Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Райський Сад у нас: про дерево мелорн і сад козака Глоби в місті Дніпро

Я поділяю думку, що мелорном, або ж Деревом Життя, зветься могутній, магічно активний дуб. Сад Глоби розпочався із того, що останній генеральний писар Війська Запорізького Низового Лазар Глоба купив зручну землю та власноруч посадив на ній мелорн.

Цей сад (офіційне його ім’я – Центральний дитячий міський парк ім. Л. Глоби) має зараз всі ознаки священного гаю.  І, найголовніше, в цьому саді дуже приємно тренуватися! І люди в ньому тренуються  на порядок більше, ніж в будь-якому іншому парку! Цей сад притягує, наче магніт залізо,  розумних та дієвих, сильних та красивих, радісних та грайливих людей! Людей, яких я здатен любити. В цьому саду заборонено продавати та вживати алкоголь (бо це дитячий парк).

Тут є тенісний майданчик:

Є баскетбольний майданчик,  різноманітні турніки для стріт-воркауту. Станом на 2014 рік це був найкращий майданчик в Україні.

Ще є тренажерний майданчик, а декілька місяців тому тут був скалодром та канатна переправа.

У саду Глоби ростуть фруктові дерева, і дехто збирає фрукти. Тут ростуть шампіньйони (зокрема, під тенісними столами), і дехто також їх збирає.

Тут можна орендувати веломобілі різноманітних конструкцій, тут відбуваються тренування зі скандинавської ходи, тут грає скрипка та співають солов'ї.

Тут діти та дорослі тренуються з карате. Тут також тренуються метати сулиці на влучність.

Тут на ставку можна покататися на водному велосипеді чи орендувати водяну сферу, тут є концертна зала, тут люди самі грають на різноманітних музичних інструментах, співають та танцюють!

Ну, звісно, тут ще малюють та грають в шахи.

Тут ще є декілька автодромів та дитяча залізниця.

Отже, люди створюють Райський сад в міру своєї досконалості. Можна і треба поліпшувати та вдосконалювати себе, можна і треба допомагати своїм ближнім в їхньому самовдосконаленні.

Значну допомогу для цього надає Райський Сад взагалі, і Дерево Життя зокрема. І їх також треба вдосконалювати та поліпшувати, задля підвищення ефективності самовдосконалення людей. І розповсюджувати досвід, обмінюватись ним. Саме це я вважаю богослужінням.

Майже забув одну з головних речей: там ще мешкає та працює Правда. Це ж дещо говорить вам, шановні добродії?

Ось як багато чудесного можна помітити поблизу себе, якщо поглянути на звичні, здавалось би, речі, під незвичним кутом.

Наші інтереси: 

Самовдосконалення. Любов до ближніх. Допомога ближнім у самовдосконаленні. Сприяння людям у самовдосконаленні. Вдосконалення Райського саду взагалі, і Дерева Життя зокрема, задля підвищення ефективності самовдосконалення.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Стиль написання цієї статті - як у Толкієна. Вітаю!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Стиль написання цієї статті - як у Толкієна. Вітаю!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Дякую!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Простір Волі здобувається силою

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Легкий виклад. Отже, тут божественість!
Чому "Мелорн"?
Хто так назвав дуб?
Чи окрім Тебе хтось у парку Л. Глоби називає дуб "Мелорном"?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це одна із назв Дерева Життя. Типова. Враховуючи властивості жолудів та листя при вживанні, здається, справедлива. А, ще з дубом є психоінформацфйна взаємодія....Тож, саме вправний у підтримці людей, дуб і є Дерево Життя. Про це, і дещо більше, я розповім в одній із своїх наступних статей - "Святий хліб". Ці відомості я сам нещодавно усвідомив, і це повинно ще вкластися в моїй голові.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

В Україні відомі лише кілька мелорнів.
https://uk.wikipedia.org/wiki/Дуб_звичайний
Оці, та той, про який я пишу, та ті, що згадуються на цій сторінці https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%81%D0%B5%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81_%C2%AB%D0%9D%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B5_%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8%C2%BB
. Цікаво, що дуб, про який я пишу, не визнаний пам'яткою природи, та згадки про нього у Вікипедії відсутні, здається, хоча Л. Глоба його посадив ще 1776 року.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!