Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ілон Маск анонсував наступний революційний продукт від Tesla – сонячна черепиця Solar Roof

Глава Tesla Ілон Маск заявив, що наступним «убивчим продуктом» компанії, який не залишить жодного шансу конкурентам, є сонячна батарея у вигляді даху – Solar Roof. Це стане «очевидним» у наступному році.

Як повідомляє Electrek, він сказав:

"Коли ви дивитеся на околиці в майбутньому, через десять років, чого ви хочете? Які продукти зроблять ваше життя кращим? Якого майбутнього вам хотілось би? Я думаю, що майбутнє, в якому у нас будуть гарні дахи, що генерують енергію, а також будуть міцними та еластичними і з усіх боків кращими, ніж звичайний дах, – це те майбутнє, якого ми хочемо. Solar Roof – продукт-"вбивця". Це стане очевидним в наступному році".

«Загальна кількість розгортання сонячних батарей більш ніж подвоїлася в III кварталі до 57 МВт в порівнянні з попереднім кварталом, при цьому кількість розгортання Solar Roof послідовно збільшувалася майже утричі», – додав він.

На думку Маска, значущість продукту буде повністю визнана тільки в наступному році.

Видання дізналось, що Tesla прискорює набір співробітників, щоб розширити можливості розгортання сонячної черепиці. Компанія, схоже, також готується до розширення установки сонячних дахів у Канаді.

Electrek додає, що нещодавно Tesla змінили типи підкладки, які використовуються для сонячної черепиці, і знизила ціни на продукт.

Нагадаємо: Tesla отримала прибуток за підсумками п'ятого кварталу поспіль, вона досягла нового рекорду – $331 млн, що на 131% більше, ніж в 3 кварталі 2019 року. Період з липня по вересень був «найкращим кварталом в історії» Tesla, сказав гендиректор компанії Ілон Маск.

Наші інтереси: 

Глава Tesla Ілон Маск стає лідером громадської думки в багатьох країнах.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

ДОНАЛД ТРАМП ІЛОН МАСК СПІЛЬНОТА НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ РАДІСНО ТВОРЯТЬ ПРОЦВІТАЮТЬ У ПРОСТОРІ ВОЛІ

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

ДОНАЛД ТРАМП ІЛОН МАСК СПІЛЬНОТА НАРОДНИЙ ОГЛЯДАЧ РАДІСНО ТВОРЯТЬ ПРОЦВІТАЮТЬ У ПРОСТОРІ ВОЛІ

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Який же це Великий Перехід?!? Це - ультраінастріал, як він є. Слід усвідомлювати, що будівництво сонячних батарей такої конструкції вимагає більше енергії, ніж дає потім. Також це вимагає досить велеких витрат матеріальних ресурсів, та є причиною великих шкідливих викидів. Дивно, що НО не сприяє поширенню та вдосконаленню цього https://www.ar25.org/article/ukrayinskyy-rozrobnyk-naddeshevoyi-sonyachnoyi-teplovoyi-stanciyi-vidkryv-kreslennya-dlya Адже, це - справжній постідастріал!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!