Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Бургундія – французька біла держава всередині африканської французької держави (+аудіо)

Спецтема:

На французькому сайті Democratie Participative, який відіграє важливу роль в тамтешньому правому просторі, з’явився маніфест про утворення етнодержави білих в регіоні Бургундія, для якого властиві націоналістичні настрої серед помітної частини населення.

201011burgundiya.jpg

Проект Бургундія
Проект Бургундія

Аудіоверсія: Бургундія – французька біла держава всередині африканської французької держави

Французькі діячі правого фронту розглядають утворення расово білих держав як життєво необхідний крок для забезпечення майбутнього білої раси. Задля цього запропоновано використати загрози, з якими сьогодні стикаються західні демократії: серед них – потенціальні громадянські війни, балканізація та добровільне розділення етнічних європейців та кольорових іммігрантів. Про це повідомляє телеграм-канал Рупор Білої Європи.

Маніфест «Проект Бургундія» англійською мовою: Civil War, Balkanization and secessionist ethnostate : 'Project Burgundy' as a new French Revolution

Маніфест закликає до створення «Білої держави Бургундія». Він заявляє, що французький уряд хоче уникнути розпаду країни, але водночас завозить мігрантів для власної вигоди. Цей шлях неминуче веде до розпаду Франції. «Єдина і неподільна Франція» неможлива, оскільки ліві французи мало дбають про саму французьку націю.

Тому єдиний шлях полягає у створенні «французької білої держави всередині африканської французької держави» ще до того, поки самі мігранти почнуть активно руйнувати Францію.

Автори маніфесту заявляють, що Франція має поділитися за ідеологічною і расовою ознакою. Сам проект «Бургундія» був створений в регіонах з більшістю націоналістів.

Що ж вони будуть робити? Крім закликів до поширення ідеї, в тому числі через меми, створення загальної бургундської історії і організації правих, вони закликають «колонізувати» Бургундію, тобто переселятися туди всім, щоб підвищити відсоток білого населення, і чекати зручного моменту.

«Навіть якщо у нас не вийде, ми хоча б зможемо створити загальну ідею в європейській свідомості, яка буде живити уми людей і змушувати оплакувати французів як націю...

Ми не повинні культивувати те, що розділяє, а лише те, що об'єднує. Якщо проблема другорядна, її потрібно ігнорувати. Об'єднуйтесь.

Ми не повинні починати з того, що не можна робити. Навпаки, треба починати з фраз про те, що ми можемо. Дійте» – написано в кінці маніфесту. 

Наші інтереси: 

Нова Європа - Біла Європа.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, скільки французів приймуть це?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, скільки французів приймуть це?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

"Тому єдиний шлях полягає у створенні «французької білої держави всередині африканської французької держави»".африка не є власніст'ю ніггерів.перший, хто спадає на думку: афро-американець ілон маск.радію

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Важливо, що створення білих держав відповідає загальній постіндустріальній тенденції.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Дуже кмітливо і дотепно. Варто підтримати цих французів, хоча би морально і інформаційно. Можна їм написати, що українські націоналісти вітають своїх французьких побратимів. Або підтримати х за допомогою ЖС - хай будуть здорові. Запросити до нас подивитись на прабатщину. Взагалі, назріває всесвітовий форум білої раси. "Арійська Бургундія"

Все починається з Любові.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Цікаві знахідки :

Burgondes (Бургунди)
Їхня релігія - див під фотографією :

"Religion - paganisme, arianisme"

= "релігія - "поганство", тобто язичництво ("погани"), аріянство"
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Burgondes

Прийшли вони з Данії, їхня культура була сонячна, див.
наскельне зображення хреста в колі:
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !