Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

Аріянство та егрегори, або Як підтримувати богів арійських варн (+аудіо)

Нас запитують: Чи підтримує аріянство Дажбога? Відповідь: так, підтримує, причому з усією арійською трійцею варнових богів.

200807zlitayemo-1.jpg

Злітаймо!
Злітаймо!

Аудіоверсія: Аріянство та егрегори, або Як підтримувати богів арійських варн

Подібно до окремої людини, народні організми мають дух, душу і плоть. Дух народу – це його організована духовна еліта. Душа – це його етнопсихіка: мова, звичаї, культура, інформаційний простір, емоційна сфера, освіта. Плоть – це колективний фенотип і генотип, тобто сукупність фізичних тіл людей та їхніх генетичних програм.

Важливим елементом колективної психіки є егрегори. Річ у тім, що в тонкому світі подібне притягується до подібного. Думки та емоції, якщо вони подібні, мають властивість притягуватися, об’єднуватися і формувати своєрідні «психоенергетичні банки» – егрегори (енергери).

Потужність егрегорів визначається кількістю людей, долучених до цих психоенергетичних банків, та їх психічною активністю. Що більше прихильників, то сильніший егрегор, хоча іноді невелика група психічно активних людей може створити потужніший «банк», ніж велика група пасивних.

Розвинені  егрегори поводяться як справжні живі істоти, зокрема мають свій характер, інстинкт самозбереження та гін до зростання, симпатії та антипатії до інших егрегорів тощо.

З погляду потужності, егрегори можна розділити на три рівні:

  1. початковий – «мислеформа»;
  2. дієвий – «сила»;
  3. потужний – «бог».

Егрегор починається з мислеформи, тобто чітко сформульованої думки. Річ у тім, що  думка без форми – це як вода без посудини: вона розтікається і зникає. Натомість завдяки оформленню думка набуває стійкості, відтак отримує можливість розвитку. Приклад мислеформи: «Українці створили успішну Аріянську Церкву простору волі».

Якщо мислеформу живити психічною енергією, вона поступово набирає сили. Врешті-решт може настати момент, коли мислеформа починає впливати на наш фізичний світ. Егрегор, спроможний до матеріалізації, наші предки позначали словом «сила». Це егрегор, дія якого вже сприймається нашими фізичними відчуттями.

Якщо ж егрегор має багато (богато) сили, то його позначали словом «бог» (богатир, богач). Прояви його дії яскраві, потужні, разючі. Бог-егрегор – це егрегор-богатир.

Уявімо, що у нас є велосипед, на якому ми намагаємось виїхати на гору. Проте нам не вистачає сили піднятися навіть до середини гори, тож доводиться щоразу повертатися назад. Що робити? Ми ставимо на велосипед мотор з акумулятором, для зарядки якого щодня крутимо педалі. На перших порах від акумулятора жодної користі – це лише зайвий тягар. Незаряджений акумулятор – це аналог мислеформи, від якої ще нема видимої користі.

Проте ми продовжуємо крутити педалі для зарядки акумулятора – і одного разу виявляємо, що він реально допомагає їхати. Можливо, за його допомогою навіть можна піднятися на гору. Це вже не початковий «акумулятор-мислеформа» – це «акумулятор-сила».

Психоенергетичні акумулятори (егрегори) мають необмежену місткість. Проблема в тому, що вони постійно розряджаються. Через це неминуче настає момент насичення, коли скільки зарядиш, стільки й розрядиться. Відтак існує енергетичний бар’єр, який окрема людина не спроможна подолати.

А що як для зарядки акумулятора під'єднати «групу підтримки» з сотні, тисячі або мільйона друзів? Тоді його заряд можна збільшити в мільйон разів. Після цього він на одному подиху домчить вас на найвищі вершини – причому так, що всі будуть у захваті! Це означає, що у нас «акумулятор-бог» – бог-егрегор.

Боги-егрегори допомагають робити неймовірні речі, даючи своїм прихильникам енергію, знання, натхнення, підтримку. Тому серйозні спільноти – від народів до корпорацій – прагнуть обзавестися власними психоенергетичними банками. На початку Арійського циклу, тобто після Великого Потопу в середині 6 тис. до н.е., це зробили трипільці – перша арійська нація. Вони створили свого бога-егрегора, відомого протягом останнього тисячоліття під іменем Велес – «веселий», «добрий», «сильний», «легкий», «успішний», «святий». Це ім’я дуже архаїчне, тому можна припустити, що таким воно було з самого початку.

Велес був богом-егрегором всієї арійської нації в її первинній цілісності. Проте з часом відбулося структурування на три арійські варни – брахмани (люди Брахми), кшатрії (ксатрії, мечники, воїни) і вайшії (господарі, бізнесмени, ділові люди). При цьому Велес далі залишався загальнонародним богом, хоча й перебував під особливою опікою варни брахманів. Відомо, що брахманський бог Велес був богом усієї Русі.

Натомість дві інші новостворені соціальні структури арійської нації сформували своїх варнових богів. Бог воїнів отримав ім’я Перун (той, хто б’є, періщить).

Богом господарів став Дажбог, архаїчне ім’я – Дагда, Дагда-бог (той, хто дає, виробляє, помножує, тиражує). У кельтів атрибутом Дагди-бога вважався котел, в якому ніколи не вичерпувалася їжа.  

Будучи егрегорами трьох арійських варн, боги Велес, Перун і Дажбог формувалися величезними масами людей, від яких отримували могутню силу. Ці боги були й залишаються базовими, системними психоенергетичними банками українського народу, тому обов’язковою умовою відродження України є відродження її рідних богів – Велеса, Перуна і Дажбога.

Проте треба визнати, що в наш час «акумулятори» цих богів потребують потужної підзарядки. Як її здійснити?

Психічна енергія найпотужніше генерується під час реальних справ, тому головним способом посилення рідних богів є активна діяльність у відповідних напрямках.

Головна функція Велеса – це творчість і розвиток. Тому для посилення Велеса необхідна енергійна інноваційна діяльність, зелене світло для технологічних і соціальних стартапів, підтримка всього продуктивного, здорового, красивого. Найкращими храмами Велеса є центри творчості, освіти, виховання, науки, оздоровлення, вдосконалення.

Головна функція Перуна – захист від зовнішньої та внутрішньої агресії. Для посилення егрегора Перуна необхідно розвивати армію і всю систему безпеки, проводити навчання, тренування та військові ігри, творити фільми та пісні на героїчну тематику. Найкращий храмовий комплекс Перуна – це військові бази з полігонами, стрільбищами, приміщеннями для навчання і вдосконалення у військовій справі.

Головна функція Дажбога – економіка, бізнес, господарювання, реалізація інновацій, тиражування корисних продуктів. Для посилення Дажбога необхідно розвивати ділову активність, виробництво і торгівлю. Найкращі храми Дажбога – це бізнес-центри, економічні школи, корисні виробництва, окультурений простір. Найкраща політика – свобода підприємницької діяльності.

За такого підходу життя народу набуває вищого сенсу, фабрики перетворюються на храми, а продуктивна діяльність – на спілкування з богом-егрегором.

Народ, який шанує і всіляко посилює рідних богів-егрегорів, виходить на вищий рівень продуктивності й діє як бог.

Любімо рідних егрегорів – і вони любитимуть нас.

Продовження: Расова доктрина аріянства: термінологія, походження, рівні розвитку, постіндустріальна перспектива

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Творимо Вільну Українську Державу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Тобто, Ігоре, ти виправляєш попередню думку про "вищого, зовнішнього" Бога-Господа-Творця Всесвіту ?

Що тебе до цього підштовхнуло ?

Ігор Каганець каже:
Так, адже егрегори - це психічний феномен. Його творять люди.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, Ігоре !

Якраз один знайомий з Америки подумав, що ми - "Дажбогівці"...

А який намітиш перехід українців від Дажбога до Ісуса ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ісус Хрестос показав нам шлях до внутрішнього бога і Творця Всесвіту.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Лельо знає мене, а я знаю Лельо

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Внутрішній бог дозволяє діяти без допомоги егрегорів.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Чому, чи як то ? Може, це окрема, ширша тема ?

Ігор Каганець каже:
Внутрішній бог дозволяє діяти без допомоги егрегорів.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Внутрішній бог володіє енергетикою, яка на кілька порядків перевищує енергетику всіх егрегорів разом взятих.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Здається, саме Бог і створив найпотужніші егрегори для допомоги слаборозвинутим людям. А, бог - то лише позначення досконалої людини.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Микола Стригунов каже:
Здається, саме Бог і створив найпотужніші егрегори для допомоги слаборозвинутим людям. А, бог - то лише позначення досконалої людини
Навряд Творець власноручно створював егрегори, а лише передбачив умови для їх появи і розвитку, а далі все залежить від нас.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, адже егрегори - це психічний феномен. Його творять люди.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Тобто, Ігоре, ти виправляєш попередню думку про "вищого, зовнішнього" Бога-Господа-Творця Всесвіту ?

Що тебе до цього підштовхнуло ?

Ігор Каганець каже:
Так, адже егрегори - це психічний феномен. Його творять люди.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Творець Всесвіту - це спільнота індивідуальних божественних Я, внутрішніх богів. Це божественний світ - Прав.

Нижче нього знаходиться світ духів - Нав.

Ще нижче - психофізичний світ - Яв, проявлений світ. Егрегори, в тому числі егрегори-богатирі - це психічні сутності.

Для точності їх не варто називати богами. Це варнові егрегори.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Дякую, що пояснюєш "вертикальну лінію", яка відрізняє ці дві сутності (Прав, і Нав).

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Прав, Нав і Яв - це "паралельні світи":
Прав - світ богів,
Нав - світ духів,
Яв - світ фізичних істот (людей, тварин, рослин, мікроорганізмів).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Радіймо, друзі !

Бог підтримає правильні егрегори, тому вони й потужні.

Карантин = атака на Велеса ?

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

На мою думку, Творецю вище спільноти Прав, - Він сам його автор. Бог не підтримує певні егрегори, а просто спостерігає і радіє їхнім грам.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Саме так. Творець дав людям можливість творити егрегори.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Іудохристиянство має кілька потужних егрегорів, то буде велике змагання?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Аріянські та іудохристиянські егрегори перебувають у різних просторах подій, на різних рівнях вібрацій. Це пом’якшить конфронтацію.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Слухаємо озвучення цієї статті.

Все, що робиться з власної волі, – добро!