Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Стратегія етномережі «Третій Гетьманат» 2010–2011

На Третьому зібранні засновників ТГ 26 вересня 2010 р., а також протягом двох наступних тижнів відбулось активне обговорення досвіду розгортання Етномережі. Завдяки колективному осмисленню напрацьовано просту і зрозумілу схему подальшого розвитку.
Перший етап: «РОЗШИРЕННЯ І ПРОНИКНЕННЯ»

Головне завдання Етномережі – оновлення свідомості українців і формування протягом 19 років нового покоління Української нації. Цей процес починається зі світлих українців, готових до сприйняття ідей Великого Переходу. Такі світлі люди є всюди, тому просування ідей Третього Гетьманату відбувається в усіх доступних середовищах: громадських організаціях, політичних партіях, державних структурах – незалежно від території проживання українців і мови спілкування. Ми здійснюємо «українізацію українців»: через те, що половина українців внаслідок трьох століть мовного терору спілкується російською мовою, Етномережа активно сприяє природному процесу повернення етнічних українців до батьківської мови і рідних звичаїв.

Для успішного проникнення в різноманітні організаційні форми Етномережа сама повинна бути «без форми». В термінології ТГ це називається «Стратегія води». Тому Етномережа не ідентифікує себе з жодною громадською організацією, партією чи іншою організаційною формою. ТГ – це духовний потік, рух оновлення українців і України. ТГ підтримує всіх світлих українців, незалежно від їх організаційної приналежності.

З цією метою початкова організація Етномережі суттєво спрощується:

1. Кожний активний українець, який бажає стати засновником Третього Гетьманату, може створити свою групу або приєднатися до будь-якої існуючої групи, яка йому подобається. Для входження до групи заповнюється підписний лист, дані якого заносяться в електронний реєстр групи ТГ і сплачується вхідний внесок 100 грн.; половина суми залишається на розвиток групи, а решта передається для розвитку всієї Етномережі (просування інформації, навчання, проведення зібрань тощо). При внесенні 1000 грн. людина отримує статус «почесний засновник ТГ», що відображається в посвідченні засновника ТГ, яке є додатком до існуючого паспорта чи іншого посвідчення особи.

Група чисельністю 10 і більше засновників називається «роєм ТГ», чисельністю 31–99 засновників – «стартовою сотнею ТГ», 100 і більше – «сотнею ТГ» (повною сотнею). Територіальна прив’язка групи визначається місцем постійного проживання її керівника. Засновник ТГ може стати членом будь-якої кількості груп Етномережі, незалежно від їх територіальної прив’язки. Кожна група має Керівника (сотника або ройового) і призначеного ним Скарбника.

2. Взаємодія членів Етномережі відбувається за допомогою всіх доступних засобів комунікації, зокрема популярних соціальних мереж та інтернет-форумів. Чотири рази на рік – у першу неділю після рівнодення та сонцестояння – керівники груп беруть участь у Конституційних Зборах засновників ТГ для безпосереднього знайомства, навчання і вільного спілкування. Конституційні Збори є вищим органом Етномережі, вони розробляють Конституцію ТГ і визначають стратегію розвитку Етномережі.

3. Для задоволення поточних і майбутніх потреб Етномережі розробляється спеціальне програмне забезпечення – «Соціальна мережа ТГ», що дає можливість в Інтернеті створювати групи, знайомитися, спілкуватися, робити публікації в особистих та групових блогах і на оновленому «Народному Оглядачі». Засновники ТГ, що долучилися до соціальної мережі, набувають статусу «активні засновники».

Активні засновники здійснюють щомісячні внески в розмірі приблизно 1% від місячного доходу, розмір якого визначається самим засновником. Половина внесків залишається на розвиток групи, решта йде на розвиток всієї Етномережі. Члени групи мають можливість бачити внески членів своєї групи (інформація відкрита тільки для членів групи) – чим більший внесок у спільну справу зробила людина, тим вищий її суспільний авторитет, «харизма». Всі активні засновники можуть також відслідковувати сумарні внески інших груп у розвиток Етномережі – це дозволяє бачити реальну потужність кожної групи та її конкретний внесок у спільну справу.

Член групи має право спілкуватися з усіма членами соціальної мережі, брати участь у внутрішніх обговореннях і проектах своєї групи, отримувати інформацію про всі грошові внески членів своєї групи до скарбниці групи та про витрати з неї, публікувати на особистому відеоблозі свої повідомлення (тексти, зображення, аудіо, відео), коментувати всі публікації на блогах соціальної мережі, добровільно виходити з групи, самому засновувати групи і ставати їхнім керівником.

Керівник групи має право приймати до групи нових членів або виключати з групи її членів (з обов’язковим поясненням на блозі групи), публікувати на блозі групи кращі публікації своїх членів, призначати свого помічника – Адміністратора групи, призначати Скарбника групи та його помічників, витрачати за допомогою Скарбника зібрані вхідні і щомісячні внески, повідомляючи на блозі групи (особисто або за допомогою Скарбника) про кожну витрату. Для посилення довіри до своєї діяльності керівник групи може ініціювати обрання членами групи Радника (наукова підтримка) і Аудитора (правова підтримка).

Скарбник групи зобов’язаний отримувати вхідні та щомісячні внески, оперативно повідомляти на блозі групи інформацію про всі надходження і витрати, передавати на розвиток всієї Етномережі половину зібраних коштів.

4. Після досягнення соціальною мережею ТГ достатнього рівня розвитку, на її основі створюється Інформаційно-фінансова система ТГ. Вона передбачає: внутрішні віртуальні гроші, систему висування авторитетних лідерів, системну підтримку української культури та позитивної інформації, інтернет-торгівлю, позичкові товариства, комерційні та некомерційні проекти активних засновників.

5. Заключним етапом розвитку Етномережі буде Глобальна корпорація ТГ – всесвітня українська духовно-економічна громада: електронний документообіг, повноцінна внутрішня сотенно-полкова структура, підрозділи наукового та інформаційного забезпечення, чіткі бізнес-процеси, цілісна Конституція ТГ, прозора система формування органів влади, ухвалення рішень та контролю їх виконання.

Другий етап: «СТРУКТУРУВАННЯ І КОНЦЕНТРАЦІЯ»

Вихід Етномережі на рівень Глобальної корпорації ТГ означатиме завершення етапу «Розширення і Проникнення» (етап Руху) і початку нового етапу – «Структурування і Концентрація». Він полягає у творенні в Україні масової суспільно-політичної структури нової цивілізації та заснування нею в законний спосіб нової Української держави – Гетьманату «Вишня Борія». Це буде перша держава інформаційної епохи, основана на новітніх досягненнях науки і технологій.

Третій етап: «ДЕРЖАВА-КОРПОРАЦІЯ»

Засновником нової української держави буде глобальна національна корпорація (всесвітня українська громада) з напрацьованим досвідом організованої діяльності. Взаємопроникнення і взаємопоєднання традиційної форми національної держави і новітньої форми глобальної національної корпорації дозволить створити передову форму етнічної самоорганізації – Українську національну духовно-економічну державу-корпорацію (державу-громаду). Її народження знаменуватиме кінець старої цивілізації («кінець світу») і початок нової епохи. Хай Буде!


В тему:

Рух Третій Гетьманат: основні принципи

Заснування Третього Гетьманату в запитаннях і відповідях

Варнова економіка Третього Гетьманату

Третій збір засновників ТГ (відео)

Відбулося Третє зібрання Конституційних зборів України (фоторепортаж)

Конституційні Збори України: правила скликання і мандат делегата

Вара – герб Третього Гетьманату

Українська етномережа

Форма електронного реєстру підрозділу ТГ (xls)

Мандат делегата Конституційних Зборів України (doc)

Мандат делегата Конституційних Зборів України (pdf)

До всесвітньої української держави-громади

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Радіймо, арії!
Судячи з того, що матеріал з'явився не 10 років тому, а лише тепер, то щось пішло не так? Чи то була вимошена призупинка?
Що скажуть засновники ТГ?

Все починається з Любові.

Коментарі

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Радіймо, арії!
Судячи з того, що матеріал з'явився не 10 років тому, а лише тепер, то щось пішло не так? Чи то була вимошена призупинка?
Що скажуть засновники ТГ?

Все починається з Любові.