Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відтепер про інфекційні хвороби не збирається статистика – Кабмін скасував порядок реєстрації, обліку та звітності

Світ:

Вони просто скасували порядок реєстрації та обліку інфекційних захворювань. Щоб ми не могли подивитися, скільки ж насправді захворіли цим "страшним" і "смертоносним" вірусом. А може тому, що він не такий страшний і небезпечний, як його малюють?

Все, що їм заважає брехати, залякувати та мільярди відмивати, вони скасовують. Навесні вони скасували технічні регламенти, які заважали масовим закупівлям псевдотестів.

Сьогодні ж, коли статистика показує, що коронавірус (у порівнянні з цілком буденними інфекційними хворобами) – повна дурниця, а не особливо-небезпечне інфекційне захворювання, вони скасували порядок реєстрації, обліку та звітності щодо інфекційних хвороб.

На це звернув увагу адвокат Олександр Гуміров.

Він наводить постанову Кабміну №796 від 09.09.2020 року, якою скасовується облік, і постанову, якою регулювався облік (її скасували).


Нагадаємо, за даними Держстату у 2020 році кількість померлих в Україні менша, ніж торік, а збільшення числа випадків позитивних тестів Covid-19 викликане збільшенням кількості тестів, а не «епідемією».

Наші інтереси: 

Розуміти, що приховування інформації по ковіду говорить про те, що вся ця метушня і "пандемія" – афера, що правда лізе нагору і її вже неможливо приховати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Отже, статистики щодо інфекційних хвороб тепер нема. А як же Ковід-19? Вони ж публікують якусь статистику. Чи це вже не інфекційна хвороба?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Отже, статистики щодо інфекційних хвороб тепер нема. А як же Ковід-19? Вони ж публікують якусь статистику. Чи це вже не інфекційна хвороба?

Все, що робиться з власної волі, – добро!