Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

НАЗК публікує імена чиновників, які уникнуть відповідальності через рішення КСУ

Національне агентство запобігання корупції вважає, що країна має знати своїх “щасливчиків” в обличчя, і почало публікувати імена осіб, яким через рішення Конституційного Суду пощастить уникнути відповідальності за декларування недостовірних відомостей.

"Це лише початок. Ми продовжимо публікувати імена осіб, яким Конституційний Суд допоміг уникнути покарання. Це будуть ексміністр, депутати міських рад та районних рад, судді, директори державних підприємств, урядовці — всі ті, кого платники податків найняли на роботу", — йдеться у заяві  НАЗК на Фейсбук.

Отже, це — Ігор Насалик, екс-міністр енергетики та вугільної промисловості, не вказав позику на 1,2 млн дол. США від фізичної особи у щорічній декларації.

-- Михайло Чурило, депутат Ужгородської міської ради, лідирує у списку декларантів, у яких виявлено найбільшу суму недостовірних відомостей. Чурило “забув” вказати кошти, позичені іншій фізичній особі, у розмірі 95,3 млн грн.

-- Віктор Андрєєв, заступник Шевченківської РДА у місті Києві, не вказав у декларації понад 60 млн грн, які отримав як позику від приватної компанії, яка займається «діяльністю із забезпечення фізичного комфорту».

-- Олег Етнарович, депутат Одеської міської ради, занизив вартість нерухомості, якою володіє на 4,7 млн грн, не вказав корпоративні права на 2,1 млн грн, і «забув» про те, що позичив і розмістив на банківських рахунках понад 1 млн грн.

-- Руслан Мороз, депутат Володимир-Волинської міськради, занизив вартість нерухомості на майже 400 тис. грн, а ще «забув» про те, як позичив третім особам 21,5 млн грн.

Далі буде.

Наші інтереси: 

Несподівано після рішення КСУ почалися процеси, що можуть змінити поточну політичну ситуацію, а українці взнати чиновників, які невідомо звідки мають мільярди та нерухомість.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А як же "велика риба"? Тобто, олігархи?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Коментарі

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

А як же "велика риба"? Тобто, олігархи?

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

хай здають прибутки "принесені вітром"