборчий округ з приблизно однорідним розподілом населення по площі – тобто вікова, статева, професійна, дохідна структура населення в різних районах округу приблизно однакова. На всіх виборчих дільницях округу явка склала 55-60% і більшість підтримала одного кандидата, а на одній дільниці явка склала понад 90% і переважна більшість – за іншого кандидата. Це однозначно наводить на думку, що щось тут не так, скоріш за все було потужне «вкидання» бюлетенів на одній дільниці. Подібними моделями часто користуються міжнародні правозахисники, щоб звернути увагу на імовірні фальсифікації виборів у різних псевдодемократичних країнах.

Проте сьогодні математика свідчить про імовірні масові порушення саме в США. Коли при підрахунку голосів кілька тисяч або навіть десятків тисяч голосів поспіль йдуть тільки за одного кандидата, коли «технічні збої» систем підрахунку голосів спрацьовують на користь тільки одного кандидата, коли розподіл голосів за одного кандидата є не функцією нормального розподілення на весь час голосування, а функцією Гауса з безкінечно малою дисперсією тощо.

Ці математичні моделі не є доказом у суді, проте вони є маркером того, що імовірно була фальсифікація. І суд в подібному випадку повинен вимагати перерахунку голосів. Сьогодні прихильники Трампа подали вже понад 500 позовів, де вказують під присягою на випадки порушення виборчого законодавства в різних штатах. Там і недопущення спостерігачів до процесу підрахунку, і голосування «мертвих душ», і купівля голосів, і підробка голосування, коли деякі виборці Трампа з подивом узнають, що вони вже нібито проголосували поштою, і «загублені» пачки голосів військових, серед яких відсоток прихильників Трампа вище ніж Байдена, і подвійна лічба тих самих бюлетенів на користь Байдена і різні інші «дрібні» і не дуже випадки. Можливо, кожен випадок і допустимо вважати дрібним, таким, що не впливає на загальний результат. Але їх величезна кількість цього року – в різних штатах, на різних дільницях – примушує припустити, що має місце цілеспрямована стратегія масової фальсифікації результатів виборів. Тому без повторного перерахунку голосів вважати результати виборів законними нема підстав.

То що ми можемо очікувати далі?

Демократи кажуть: «Ми за те, щоб зарахувати кожен голос!». Республіканці кажуть: «Ми за те, щоб зарахувати кожен легальний голос!». Як то кажуть – відчуйте різницю.

Зараз будуть суди у хитких штатах. Демократи будуть всіляко виступати проти перерахунку, і частина судів буде на їхньому боці. Тоді республіканці будуть подавати апеляції. У США існують спеціальні апеляційні суди по одному на кілька штатів. У деяких з них будуть задовольняти апеляції і наказувати провести перерахунок голосів, в інших ні. Врешті-решт апеляції будуть доходити до Верховного суду.  Само собою позови до Верховного суду будуть не про окремі випадки імовірних порушень, а про велику їх кількість та системність. І Верховний суд повинен буде розібратись, чи визнавати результати виборів, чи робити якійсь інші дії. Наприклад, не визнавати результати виборів у деяких штатах, або визнати, що взагалі цього року вибори пройшли з такою кількістю порушень, що не можуть вважатися демократичними, або ще якесь рішення.

Якщо Верховний суд вирішить, що вибори не відбулися, то з 5 січня починає діяти новий склад Палати Представників, де більшість складатимуть демократи, який має вирішити долю президентських виборів. От тільки є один нюанс: у процедурі прописано, що в такій ситуації голосує не весь склад Палати Представників, а тільки по одному представнику від кожного штату. А тут більшість штатів мають республіканці.

Проте можливі й інші варіанти. Вже зараз, без офіційного оголошення результатів, Байден вимагає передати йому доступ до державних рахунків. І створив штаб для «трансферу влади». Що вже є незаконним, оскільки ще нема результатів. Ясно, що без рішення суду Трамп із Білого дому не піде. І що тоді? Демократи будуть атакувати Білий дім? Якими силами? Антифа, BLM та інших погромників?

Днями Трамп зняв з посади міністра оборони, оскільки була підозра, що демократи намагаються чи то домовитись з ним, чи то шантажувати, щоб використати армію для повалення Президента Трампа. Як вважають чимало політологів, серед посадовців і клерків Пентагону більше прихильників Байдена, а серед бойових офіцерів – більше прихильників Трампа. Звільнення міністра оборони – це хід на випередження. А спроба без рішення суду атакувати Білий дім викличе зворотну реакцію прихильників Трампа. За оцінками понад 60% зброї в руках населення належить прихильникам Республіканської партії. Не можна так гратися з вогнем.

У будь-якому разі, США вступають у період сильної турбулентності, коли їм буде не до зовнішнього світу. Чим само собою спробують скористатись різні міжнародні «гопники». Щоб зняти наростаючу напруженість у США, необхідно провести всі дії, всі перерахунки, всі офіційні визнання результатів в точній відповідності прописаним процедурам. Якщо демократи впевнені в тому, що перемогли чесно, то нема жодних причин боятися перерахунку – він тоді тільки підтвердить вірність результатів і надасть переможцю реальної легітимності. Проте є підозра, що у своїх діях зі спроби захопити владу демократи зайшли настільки далеко, що вже не можуть відступити. Тепер тільки вперед – на ще більші злочини.

Боже, бережи Америку!

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США. Є небезпека великого протистояння, коли Америці буде не до зовнішнього світу. Чим можуть скористатись різні міжнародні ізгої.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

У будь-якому разі, США вступають у період сильної турбулентності, коли їм буде не до зовнішнього світу.- Це цитата зі статті. І, про яку підтримку переходу України до постіндастріалу тоді може йти мова? Бо Трампу спочатку слід розібратися з дітьми диявола в самих штатах.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

У будь-якому разі, США вступають у період сильної турбулентності, коли їм буде не до зовнішнього світу.- Це цитата зі статті. І, про яку підтримку переходу України до постіндастріалу тоді може йти мова? Бо Трампу спочатку слід розібратися з дітьми диявола в самих штатах.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Турбулентність не означає перетворення США на самоізольовану чорну діру. Війна - це завжди активна робота з союзниками.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ігор Каганець каже:
Турбулентність не означає перетворення США на самоізольовану чорну діру. Війна - це завжди активна робота з союзниками.

Навряд чи Трамп захоче вести війну проти майже всього світу. А, якщо він підтримає ще відкрито перехід до постіндастріала, на додачу з війною проти так званих демократів, дітей диявола, йому ще доведеться вести війну проти всьго світу. А, більшість можновладців по всьму світу і так підтримує Байдена та демократів.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так звана більшість можновадців має проблеми у себе. Розподіл між добром і злом існує у будь-якій країні. Тому підтримка Трампа - вже навіть у Франції росте ! Сама бачу довкола себе, як люди міняються...

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Так, більшість можновладців не здатна підтримати Байдена досить рішуче. Але, 95% ЗМІ на боці Байдена. І, вони активно брешуть на його користь. Наскільки люди їм будуть вірити, настільки рішуче можновладці й будуть спроможні підримати Байдена.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так і є : демократи категорично проти судів, бо вони винні у масових фальсифікаціях.

Тому дії демократів – антидержавний заколот.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Радіймо, друзі !

Оновлена Америка буде працювати краще !

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Схоже, що громадянської війни не буде - перевага Трампа приблизно 80 до 20. Що точно буде, то це зачистка шахраїв і паразитів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Мазур.
0
Ще не підтримано

Пригадую 2016 рік, коли спільнота НО активно підтримувала Гілларі Клінтон (Трампа нам показували з негативної сторони), а пізніше було спільне читання ЖС на підтримку Дональда (він став нашим Мессією). Думається, що подібний сценарій буде із Байденом.

Зображення користувача Володимир Мазур.
0
Ще не підтримано

Пригадую 2016 рік, коли спільнота НО активно підтримувала Гілларі Клінтон (Трампа нам показували з негативної сторони), а пізніше було спільне читання ЖС на підтримку Дональда (він став нашим Мессією). Думається, що подібний сценарій буде із Байденом.