Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Масові відверті шахрайства на користь демократів під час виборів у США

Спецтема:

Велике поштове шахрайство, про небезпеку котрого постійно говорили республіканці, схоже таки вдалося. Наприклад, у Вісконсині  проголосувало 103,5% виборців при середній явці по США 60-70%! Тож тепер доля виборів вирішуватиметься в судах. 

201105wisconsin.jpg

Вкидання фальшивих бюлетенів на користь Байдена у штаті Вісконсин
Вкидання фальшивих бюлетенів на користь Байдена у штаті Вісконсин

Для початку нагадаю американську систему обрання Президента. На першому етапі обирають так званих виборщиків. Їх число від кожного штату пропорційно кількості населення штату. Виборщик обирається залежно від того, за кого із кандидатів на посаду Президента він буде голосувати. В кожному штаті на це своє законодавство. В більшості штатів при перевазі голосів за одного із кандидатів штат відправляє на вибори всіх виборщиків, які будуть підтримувати цього кандидата. В штатах Мен і Небраска кожен виборчий округ голосує за свого виборщика, тому штат можуть представляти виборщики за різних кандидатів.

Голосування виборщиків відбувається через 40 днів після дня голосування першого етапу. У цьому році це буде 14 грудня. Формально виборщик зобов’язується у грудні голосувати за конкретного кандидата, але бувають випадки так званих «розчарованих виборщиків», коли на голосуванні у грудні він змінює свою думку. Наприклад, у 2016 році таких було 7 чоловік, що не вплинуло на остаточний результат.  Різні штати у своєму законодавстві по-різному ставляться до «розчарованих виборщиків». В одних штатах голос такого виборщика просто не зараховується, тобто кандидат у Президенти отримує на один голос менше «за», але не отримує додатковий голос «проти». В деяких штатах зараховується голос і «за» і «проти». При тому для виборщика передбачено покарання у вигляді солідного грошового штрафу або навіть ув’язнення.

Отже, що ми маємо на цей момент. Підрахунок голосів буде тривати ще кілька днів, оскільки в багатьох штатах цього року ухвалено рішення рахувати бюлетені, котрі будуть продовжувати приходити поштою, ще протягом кількох днів, якщо на конверті стоїть штамп до 3 листопада. Такі листи будуть приймати та рахувати де до 6, де до 10 листопада. А в Каліфорнії аж до 20 листопада. Тільки після цього буде проголошено результат підрахунку. Проте вже зараз майже у всіх штатах, окрім п’яти, можна називати, хто переміг, бо відрив переможця такий, що навіть якщо всі непораховані бюлетені будуть за конкурента, на результат це вже не вплине.

Якщо в тих п’яти штатах ситуація різко не зміниться (наприклад, прийде завтра поштою кілька десятків тисяч нових бюлетенів – і всі за одного кандидата), то вимальовується картина: 270 виборщиків за Байдена, 268 – за Трампа. Перемога Байдена? Аж ніяк.

Пам’ятаєте ситуацію 2000-го року, коли у Флориді за рішенням суду проводився повний перерахунок бюлетенів. Вручну, з перевіркою адвокатами дійсності кожного бюлетеня, з фіксацією на відео. Перерахунок довів, що Буш тоді переміг лише на кілька сотень голосів. І Флорида одразу дала Бушу 29 виборщиків, що й вирішило долю виборів.

Але, як кажуть українці, «це тільки цвіт, а ягідки пождіть»! Цього разу буде багато судів у багатьох штатах, бо кількість «чудес» на цих виборах аж зашкалює.

Перш за все, це так званий хиткий штат Вісконсин, який дає 10 виборщиків. Протягом всього підрахунку голосів лідирував з помітним відривом Трамп. І раптом протягом одної години посипались голоси за Байдена, і саме він переміг. І що цікаво: у штаті зареєстровано 3.129.000 виборців. В середньому по США явка склала 60-70%. А у Вісконсині  проголосувало 3.239.290 виборців. Тобто не 70% і навіть не 90%, а 103,5%! Звідки узялось 110 тисяч не обрахованих виборців? При тому Байден переміг лише на 20 тисяч голосів. Можна допустити, що це могло статись тільки при масовій фальсифікації. Отже, однозначно буде суд.

Дивна ситуація в Мічигані, де Трамп впевнено лідирував, аж раптом підрахунок було зупинено, після чого прийшло 138 тисяч бюлетенів за Байдена, котрий обійшов Трампа й отримав 16 виборщиків.

Взагалі у хитких штатах склалась підозріла ситуація. Там, де влада штату республіканська, там йшов чіткий безперервний процес підрахунку голосів. А там де влада штату демократична – раптом одночасно був зупинений підрахунок голосів. У всіх цих штатах лідирував Трамп. Можна це вважати теорією змови, але можна зробити припущення, що отримали команду зупинитись, щоб оцінити масштаб необхідних додаткових «вкидань» за протилежну сторону. Скажете: такого не може бути? Раніше не могло, а на цих виборах ми вже бачимо 103% явки, як в деяких регіонах РФ, типу кадировської Чечні. Між іншим, подібна ситуація з зупинкою підрахунку, а потім раптовим виграшем іншої сторони була в Каліфорнії у 2018 році на місцевих виборах, коли зборщики бюлетенів раптом повернули консервативний округ Ориндж вліво.

У Вірджинії близько 100 тисяч голосів за Трампа порахували як за Байдена. Вже оголосили, що то була «clerical error». У Вікіпедії «clerical error» пояснюється, як «помилка з боку офісного працівника, часто особистого помічника-секретаря. Це словосполучення також може служити приводом для відсторонення вини від конкретних людей, таких як високопосадовці, і перенаправити її на анонімний канцелярський персонал». А скільки таких «clerical error» в інших хитких штатах?

У Каліфорнії, яка є впевнено демократичною, все ж такі вирішили підстрахуватись. Багато людей отримали для голосування поштою браковані бюлетені. Влада штату вибачилась і оголосила, що тим, хто отримав браковані бюлетені, вишлють нормальні. Тепер неясно, скільки загалом було надруковано бюлетенів і скільки з них браковані? Нібито всі числа відкриті, але можливість для шахраювання є. Бо кількість справжніх бюлетенів може виявитись більшою за виборців, і їх можна вкинути замість тих, хто не пішов на вибори.

Не буду описувати інші «дивні» випадки у різних штатах, зазначу лише, що тепер буде велика битва у судах. Як судах штатів, так і у Верховному Суді США. До речі, тут демократам сильно зіпсувала свято суддя Рут Гінзбург, яка так несвоєчасно померла. І тепер у Верховному Суді нема продемократівської більшості, на яку вони сильно розраховували. Можливий варіант, що по такому хиткому штаті як Вісконсин будуть вимагати провести нові вибори. Або просто оголосять всіх 10 виборщиків недійсними. Або ще якийсь варіант.

А тепер уявімо собі, що все залишиться як є і 14 грудня виборщики віддадуть свої голоси за кандидата в Президенти. Перевага лише у 2 голоси ще не дає Байдену перемоги. Пам’ятаєте, у 2016 році було аж 7 «розчарованих» виборщиків. Можна не сумніватись, що до 14 грудня з’явиться нова інформація про корупційні оборудки сина Байдена і про те, що сам Джо «був у темі й у ділі».

Тож цілком можлива ситуація, що кілька виборщиків в останній момент не захочуть брати гріх на душу і голосувати за великомасштабного корупціонера на посаду Президента. З іншого боку, очікуючи такого сценарію, транснаціональні корпорації можуть спробувати підкупити або залякати виборщиків за Трампа. Якщо раніше голосування виборщиків було скоріше формальністю, то тепер буде йти справжня битва за кожен голос. І, відповідно, брудні технології будуть застосовані й там.

А тим часом у Китаї, РФ та Ірані з великим задоволенням спостерігають, як у своїй гонитві за владою ліворадикальні демократи пішли на знищення виборчої системи й готові занурити країну в хаос, як вони це робили влітку.

У Вісконсині Трамп впевнено лідирував, аж раптом зробили оновлення голосів – і штат перетворився з "червоного" на "голубий". Причому вся нова порція опрацьованих голосів (понад 100 тисяч) відійшла Байдену – і жоден голос Трампу чи комусь іншому з кандидатів (їх там декілька). 

Наші інтереси: 

Справедливі вибори в США. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Ой, як цікаво!

Коментарі

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Ой, як цікаво!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

І знову — гарна, зрозуміла аналітика від Володимира Щербина! Дякую!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Отже, чекаємо на загострення, або ж, підігрів громадянської війни в США...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

очікую расову війну.радію

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

порошенко привітав байдена з перемогою у перегонах