Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

«Лікарі за правду» заявили, що Ковід-19 є фейковою пандемією – міжнародна пресконференція і заходи в Мадриді (Іспанія)

Організація "Лікарі за правду" (ісп. Médicos por la verdad) провела пресконференцію в Мадриді. Учасники заявили, що "Ковід-19" є фальшивою пандемією, створеною для політичних цілей. Вони закликали лікарів, ЗМІ та політичну владу поширити правду і припинити цю ганебну справу.

Пресконференція пройшла ще 25 липня, але не висвітлювалася мейнстримними медіа. Проте про цю важливу подію повідомили іспаномовні незалежні блогери, а також англомовний сайт Global Research

Група лікарів на чолі з лікарями Наталією Прего Кансело та Ангелом Луїсом Вальдепенясом встановила прямий зв’язок із позапарламентською комісією лікарів з Німеччини, групою "Епідеміологи" з Аргентини та лікарями зі США та Аргентини.

Пресконференція пройшла за участю Хайко Шенінга, представника Німецької позапарламентської комісії з вивчення коронавірусу. Були онлайн-включення професіоналів з Аргентини та США. Пресконференція завершилася оглядом 4 основних моментів інтерпеляції (звернення) до уряду та іспанських властей Асоціацією "Лікарі за правду".

У заході, що проходив в Мадридському палаці преси, взяли участь понад 400 людей, серед яких загальні та альтернативні засоби масової інформації, лікарі та асистенти. Були викриті дані, цифри, аналіз та роздуми, які свідчать про неадекватний та шкідливий характер заходів проти Covid-19, що застосовуються у всьому світі.

Наприкінці заходу учасники дискусії вийшли на вулицю, за ними йшли численні учасники з гаслом: "Свобода!" 

Разом вони пішли до Плаза-де-Кальяо, звичного місця зустрічі Руху 2020 року. Там вони понад дві години спілкувались із людьми, які не змогли потрапити в залу, де проходила пресконференція.

У повідомленні йдеться, що за це можна "отримати на горіхи", коли "факт-чекери" вирішать, що тут щось не узгоджується з урядовою політикою.

Нагадаємо, що у Німеччині створили комісію з розслідування коронавірусу і заходів карантину, яка розпочала свою роботу 3 липня 2020 року.

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що в цьому питанні не можна вірити на слово головним державним лікарям та іншим шмигалям, а слухати лікарів, які не купилися на істерію і не побоялися говорити правду. Рано чи пізно правда про "страшний" коронавірус переможе брехню, якою нас годували під час жорсткого локдауна, і який, не соромлячись, назвали карантином. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Пилип Шимко.
0
Ще не підтримано

Властные структуры вводящие карантинный режим,обязаны в безусловном порядке безоплатно!обеспечивать средства индивидуальной защиты для населения и компенсировать материальные потери населения.

вікнебі

Коментарі

Зображення користувача Пилип Шимко.
0
Ще не підтримано

Властные структуры вводящие карантинный режим,обязаны в безусловном порядке безоплатно!обеспечивать средства индивидуальной защиты для населения и компенсировать материальные потери населения.

вікнебі