Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Демократи панікують і готуються до зриву виборів – осінь в США буде гарячою

Спецтема:

ЗМІ старанно переконують нас у впевненій перемозі Джо Байдена на виборах у листопаді. Проте заяви та дії демократів демонструють, що це зовсім не так.

Дійсно, якщо ви так впевнені у перемозі, то чому тоді такі істеричні заклики не визнавати результати виборів у разі перемоги Трампа?

Ось, наприклад, нещодавно на питання журналістки, що робити, якщо результати голосування за кандидатів будуть «близькими», Гіларі Клінтон заявила, що за жодних обставин Байден не має приймати результати виборів.

Сам Джо Байден зі свого бункеру, де він перечікує коронавірус,  зробив дивну заяву, що у разі перемоги Дональда Трампа «військові виведуть його із Білого дому». Виглядає як заклик до військового заколоту.

Депутат Палати представників Ел Грін (Al Green) із Техасу заявив, що у разі перемоги Дональда Трампа він планує почати процедуру імпічменту. Між іншим, саме цей Ел Грін був у групі депутатів-демократів, котрі заговорили про імпічмент майже одразу після обрання Трампа у 2016 році.  Ще до інавгурації.

Депутат Карен Басс (Karen Bass) із Каліфорнії на запитання журналіста про можливу перемогу Трампа відповіла, що демократи сподіваються відіграти собі Сенат і знову запустити імпічмент. «Тільки статті [звинувачень] будуть скоріш за все трохи інші, бо ми до того моменту знатимемо більше інформації». (Цікаво, спецпрокурор з купою слідчих за кілька років не знайшли нічого, проте демократи вперто говорять про імпічмент. 

Несподівано стала змінюватися риторика демократів. щодо актів насильства. Взагалі-то в США кандидати змінюють своє ставлення до тих чи інших питань до Національного з’їзду (конвенту). Це зрозуміло, бо шукають найкращий варіант, зустрічаються з потенційними виборцями, корегують позицію. Але після конвенту – вже ні, бо ж кандидата і вибрали саме за ту програму, яку він представив. Протягом літа демократи підтримували акції протестів, які йшли в низці великих міст США і нерідко переростали в погроми. При тому демократи постійно заперечували наявність насильства, завжди підкреслювали, що всюди відбуваються виключно "мирні протести". Підтримували скорочення фінансування поліції. Важливо, що всі міста, де мали місце погроми, мають мерів-демократів.

Так от, кілька днів тому на продемократівському каналі CNN два політологи обговорювали політичну ситуацію і стурбовано заявили:

«Він [тобто Байден] має вийти і сказати людям, що він займеться реформою поліції. І те, що зараз відбувається – відбувається при Дональді Трампі… Безлади мають бути зупинені. Бо це проявляється у рейтингах, це проявляється на фокус-групах. Зараз це єдине, що лягає плямою [на демократів]».

(Це ж треба! Погроми йдуть у містах під керівництвом демократів. Коли Трамп пропонує їм федеральну допомогу – вони відмовляються. І тут же оголошують винним Трампа!)

Джо Байден вже сприйняв пораду. Спочатку він написав у своєму твітері, що всі безлади відбуваються при Дональді Трампі. Далі додав, що «невже ви вірите, що насильство в Америці зменшиться, якщо переоберуть Трампа?»

Он як! Тобто, якщо оберуть Трампа, то насильство (в містах, керованих демократами) не зменшиться. А якщо оберуть Байдена – то зменшиться? Тобто рівень насильства регулюється демократами?

І ось Байден виходить до мікрофона і виголошує тези, які повторюють промову Майка Пенса, виголошену тиждень тому. Погроми – це не протести, мародерство – це не протести, підпали – це не протести. Тобто все літо говорили, що всюди відбуваються виключно мирні акції протесту, а тут раптом помітили, що насправді панує насильство, про що казали республіканці.

Злякалися демократи і Каньє Веста (Kanye West) – популярного чорношкірого репера, який зареєструвався на вибори кандидатом у Президенти у принаймні 8 штатах. За опитуваннями близько 80% чорношкірих американців підтримують Байдена. Демократи справедливо бояться, що Каньє відтягне на себе значну частину чорного електорату, а також завдяки своїй дружині Кім Кардаш'ян (Kim Kardashian) привабить і частину молодої інстаграмної публіки, яка також є базою демократів. Тобто суттєво порушить існуючу «рівновагу» на шкоду Байдену і відповідно на користь Трампу. Тому проти Каньє кинуто «важку юридичну артилерію» з метою зняти його з виборів. Перший позов щодо зняття Каньє з виборів подано у Вірджинії. Керує процесом відомий адвокат Марк Еліас (Marc Elias), котрий був юридичним радником виборчих кампаній Джона Керрі, Гіларі Клінтон та Камали Гарріс.

Тим часом демократи масово кричать про необхідність голосування по пошті, що само собою створює умови для фальсифікацій. В деяких виборчих округах вже існує практика голосування поштою, і там виникають ситуації зі спробами фальсифікацій та різними технічними збоями, коли або бюлетень прийшов не на ту адресу, або прийшов пізно, коли голосування вже закінчилось тощо.

У своєму позавчорашньому інтерв’ю CNN Генеральний прокурор Вільям Барр пояснив, чому таке голосування є небезпечним. «Ми зараз дуже розділена країна, і люди мають бути впевненими у легітимності керівництва. Тому люди, які пропонують змінити правили на такі, що дають більше можливостей для шахраювання – граються з вогнем».

Барр розповів про розслідування, як один мешканець Техасу намагався позначити свого кандидата у 1700 бюлетенів. Про позови громадян, які не отримали поштою своєчасно запрошені бюлетені, а тому не змогли проголосувати. Про те, як люди змінили місце проживання, натомість бюлетень або приходив до нового мешканця, або не приходив до того, хто переїхав.

На зауваження ведучого, що все це – одиничні випадки, Барр пояснив, що голосування поштою не мало великого поширення, але якщо влаштувати таке на загальнонаціональному рівні, то кількість подібних випадків зросте багаторазово.

Вочевидь, саме в цьому й зацікавлені демократи. Бо якщо одразу після виборів піде шквал судових позовів і до 20 січня не буде оголошено переможця, то вибори буде визнано такими, що не відбулися. Тоді виконуючою обов’язки Президента стає Голова Палати представників демократка Ненсі Пелосі.

Про можливий механізм зриву виборів нещодавно роздзвонили «Hawkfish» – лівацька аналітична група, фінансована Майклом Блумбергом. Вони малюють такий апокаліптичний сценарій: республіканці в більшості своєї голосують особисто на ділянках. Демократи в переважній більшості – поштою. В день виборів підрахунок голосів складає впевнену перемогу Трампа 408 проти 130 голосів виборщиків, якщо підраховано близько 15% бюлетенів, що прийшли поштою. Трамп оголошує перемогу, а бюлетені, що спізнились, продовжують йти, і після їх перерахунку протягом кількох днів перемогу отримує Байден 334 проти 204. Трамп не визнає цього і намагається заборонити приймати бюлетені, що прийшли після дня виборів.

А от чого Hawkfish» не сказали, але явно подумали: 1) твердження, що саме демократи голосуватимуть поштою – явно хибне. Скоріше, тут готується масове вкидання бюлетенів за демократів саме для того, щоб різко змінити співвідношення за і проти; 2) сам по собі цей сценарій налаштований саме на зрив виборів, що і є головною ціллю демократів.

Ця осінь в США буде гарячою.

 

Наші інтереси: 

Стежимо за подіями в США – від результату виборів залежить доля всього людства. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

тримаю баланс білого та чорного.радію

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

тримаю баланс білого та чорного.радію

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Кільце довкола корупційних дій Байденів стискається...

https://www.conservativesociety.org/news/
(RightWing.org)

Хантер Байден, син кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена, можливо, викрив, що розслідування російської містифікаційної кампанії Трампа було помилковим і неправильним. Насправді це розслідування, мабуть, мало бути спрямоване на нього.

Майже три роки демократи змовились із глибокими державними антитрамперцями ФБР, щоб дискредитувати президента та спробувати усунути його з посади. Доповідь Мюллера не виявила таких доказів російської змови.

Однак доказів стає все більше, що Хантер Байден, можливо, мав глибокі зв'язки з Кремлем, що суттєво йому вигідно. Питання в тому, наскільки далеко зайшли ці зв’язки? Чи мали вони якийсь вплив на тодішнього віце-президента Джо Байдена та адміністрацію Обами?

Звіт Сенату висвітлює основні проблеми

У середу вранці, 23 вересня, сенатський комітет з питань національної безпеки опублікував 87-сторінковий звіт. У ній зазначається, що адміністрація Обами знала, що позиція Хантера Байдена в правлінні "Бурізми" є "проблематичною" і як вона "втручається" в політику адміністрації Обами щодо України.

Бурізма, як відомо, був корумпованим на той момент, коли Хантер приєднався до правління. Поки молодший Байден працював у виконавчому комітеті компанії, старший Байден відповідав за нагляд за відносинами та політикою адміністрації США та України. Сам по собі, і як мінімум, це виглядає вкрай недоречним, враховуючи звинувачення у корупції проти Бурізми.

Відомо, що цю проблему піднімали дві особи: чиновник Державного департаменту Джордж Кент та колишній спеціальний посланник та координатор з міжнародних питань енергетики Амос Хохштейн. Обидва повідомили про свої занепокоєння в кабінет віце-президента, але їх проігнорували.

Фінансові відносини з урядами іноземних держав викликають тривогу

На додаток до побоювань щодо ролі Хантера Байдена в правлінні Бурізми, комітет отримав його запис фінансових операцій у Міністерстві фінансів США. Ці записи свідчать про те, що в операціях, що стосуються України, Росії, Казахстану та Китаю, могла бути злочинна фінансова діяльність.

Гірше того, Хантер пересилав гроші жінкам у США, які не були іноземцями з Росії та України. Ці жінки, у свою чергу, передавали гроші людям у Росії та Україні. Крім того, Хантер направив мільйони доларів іноземним особам, включаючи дружину колишнього мера Москви та людей, пов'язаних з Комуністичною партією Китаю.

Фінансові дані також свідчать про те, що він направив тисячі доларів людям, які, можливо, займаються торгівлею людьми, порно індустрією та проституцією.

Розслідування лише розпочинається

Слідство лише починається. У ньому висвітлюється товариство демократів, які напали на Трампа за російську змову, коли серед них був поганий актор.

Кілька питань дуже потребують відповіді.

Чи знали адміністрація Обами та віце-президент, що відбувається?

Вони на це закривали очі?

Чи намагались вони використати Трампа як козла відпущення та бреху, щоб приховати дії Хантера Байдена, які якимось чином можуть бути пов’язані з його батьком?

Усі чудові питання, на які ми заслуговуємо відповіді.

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !