Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Маски не захищають від вірусів, тому їх носіння безглузде – комплексне дослідження AAPS (США)

Світ:

Маски не захищають ні тих, хто їх носить, ні навколишніх людей. На сайті Асоціації американських терапевтів та хірургів AAPS можна ознайомитись з найбільш повною та адекватною інформацією про ефективність та шкідливість носіння різних видів масок. Наводяться фізичні властивості масок та вірусів, особливості інфікування респіраторними інфекціями, цитуються десятки наукових досліджень та статистика різних країн.

Захар Мілютін цитує проміжні висновки щодо ефективності масок:

"Носіння масок (крім N95) не є ефективним для запобігання передачі SARS-CoV-2, незалежно від того, носяться вони як контроль джерела інфікування (щоб не заразити інших – примітка перекладача) чи як засіб індивідуального захисту. N95 захищає медичних працівників, але не рекомендується для контролю джерела інфікування".

Ось, що пише Асоціація американських терапевтів і хірургів:

"На початку пандемії COVID-19 ВООЗ, CDC та доктор Ентоні Фаучі з Національного інституту здоров'я не рекомендували носити маски (які вважали некорисними для не медичних працівників). Зараз вони рекомендують носити тканинні пов'язки для обличчя в громадських місцях, де важко дотримуватися соціальної дистанції (наприклад, продуктові магазини та аптеки). Рекомендація була опублікована без жодної наукової статті чи іншої інформації, яка б підтверджувала, що тканинні маски справді забезпечують захист органів дихання".

Висновки (Final Thoughts) в кінці статті досить однозначно вказують на те, що носіння масок є безглуздим, натомість рекомендують мити руки та сидіти вдома, якщо захворієш.

Наші інтереси: 

Протидія шаленому зомбуванню довірливого населення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
афери
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дослідження повідомляє, що найбільш безглуздими є дизайнерські маски.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Дослідження повідомляє, що найбільш безглуздими є дизайнерські маски.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Пилип Шимко.
0
Ще не підтримано

Якщо вірус є в повітрі, він вже є. Усе. Ніякі маски-шмаскі не врятують. Потрібно заспокоїться і вимкнути до біса сраний телеящик. Зміцнюйте імунітет, їжте більше фруктів, гуляйте по лісі, велосипед, басейн, зарядка. Вся фішка в тому, що маски не захищають від зараження вірусом, кого б там не було. Віруси є настільки мікроскопічними, що проникають крізь переплетення матеріалу. Маски повинні носити люди хворі, що б при чханні не поширювати крапельну інфекцію і тільки. рукавички одноразові можуть допомогти, коли беремо візки в магазинах, до яких торкалися сотні рук..Але знову таки прийшли додому, рукавички зняли, руки помили і тільки потім виймаємо покупки. Але де гарантія що до тієї ж банки кави не торкався хворий вірусом? Люди, це ОРВі, або новий штам, або кілька старих. Навіщо вся ця паніка потрібна і хто має зиск?!? Добре відомо як виглядає реакція військових, уряду і служб безпеки в разі масового зараження дійсно небезпечними вірусами. Ми б свого писка з будинків не висунули, війська на вулицях. А так ... то, що ніякої нової та небезпечної хвороби немає, і так більшості ясно. Просто люди інертні, не стежать за законотворчістю, маски носять від штрафів і не замислюються, для чого влаштований всесвітній шухер. Протестувати не збираються, думають, що вдасться пересидіти. ;-)

вікнебі