Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тед Круз: Демократична партія США – це партія мільярдерів Кремнієвої долини

Категорія:

Спецтема:

Сенатор-республіканець від штату Техас Тед Круз у своєму інтерв’ю визначив, хто саме підтримує Демократичну та Республіканську партії. На його думку, демократів підтримують багатії, а республіканців – люди праці.

20200720tedcruz.jpg

Ведучий «The Federalist Radio» Майкл Ноулс (Michael Knowles) та сенатор Тед Круз (Ted Cruz)

«Велика політична брехня: це нібито республіканці партія багатих, а демократи партія бідних. Сьогоднішня Демократична партія це партія мільярдерів Кремнієвої долини. Сьогоднішня Демократична партія це партія Майкла Блумберга. Це партія сили, це партія придушення, це партія бандюків, які будуть насильством втілювати свої бажання».

При тому Республіканську партію він охарактеризував як партію «сталеварів з Огайо».

«Сьогоднішня Республіканська партія це самотні мами, які працюють офіціантками, щоб самостійно заробити й піднятись. Це такі люди, як мій тато, котрий, коли був підлітком втікачем з Куби, працював мийником посуду».

Ще він звернув увагу на цензуру, яку впроваджують у життя інтернет-монополісти. Хоча упередженість медіа існує завжди, проте зараз є велика небезпека, що жменька монополістів контролює всі можливі майданчики для дискусій. Як і в Китаї, ліві, що контролюють основні інституції в США, не допускають можливості критикувати їх ідеї. Вони мусять задушувати свободу слова і заглушати правду, бо якщо дозволити дискусію, то правда перемагатиме.

«У нас є кілька гігантських монополій, що мають велику силу, і їхня зарозумілість зростає в експоненціальному масштабі. Вони неодноразово продемонстрували готовність заглушити, задушити, заткнути рота за слова, з якими вони не згідні».

Також Круз висловив непокоєння поширенням США китайського додатку для обміну відео TikTok, тому що Вашингтон підозрює TikTok у зборі даних про американців на користь Китаю.

«TikTok мене дуже хвилює», сказав Круз. «Я хвилююся, що це інструмент спостереження, я хвилююся, що це інструмент шпигунства, я переживаю, що це інструмент крадіжки особистих даних, інструмент для крадіжки інформації на вашому телефоні. У мене на телефоні нема TikTok».

Круз додав, що його доньки так захоплювались цим додатком, що одна навіть вимагала від нього номер телефону Президента Дональда Трампа, щоб вона могла попросити Президента не забороняти популярний додаток.

«Я не дав доньці номер телефону Президента», – уточнив Круз.

Хто добре володіє англійською, може повністю переглянути розмову сенатора з ведучим Майклом Ноулсом. Розмова вийшла під назвою «Чи є можливим перемогти інтернет-монополістів та Великі медіа без Великого уряду?» 

Наші інтереси: 

Треба називати речі своїми іменами. Сьогодні Демократична партія США – це партія мільярдерів, партія олігархічного капіталу, яка маскується під «захист бідних».

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

розум, як і дурість, не приховаєш

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

розум, як і дурість, не приховаєш

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це партія американського олігархату, підтримуваного паразитичною бюрократією і соціальними низами.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Називати речі своїми іменами - це не просто важливо, це дуже і дуже важливо!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!