Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Щоб зберегти віру американців у чесні вибори, необхідно провести перерахунок голосів у всіх сумнівних штатах

Категорія:

Спецтема:

Якщо цього не буде зроблено, то Байден стане таким само сумнівним Президентом, як Лукашенко, Путін та різні африканські диктатори. Котрі фальсифікують вибори і не дозволяють перерахунок.

Можливо, ви пам’ятаєте, як у 2000 році під час виборів Президента США виникла підозра, що невірно були пораховані голоси у штаті Флорида. За рішенням суду проводився повний перерахунок бюлетенів. Вручну, з перевіркою адвокатами кожного бюлетеня, с фіксацією на відео. Це підтримали практично всі американські ЗМІ, незалежно від політичної спрямованості. Бо головне було – зберегти віру людей у чесність американської виборчої системи. Перерахунок довів, що у 20-мільйонному штаті Джордж Буш переміг лише на кілька сотень голосів, і 29 виборщиків відправились у табір Буша, що й вирішило долю президентських виборів.  Його суперник Альберт Ґор, узнавши результати перерахунку, поступив шляхетно: привітав новообраного Президента. Віру у чесність американської виборчої системи було збережено.

Зовсім іншу ситуацію ми спостерігаємо 20 років потому. На цьогорічних виборах Президента США ми спостерігаємо таку масу сумнівних епізодів, що ігнорувати їх просто неможливо. Зникнення голосів, "clerical errors", збої в роботі програмного забезпечення, недопущення спостерігачів тощо. І що дивно, все це – на користь тільки одного кандидата. Є велика підозра, що мала місце масова фальсифікація результатів виборів. Щоб зберегти віру американців у чесність власної виборчої системи – необхідно провести перерахунок голосів у всіх сумнівних штатах. Якщо демократи впевнені в своїй перемозі, то спокійно погодяться на перерахунок і доведуть, що їх кандидат виграв чесно.

А от якщо демократи категорично відмоляться від перерахунку – то це буде непрямим доказом того, що була фальсифікація. І тоді Джо Байден стане таким само сумнівним Президентом, котрий виграє тільки за рахунок фальсифікацій – як Лукашенко, Путін та різні африканські диктатори. Демократи навіть не уявляють собі, яку бомбу вони закладають. Нелегітимний Президент, коли половина країни вважає, що він сфальсифікував результати. І цю його сумнівну легітимність  йому постійно тицятимуть в очі політики різних країн, коли треба буде його штрикнути. А ті, хто організовував фальсифікації, будуть його шантажувати обнародуванням інформації, як він захопив владу внаслідок державного заколоту. І найголовніше: американці на десятиліття втратять віру в чесність власної виборчої системи, і всі наступні вибори проходитимуть як у бананових республіках, бо махлювати почнуть всі. І жодного наступного Президента не можна буде вважати легітимним.

Які можуть бути варіанти розвитку подій:

  1. Демократи категорично відмовляються перераховувати сумнівні бюлетені, силою захоплюють владу. Байден стає Президентом, половина країни вважає його узурпатором.
  2. Демократи погоджуються на перерахунок, який показує, що якщо і були випадки спроб фальсифікації, але їх було небагато, вони не вплинули на загальний рахунок, і Байден переміг чесно.  Байден стає легітимним Президентом і починає впроваджувати у життя свою програму.
  3. Проводиться перерахунок голосів, який доводить, що були масові фальсифікації, які вплинули на результати виборів. І після ретельної перевірки бюлетенів та перерахунку голосів перемогу отримує Дональд Трамп.

Отже, якщо Президентом стає Байден (легітимно чи нелегітимно), то він  починає впроваджувати свою програму, яка взагалі-то доволі сумнівна для єдності та процвітання США. Якщо буде час, якось напишу про це більш докладно. А може навпаки – нічого не робитиме зі своєї програми, бо розуміє, що будь-які різки кроки призведуть до потужного спротиву. Це буде кращий варіант, бо буде діяти система противаг, яка не дозволить зламати країну.

Якщо Президентом стане Трамп, то він продовжить свою політику повернення виробництв до США, створення вдома життєво значущих індустрій, співпрацю з країнами Східної Європи, укріплення НАТО за рахунок примусу європейських партнерів платити повні внески в організацію, протистояння китайській експансії, по-можливості мирне розв’язання давніх конфліктів. До початку коронавірусної істерії ця політика привела до потужного зростання економіки та покращення життя майже всіх верств населення США. Її продовження матиме подібний ефект.

Наші інтереси: 

Перемога працюючої Америки над соціальними паразитами. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Оця жменька зараз становить більшість можновладців, нажаль.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

продовжую магічно підтримувати лідера білих американців доналда джона трампа та афроамериканця ілона маска.радійю

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Там справа серйозніша: перерахунок голосів у сумнівних штатах треба здійснити для збереження США. Фальшива перемога Байдена – це зупинка позитивних процесів, запровадження лівої диктатури і занепад США.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Надіюсь, що перерахунок покаже масову фальсифікацію на користь Байдена, і що здоровий розум переможе.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дякую за гарну аналітику, Володимире Щербино!

Поясніть мені, якщо можна, чому в Україні Дональд Трамп має мало симпатиків серед і політичної еліти, і середнього класу, і гобітів. На усі перепощені статті про вибори в США реакція одна — овації "перемозі" Байдена, а аргументи про фальсифікації виборів натикаються на середньостатистичну фразу: "— Це ти з російських джерел читаєш? --".
Чому за Дональда Трампа сформовано репутацію проросійського президента?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тому, що більшість людей, нажаль, не цікавиться, насправді, правдою. А, більшість людей просто ковтає покірно, те, що їм дають. Тобто, вони не є аріями, спраглими правди.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Так, дійсно переважна більшість українського естеблішменту не цікавиться першоджерелами, а про події в світі судить просто по змі-шних переспівах ліберальної преси. Тому реально не бачать того, про що кажу я.

Щодо зв'язків з Росією. Тут нещодавно на одному з американських сайтів бачив матеріал, що у 2016 році хтось з керівників ЦРУ (не директор, а хтось з першої ланки) доповідав Обамі, що Гіларі Клінтон намагається розкрутити тему про нібито зв'язки Трампа з РФ. І просив дозволу Обами підтримати цю операцію Клінтон, бо вона це робила власними силами. Гіларі дуже була потрібна така операція хоча б для того, щоб приховати власні міцні зв'язки з Росією.Тому саме фонд Клінтонів дав замовлення на створення сумнівного (тобто просто фальшивого) дос'є Крістофера Стіла. А ЦРУ та насамперед ФБР взяли участь у розкручуванні цієї фальшивки.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

А чому Путін підтримує Трампа, а не Байдена ?

Найвірогідніше тому, що Путін

1) хоче "обдурити ворога" ("для змєлєнія пшесівніка"), маскуючи, відвертаючи увагу від колаборантва з Москвою американських демократів,

2) і вдавати, що трампівські санкції Путіна не лякають,

3) щоби Трампа здескредитувати.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Путін не підтримує Трампа, а робить вигляд, що підтримує.
"ФБР і путінська «многоходовочка» проти Трампа - спецоперація з дестабілізації США"

Творю, отже існую.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Події пришвидшуються, Трамп розкрив колосальну підготовку до комуністично-терористичного перевороту, і йде навипередки.

https://www.distributednews.com/472908.html?fbclid=IwAR05N7GjyEoCB6uvdCEH1CYmR_YhvowNt-3KUtU-ThQO0WohBCWp17f5RrE

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Голова Республіканців у американському Сенаті МакКонел не визнає Байден/Гаріс переможцями, і підтверджує право Президента Трампа викрити фальсифікації виборів https://twitter.com/disclosetv/status/1325906428389896197?s=09

У підсумку, "Пекіна-Джо визнала всього жменька корумпованих глобалістів" (Alexis Cossette).

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Оця жменька зараз становить більшість можновладців, нажаль.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Транспортні засоби привезли десятки тисяч незапечатаних виборчих бюлетенів до Мічигану, всіх за Демократів... https://www.westernjournal.com/lawsuit-state-vehicles-brought-tens-thousands-unsealed-ballots-michigan-dems/?utm_source=Email&utm_medium=CTBreaking&utm_campaign=wj-breaking&utm_content=conservative-tribune&ats_es=d69de24edf0bd9536c9b86d67f90c3c4

Чисто московський нов-гав часів Януковича.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !