Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Луцьк, який потрапив у "червону зону", не зупинятиме транспорт і не закриватиме кафе і ресторани

Радник мера Луцька називає рішення держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій "незрозумілим": якщо влада хоче зупинити транспорт і закрити установи, то нехай вводить надзвичайний стан.

20080103.jpg

Ігор Поліщук (ліворуч). Фото: Фейсбук Ігоря Поліщука

Дії центральної влади проти коронавірусу радник мера Луцька називає "недолугими, невчасними та непрофесійними".

Свою позицію Ігор Поліщук виклав у Фейсбуці

"Шановні лучани!

Державною комісією ТЕБ та НС (орган з не зовсім зрозумілим правовим статусом) без будь-яких особливих причин віднесено наше місто Луцьк з 3 серпня до «червоного» рівня епідемічної небезпеки. Справжні мотиви такого рішення не зрозумілі, адже в останній час щодо статистики по рівню захворюваності на COVID-19 в місті нічого не змінилось.

«Червоний» рівень означає, що має бути зупинений громадський транспорт, зачинені дитячі садки, заклади громадського харчування, готелі та ін., що в свою чергу призведе до відсутності роботи й засобів для прожиття у тисяч лучан та ще більші недонадходження до міського бюджету й спричинить величезні незручності та проблеми для десятків тисяч лучан.

Недолугі, невчасні та непрофесійні рішення щодо протидії коронавірусу й так довели країну до економічного колапсу, знищили сотні тисяч робочих місць та значно погіршили рівень життя українців й рівень економічної активності в країні.

Повідомляємо, що Луцька міська рада не буде приймати жодних рішень щодо зупинки транспорту або закриття будь-яких закладів у зв‘язку з вищевказаним незрозумілим рішенням.

Якщо центральна влада хоче працювати по закону - нехай вводить надзвичайний стан та лише тоді зупиняє транспорт, закриває заклади та приймає інші обмеження".

Нагадаємо, що 31 липня комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) поділила Україну на 4 карантинні зони залежно від рівня захворюваності COVID-19 (зелену, жовту, помаранчеву і червону).

Наші інтереси: 

Розуміння про коронавірусну аферу приходить й до керівників міст. Розуміти, що уряд та державні структури, якщо вони діють так, як вони діють, нариваються на опір. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

оце сиджу та начищаю свого машингера - міркую: чи відповідають дії влади Конституції України?

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

оце сиджу та начищаю свого машингера - міркую: чи відповідають дії влади Конституції України?