Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 10
  • Переглядів: 10

Велике Повернення, або Чому перехід до нової раси відбудеться стрибкоподібно – доктрина Аріянської Церкви (+аудіо)

Категорія:

Творення постіндустріальної держави супроводжується формуванням нової раси. А все тому, що нова формація – це нерозривний комплекс духовних, психічних і фізичних якостей. Зміна одного компоненту неминуче тягне зміну всіх інших.  

200819novarasa.jpg

Шоста раса час відчиняє...
Шоста раса час відчиняє...
Попередня стаття:

Аудіоверсія: Велике Повернення, або Чому перехід до нової раси відбудеться стрибкоподібно

Нова цивілізація – нова раса

Постіндустріальний перехід, який розгортається на наших очах, має цілісний характер. Тому рух від рабської залежності до волі передбачає не лише зміну світогляду та соціальної самоорганізації, а й расових параметрів.

Нагадаємо, що раса – це фізична основа людини, яка включає в себе   приховану генетичну програму (генотип) та її реалізований прояв (фенотип). Про це ми вже говорили у статті: Расова доктрина аріянства: термінологія, походження, рівні розвитку, постіндустріальна перспектива. Що розвиненіша расова основа, то більші можливості для реалізації психічного і духовного потенціалу людини. Подібним чином, що розвиненіший комп’ютер, то більше можливостей – і для програмного забезпечення, і для здійснення задумів оператора-користувача.

Таким чином, вдосконалення расової основи є важливим компонентом розвитку від людини до боголюдини, а це релігійна мета аріянства.

– Так, але наскільки це реально в наш час?

Велике Повернення

Сучасна біла раса перебуває на третьому рівні розвитку, що проявляється в яскраво вираженій спроможності до творчості. Наступним кроком має бути вихід на четвертий рівень – рівень цілісності (мудрості), тобто спроможності творити нові речі без шкоди для довкілля, з врахування довгострокових наслідків.

Це складне завдання, але воно полегшується тим, що інноваційний вихід на четвертий рівень значною мірою буде поверненням до початкового стану білої раси. Йдеться про природну самодостатність, властиву білій расі в період її народження, але вже доповнену сучасними знаннями про земний світ і спроможністю його змінювати.     

– Які є фактичні підстави говорити про расовий Перехід-IV як про велике повернення?

У наш час накопичилася критична кількість повідомлень про те, як у людей несподівано просинаються приховані можливості. Наприклад, є люди, які не відчувають холоду і комфортно почуваються без теплого одягу навіть в люті морози. Важливо, що вони спеціально цьому не навчалися – просто у них активувалася якась дуже давня архаїчна програма. Інші приклади – життя без їжі, регенерація зубів у дорослому віці, швидке відновлення зору...

Очевидно, що подібні феномени не є наслідком цілеспрямованого  вироблення нових якостей, – це пробудження того, що дрімає всередині нас. Ми колись усе це вміли, але забули. Тому перехід до нової раси буде згадуванням і пробудженням того, що у нас вже є. Це буде Велике Повернення.

Расовий стрибок: Згадай себе!

Відновлення забутих навиків відбувається значно швидше, ніж вироблення нових. Характерний приклад: людина в молодості грала на гітарі, але потім перестала цим займатися. Свого часу для навчання грі вона витратила 5 чи 10 років. І от через 30 чи 40 років вона знову зацікавилася гітарою. Скільки часу їй знадобиться для відновлення навиків? Відповідь: не 5 років і навіть не рік. Це може відбутися за кілька днів.

Подібним чином людина, яка колись навчилася плавати або їздити на велосипеді, але десятки років цим не займалася, відновляє свої навики миттєво: вона просто пірнає у воду і пливе, сідає на велосипед і їде. Відновлення забутих навиків відбувається дуже швидко.

Особливістю поточного расового переходу є повернення до того, що вже було. Біла раса, перебуваючи на третьому рівні розвитку, швидко згадає про те, як колись перебувала на четвертому рівні. Це означає, що перехід від раси-III до раси-IV за історичними мірками може відбутися стрибкоподібно. І це вже відбувається.

Звісно, для повноцінного формування нової раси знадобиться кілька поколінь. Проте здобуття властивостей, що дадуть відчутну конкурентну перевагу, можна здійснити протягом кількох років. Відтак стрибок на якісно вищий расовий рівень може відбутися протягом одної генерації. Процес уже пішов.

Оздоровлення фенотипу

Повторимо, що раса, тобто фізична основа (порода) – це генотип і фенотип. Генотип – це невидима генетична програма, фенотип – це її видима фізична реалізація.

Реалізація фенотипу відбувається в результаті взаємодії генетичної програми з життєвими обставинами, до яких належать харчування, культура, світогляд, соціум, природне довкілля, техносфера, технології тощо. Це означає, що для поліпшення фенотипу необхідно поліпшити спосіб життя, починаючи з простих речей:

– випивати зранку і протягом дня достатню кількість чистої питної води;

– впорядкувати чергування сну й активності, дотримуватися правила: «Їсти вдень, спати вночі»;

– збільшувати в раціоні частку живої рослинної їжі й поступово позбуватися зайвої ваги;

– дотримуватися позитивного мислення й аріянського світогляду,

об’єднуватися з однодумцями, орієнтованими на самовдосконалення.  

Культура – це те, що культивується, плекається, підтримується. Нова раса починається з культури здорового способу життя. Завдяки культурі,  широкому колу однодумців і взаємній підтримці, оздоровлення фенотипу відбувається легко й невимушено – згідно з принципом «Слава блаженному Богу за те, що потрібне зробив неважким, а важке – непотрібним» (Григорій Сковорода).  

Проте, вдосконалюючи фенотип, ми постійно будемо натикатися на обмеження, які несе наш генотип. Окремі недосконалості або генетичні дефекти можуть різко загальмувати оздоровлення, тобто поліпшення фенотипу.

З другого боку, раса існує доти, доки має спроможність передавати свої якості своїм нащадкам. Вдосконалений фенотип дає переваги його носіям, але чи можна передати його дітям і внукам, а отже й самому собі у наступному втіленні?

Фенотип напряму не передається: передача своїх фізичних властивостей нащадкам відбувається лише через генетичну програму – генотип. Тому питання стоїть так: а чи можна вдосконалити цю генетичну програму? Чи можна поліпшити свій генокод? 

Гармонізація епігеному

Генокод людини є дуже стабільною конструкцією, тому змінити його надзвичайно складно. Проте в генокоді є своєрідні «перемикачі», які можна як вмикати, так і вимикати. Відтак завдання полягає в тому, щоб увімкнути все сильне і вимкнути все слабке.

Дослідженням цих можливостей займається наука епігенетика. Спочатку вчені виявили, що пережиті людиною голод, стреси і агресивне середовище формують якості, які передаються спадково. Пізніше з’ясували,  що генотип при цьому залишається тим самим, а зміна фенотипу досягається шляхом активації або дезактивації певних ділянок генокоду – через зміну положення «генетичних перемикачів». Включення правильних «перемикачів» дозволяє відрегулювати генокод і передати його нащадкам.

Для позначення «схеми» налаштування геному використовується термін «епігеном» (від гелленського ἐπι – префікс, що позначає «перебування над чимось»).

– З чим можна порівняти епігеном?

Уявіть собі, що у вас є два ідентичні піаніно, але одне настроєне, а друге розстроєне. Струни піаніно – це наче генетичний код, а його налаштування – це епігеном. Розстроєне піаніно видає негармонійні звуки, але якщо його налаштувати, то якість звучання різко поліпшиться, хоча струни залишилися ті ж самі. Подібним чином, налаштовуючи наш епігеном, ми різко поліпшуємо роботу нашого генокоду, не змінюючи його «текст», і, відповідно, поліпшуємо фенотип – стан нашого здоров’я.   

Встановлено, що найсприятливішим часом для «перемикання» генів є період, коли в людини формується механізм виробництва статевих клітин – яйцеклітин і сперматозоїдів. У жінок це період внутріутробного розвитку, у чоловіків – початок статевого дозрівання (з 11 років). Це найважливіші періоди для епігенетичної гармонізації.

Проте налаштування епігеному можна здійснювати в будь-якому віці – за допомогою технології Живе Слово, особливо при застосуванні універсальних форм структурування (освячення) простору – це форма 1, а також 6, 6+ і 6+R. Гармонізація епігеному спричинює потужний вплив на оздоровлення організму, звільнення від хронічних хвороб і деструктивних програм людської психіки.

Вміння гармонізувати епігеном у будь-якому віці є усталеною технологією Аріянської Церкви і важливою перевагою нової раси щодо існуючих спільнот.

– А чи можна вдосконалити генотип, тобто змінити сам його «текст»?

Вдосконалення генотипу

Механізм вдосконалення генотипу закладений у самій природі статевого розмноження, коли організм дитини, отримуючи  генетичні програми від батька й матері, має можливість створити досконалішу їх комбінацію. Наприклад, якщо у батька сильні руки, а в матері сильні ноги, то дитина може мати сильні руки і сильні ноги. Але це відбувається лише тоді, коли генокоди батька й матері правильно доповнюють одне одного. Якщо ж доповнення нема, наприклад, батько і матір мають слабкі руки, то й дитина найімовірніше отримає слабкі руки. Те ж саме стосується будь-яких інших органів та систем: зору, зубів, шкіри, травлення, імунітету тощо.  

– Як визначити наявність генетичного доповнення між чоловіком і жінкою?

Генетичні програми невидимі, відтак прямим чином неможливо точно виявити доповнення. Проте важливу інформацію несе фенотип: що здоровіші та красивіші батьки, то здоровіші та красивіші їхні діти.

Додаткові можливості народження  досконалішого потомства дає психологічна типологія. Річ у тім, що для кожного соціотипу властивий відповідний фізичний тип. Це, як відомо, використовується у візуальній діагностиці соціотипів. Наприклад, в інтуїтивних соціотипів зазвичай делікатніша тілобудова, а в сенсорних – міцніша («товста кістка»). Відтак у практичній психології широко застосовується поняття «психофізичних типів людини».

Природно, що психічна сумісність підвищує шанси генетичної сумісності. Найкраще психологічне доповнення відбувається в дуальних парах. Тобто при інших рівних умовах наявність дуальних стосунків підвищує ймовірність ефективного генетичного доповнення. Спостереження показують, що в дуальних парах діти найкращим чином успадковують сильні сторони своїх батьків. Зокрема, від одного з дуальних батьків дитина успадковує глибину мислення, а від другого – фізичну силу.

Орієнтація на дуальні стосунки є ще одним елементом культури Аріянської Церкви, що дає важливу конкурентну перевагу. Щодо перспективних можливостей, то цілком можливо, що колись ми навчимося застосовувати Живе Слово для редагування тексту генетичної програми.  

Висновки

1. Перехід до досконалішої цивілізації передбачає вдосконалення світоглядного, організаційного, технологічного і расового компонентів.

2. Перехід до раси четвертого рівня насправді буде поверненням до колишнього стану самодостатності, доповненого сучасними можливостями перетворення світу.

3. Завдяки Великому Поверненню перехід до нової раси може відбутися стрибкоподібно.

4. Расовий перехід передбачає вдосконалення фенотипу, гармонізацію епігеному і вдосконалення тексту генотипу.

5. Поліпшення фенотипу можна розпочати негайно за допомогою простих, перевірених кроків.

6. Найпотужнішим засобом поліпшення епігеному є технологія Живе Слово.

7. Для вдосконалення генотипу доцільно застосувати знання про психологічне доповнення і поширювати культуру дуальних стосунків.

Воплi Вiдоплясова - Гармонія

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Досліджуємо майбутнє, творимо аріянську теологію. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Є форма Живого Слова яку читають вагітним. Двічі перевірив діти народжуються дуже гарні і здібні

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

перевертаю догори дриґом

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Це не цілястрямоване формування нових якостей, це цілеспрямоване пробудження та підсилення (тренування) вже існуючих якостей. Цілеспрямоване! А, в описі кожного, без виключення, арійського героя є такий рядок:"Що оволодів вісіма своїми органами та почуттями.". Тобто, це є стандартом для людини золотої доби.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Є форма Живого Слова яку читають вагітним. Двічі перевірив діти народжуються дуже гарні і здібні

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Дуже добре, Ігоре, дякую: нам уже мало вдосконалюватись до рівня Боголюдини самостійно, тепер нам потрібно повторитись в своїх нащадках, а можливо і в собі майбутньому, хто не встигне в поточному втіленню. А взагалі, є всі підстави встигнути.

Все починається з Любові.