Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Вакцини – це потенційно смертельні ін’єкції гною, змішаного з пестицидами та іншими отрутохімікатами

Світ:

Чому вакцинацію так активно нав'язують суспільству? Відповідь на це питання пов'язана не стільки з біологією і медициною, скільки з економікою і фінансами. Виробництво вакцин —  це величезні гроші. Всі вакцини — складні хіміко-біологічні суміші, а простіше кажучи, неймовірний «суп», точного складу якого не знає ніхто, навіть самі виробники.

"Оскільки перерахувати все, що містять в собі вакцини, неможливо, я назву лише головні компоненти, що часто зустрічаються: залишки клітин органів тварин, зокрема, клітин нирок хом'яків і мавп", – пише на своїй сторінці у Фейсбук військовий лікар, кандидат медичних наук Олександр Баранець. 

При вирощуванні вакцин від краснухи, вітрянки, поліомієліту, сказу використовують залишки клітин абортованих людських ембріонів. Застосовують також курячий білок – потужний алерген, синтетичні хімікати. Навіть цілком «свіжі» і «якісні» препарати здатні викликати анафілактичний шок, алергічні реакції, збільшення лімфовузлів, гострі захворювання нервової системи та інші наслідки, в тому числі раптову смерть. 

Олександр Баранець стверджує, що у різних вакцин в різний час випадковим чином були знайдені: мавпячий вірус SV-40, що викликає рак, пінистий мавпячий вірус, цитомегаловірус, вірус пташиного раку, вірус курячого лейкозу, пестівірус, курчачі та бичачі віруси, віруси качок, собак і кроликів, що мутували й тому ще більш небезпечні, нанобактерії, мікоплазми та найпростіші одноклітинні. 

Біологічна суміш з продуктів клітинного розпаду, живих і убитих мікробів та відходів їх метаболізму в медицині називається гноєм. А оскільки людська кров в нормі завжди повинна залишатися стерильною, то гній – це завжди смертельна загроза. Вакцина – потенційно смертельні «планові» ін'єкції вакцинного гною, змішаного з пестицидами та іншими отрутохімікатами.

Вакцини знижують вміст в організмі багатьох вітамінів (особливо А і С), гормонів, ферментів, які беруть участь в біохімічних реакціях і забезпечують природний імунітет людини. Майже всі вакцини вводяться, минаючи шлунково-кишковий тракт, а значить, в обхід природних захисних тканинних бар'єрів.

Тема: Небезпечна вакцинація

Наші інтереси: 

Розуміти, що вакцинація не просто шкідлива, а небезпечна для життя.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О, помітне використання логіки. Це вельми добре!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О, помітне використання логіки. Це вельми добре!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

не бояюся чинити так, як велять мені інстинкти

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Сергій Білецький каже:
не бояюся чинити так, як велять мені інстинкти

Інстинкти (я називаю це внутрішнім голосом) - це добре. А як бути, якщо, наприклад, тобі заявляють, що раз ти не вакцинуєшся - то ти "печерна людина", а до того ж іще й злочинець, який піддає небезпеці своє життя й життя своїх рідних? Посилатися на внутрішній голос?
От нам зараз навіюють: потурбуйтеся про своїх рідних, запишіть їх на щеплення. З огляду на інформацію, що я вже знаю про вакцини, я не маю права це робити! Але з точки зору системи, я виглядатиму злочинцем, або, щонайменше, невдячним сином.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

А втім, батьки й так уже записалися - просто у сімейного лікаря.

Поки дихаю - сподіваюсь!