Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 7

«Пастка для брехунів»: неіснуюча пандемія, безглуздий карантин, «свідки праведного Флойда» (+аудіо)

Професійні брехуни діють дуже обережно, стараються приховати свої афери, вигадують більш-менш правдоподібні пояснення. Вивести таких шахраїв на чисту воду дуже непросто. У багатьох випадках єдиний спосіб полягає в тому, щоб створити ситуацію «пастки», потрапляння в яку робить злочинні дії очевидними.

200616brehnya-2.jpg

Так почалася пандемія коронавірусу
Так почалася пандемія коронавірусу (але це не точно)

Аудіоверсія: «Пастка для брехунів»: неіснуюча пандемія, безглуздий карантин, «свідки праведного Флойда»

Така пастка містить приманку і являє собою своєрідну «липучку для мух». Для малих шахраїв ця липучка має бути малою, для великих – великою. Сучасна цивілізація наскрізь заражена цілим конгломератом паразитів, тому для їх виявлення необхідна глобальна пастка з дуже смачною приманкою.

Ми не знаємо, як це сталося – випадково чи цілеспрямовано, але протягом першого півріччя 2020 року вже спрацювали три глобальні «мишоловки». Та спочатку погляньмо на загальну картину. Що взагалі відбувається? Відповідь: гостра фаза розпаду індустріальної суспільно-економічної формації.

Паразитичний конгломерат

Індустріальна формація (від англ. industrial, читається індáстріал) – це масове виробництво і масове споживання, в тому числі масові освіта, медицина, культура, ЗМІ, харчування, житло. Масовість вимагає однотипності, відповідно – руйнування розмаїття соціальних та бізнесових структур.

Однотипність є протиприродною, тому для її забезпечення індустріальна формація застосовує обман і примус. Руйнування внутрішніх структур і кордонів перетворює соціальний організм на аморфний кисіль, сприятливий для розмноження соціальних паразитів і запровадження жорсткої диктатури.

Головним паразитом є олігархічно-охлократичний конгломерат, до якого входять олігархи (в тому числі верхівка глобальних корпорацій та монополій), їхні ставленики і лобісти у виборних органах влади, куплена олігархами державна бюрократія (уряд, міністерства, служби), олігархічні ЗМІ і маніпульовані ними маси «бюджетників» – держслужбовці, медики, вчителі, пенсіонери, пільговики та інші, залежні від олігархічних подачок з бюджету. 

Ворогом індáстріалу є середній клас, тобто спільнота людей, яка володіє самостійним мисленням (незалежним від ЗМІ), живе власною працею (не паразитує на бюджеті), дбає про спільне благо (природну основу власного блага).

Цивілізаційна розвилка

З початку XXI століття індустріальна формація вичерпала свій потенціал і наскрізь прогнила. Вона хвора і заражена соціальними паразитами, тому має або вмерти, або здійснити перетворення. Найважливішим рушієм переходу до нової формації у наш час є інформаційні технології.

Народи, які спроможуться звільнитися з індустріального рабства, перейдуть до постіндустріальної формації (слово «пост» означає «після»). Рушійною силою постіндустріального переходу є середній клас, який у ході боротьби має стати новітньою шляхтою. ПостіндАстріал – це звільнення з рабства індустріальної мегамашини і формування вільного суспільства. Соціальний організм замість соціальної машини.  

Натомість ті народи, які не здійснять постіндустріальний перехід, потраплять в «інший індастріал». Тут діють ті ж самі індустріальні тенденції, але вони посилені засобами інформаційних технологій, включаючи стеження, розпізнавання, державний контроль, цензуру, обмеження пересування, придушення альтернативних поглядів та організаційних форм.  Для  позначення такої глибоко модифікованої і логічно завершеної індустріальної формації застосовуємо термін «ультраіндустріальна формація» (слово «ультра» означає «понад», «надмірно»). Якщо коротко, то ультраіндАстріал – це посилений комп’ютерами індАстріал.

Політичною реалізацією постіндастріалу є НАЦІОНАЛІЗМ з такими його різновидами як республіканізм, національний солідаризм, консерватизм. Це праві ідеології. Джерелом влади в націоналізмі є правильно організовані самоврядні громади, які формують республіку – «громаду громад».

Політичною реалізацією індастріалу й ультраіндастріалу є ЕТАТИЗМ з такими його різновидами як комунізм, соціалізм, соціал-демократія, трансгуманізм. Це ліві ідеології. Джерелом влади в етатизмі є державний апарат, олігархія,  панівна партія, «номенклатура», мафія. Вони формують всеохопну диктатуру з активним використанням штучного інтелекту – так званий «цифровий концтабір».

Кризовий прискорювач

Після наведених вище означень можна краще зрозуміти відверто неадекватну – істеричну і безумну – поведінку мейнстрімних ЗМІ, урядів, глобальних корпорацій і всього «паразитичного конгломерату». Корона-криза виступила прискорювачем Переходу і засобом форсованого  розділення на постіндустріальних правих і ультраіндустріальних лівих. Загальна логіка кризи описана у статті Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки (+аудіо).   

За станом на червень 2020 року можемо констатувати, що влада комуністичного Китаю, яка й запустила механізм корона-кризи, уже здійснила рішучий перехід до ультраіндастріалу. Те, що лише півроку тому вважалося предметом футурологічних досліджень, остаточно реалізувалося. Услід за Китаєм – і з його активною підтримкою – до цифрового концтабору швидко рухається Росія. Нині маємо можливість це спостерігати наживо.  

Успіхи Китаю дуже сподобались глобальному «паразитичному конгломерату», у якого з’явилося відчуття, що настав його час. Останній рішучий бій – і він здобуде остаточну перемогу. Попереду – тисячолітнє панування. Що тут скажеш? Мріяти не шкідливо. В цій ейфорії етатисти втратили притаманну їм обережність: «100-відсотковий шанс» отримати цивілізаційну перемогу виявився цивілізаційною пасткою.  І не одною.

Пастка №1: лагідний коронавірус

Коли ЗМІ, етатичні уряди і фарміндустрія почали шалене залякування «смертельною заразою», вони сподівалися, що це буде щось більш-менш серйозне, принаймні як важкий грип. Проте швидко з’ясувалося, що коронавірус SARS-CoV-2 виявився на диво лагідним. Згідно з даними, які навів німецький інфекціоніст Сухаріт Бхакді (Sucharit Bhakdi) ще в березні 2020 року, 99,5% відсотків людей, які заразилися коронавірусом, не мають жодних симптомів хвороби або мають легкі симптоми. Понад те, профіль смертності від Covid-19 повністю збігається з профілем природної смертності. Тобто статистично згаданий коронавірус взагалі ні на що не впливає. «Люди, які помирають від коронавірусу – це ті, хто статистично помер би цього року, оскільки вони досягли кінця свого життя, і їхні ослаблені тіла вже не можуть більше впоратися з будь-яким довільним повсякденним стресом (включаючи приблизно 150 вірусів, які зараз поширені)» – йдеться у звіті Міністерства внутрішніх справ ФРН.

Відтак усі, хто з піною на губах і виряченими очима розповідав про страшну заразу, виявилися брехунами і невігласами. Передусім це стосується великих (індустріальних) ЗМІ, державних органів і офіційної медицини – вони виступили найбільшими генераторами фейків, на що звертає увагу і згаданий вище німецький звіт.

Пастка №2: карантин – шкідливий і безглуздий

Під гаслом «боротьби проти зарази» лівий конгломерат оголосив «карантин». Взагалі-то карантин – це ізоляція інфікованих або осіб з підозрою на інфікування. Натомість під час «коронавірусного карантину» все зробили навпаки – ізолювали 99,5% населення заради потенційного порятунку 0,5%.

Про безглуздість і шкідливість такого «карантину» неодноразово наголошували авторитетні вчені, але їх ніхто не слухав, оскільки лівакам начхати як на здоров’я населення, так і його добробут – їх цікавить лише влада. Символом лицемірства паразитичної верхівки стало фото, на якому дюжина поліцаїв у медичних масках затримала чоловіка, який переплив Дніпро, щоб дістатися до безлюдного спортивного майданчика.

Боротьба з «пандемією коронавірусу» – безглузда і нещадна. Фото журналіста Богдана Амінова
Боротьба з «пандемією коронавірусу» – безглузда і нещадна. Фото журналіста Богдана Амінова

Варто зауважити, що «паразитичний конгломерат» в Україні проявив особливу маніакальність – він повністю заблокував рух громадського транспорту, зупинив метрополітен, паралізував роботу більшості медичних закладів і зупинив роботу середнього бізнесу, хоча індустріальні торговельні мережі при цьому спокійно працювали. Понад те, структура карантину повністю збігається зі структурою Голодомору, а запровадження карантину здійснено злочинно – всупереч Конституції. Карантин коштував Україні 53,5 млрд доларів – повідомляє дослідження Київської школи економіки.

Статистика підтвердила правоту вчених-інфекціоністів:

Вироком для паразитичного конгломерату з його «карантином» є досвід держав, які взагалі проігнорували фейкову «епідемію» – Швеція, Білорусь, В’єтнам, Туркменістан та інші. Проте головна пастка №2 для брехунів знаходиться в США: ця країна зазнала втрат на трильйони доларів, а її очолює правий президент Дональд Трамп, не схильний пробачати такого роду лівацькі витівки.   

Пастка №3: секта свідків праведного Флойда

Оскільки під час карантину не вдалося звалити Трампа, паразитичний конгломерат вирішив організувати повстання. До нього, до речі, почали готуватися одразу ж після обрання Трампа, треба було лише дочекатися зручного приводу. І ось раптом з’явився ідеальний привід: в Міннеаполісі білий полісмен Дерек Чавен задушив чорного Джорджа Флойда. Негайно в країні почалися масові лівацькі протести і погроми, дружно активувалися демократи та антифашисти (Антіфа). Флойда поховали в золотій труні, а на вшанування його пам’яті ліваки запровадили ритуал хвилини мовчання зі ставанням на коліно.  

Мер Міннеаполіса
Мер Міннеаполіса плаче біля золотої труни праведного Флойда

Проте швидко з’ясувалися цікаві особливості щодо цього Флойда. Виявилося, що він був шість разів засуджений, останній раз за те, що намагався пограбувати вагітну жінку, приставивши пістолет до її живота. За це він відсидів лише 5 років – завдяки тому, що пішов на співпрацю зі слідством і здав поліції своїх «соратників». Шість років тому він покинув дружину з тримісячною дитиною – і з того часу жодного разу їм не допоміг. Тобто цей «праведний Флойд» виявився відвертим покидьком.

Понад те, історія про його затримання виявилася фальсифікатом. Ось як про це написав аналітик Олександр Бобик, що нині проживає в США і знає  місцеві реалії:

 «Прийом, який застосував поліцейський Чавен, прямо приписаний інструкціями, чітко виписаний і спеціально тренується при професійній підготовці поліцейських. За останні 5 років лише в м. Мінеаполіс він був застосований поліцейськими 237 разів.

Цей прийом СПРЯМОВАНИЙ на виключення свідомості людини, що й було досягнуто в 44 випадках. В решті випадків він був ефективним в сенсі втихомирення порушника...

Цей прийом ПРИПИСАНО застосовувати у випадках:

1. Щодо особи, яка веде себе агресивно.

2. Для порятунку життя.

3. Щодо особи, яка намагається побороти поліцейського.

Згідно з поліцейським звітом та відео, які поліції ЗАБОРОНИЛИ публікувати, Флойд вів себе агресивно і становив загрозу для оточуючих.

Його смерть настала внаслідок інфаркту та спазму судин головного мозку, спричиненого передозом наркотиків.

Отже: ЗА ВСІМА ЗАКОНАМИ США І ПРОСТОГО ТВЕРЕЗОГО ГЛУЗДУ В ДІЯХ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО НЕ БУЛО ЖОДНОГО КРИМІНАЛУ».

Ліваки знову потрапили в халепу. Перший результат уже отримали: популярність Трампа серед чорношкірих зросла до безпрецедентних 40% (такого не було навіть у Рейгана).

Очікувані наслідки:

Демократична партія, будучи політичним прикриттям глобального паразитичного конгломерату, показала своє лицемірство і антиамериканську сутність. Подейкують, що вона взагалі зійде з політичної арени.

Активні учасники погромів будуть ідентифіковані та заарештовані (значною мірою це вже зроблено), «Антифа» буде оголошено терористичною організацією і заборонено.  

Інформаційні індустріальні монополісти (Фейсбук, Твіттер, Гугл) будуть розділені на конкуруючі компанії на основі антимонопольного законодавства. Підготовкою до цього можна вважати те, що Трамп підписав указ, щоб подолати онлайн-цензуру соціальних мереж і забезпечити свободу слова.

Банден і Трамп. Демократи носять маски як партійний ідентифікатор
Байден і Трамп. Демократи носять маски як партійний ідентифікатор

А що Україна?

Головні події щодо постіндустріального переходу зараз відбуваються в США. Проте може статися, що першою країною, в якій відбудеться комплексний перехід, стане Україна. Для цього треба сформувати організований рух середнього класу – рушійну силу постіндустріального суспільства. Але спочатку необхідно виробити відповідний світогляд, основану на ньому релігійну систему і політичну ідеологію.

До праці, друзі!

Продовження: Арійська релігія зупинить дегуманізацію і цифровий концтабір

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Брехунам буде погано - і це добре :)

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вони обидва люблять піаритися в масках - більшості електорату це подобається.

А Порошенко дуже розчарував, коли долучився до цього трешу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікава ситуація з носінням масок у США. Вже з кількох джерел чув про те, що демократи полюбляють ходити в масках, а республіканці - без масок, бо вважають це приниженням. Трамп жодного разу не надягнув маску.

У нас я спостерігаю подібне розділення. Це з теми про ідентифікацію середнього класу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

В Україні ще більш дивне розділення:
Зеленський - більше без маски, ніж у масці.
Порошенко - більше в масці, ніж без маски.

То хто з них "демократ", а хто "республіканець"? ))))

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Вони обидва люблять піаритися в масках - більшості електорату це подобається.

А Порошенко дуже розчарував, коли долучився до цього трешу.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Це так...

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Рамес Веселий.
0
Ще не підтримано

Порошенко зкурвився після ночі, коли приймали закон про продаж землі. Відтоді і на його сторінках у ФБ почався такий само треш, як і у ЗЕ

Я не меч, я тримаю меч.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

І ось безглуздість карантину в Україні вирішили продовжити до 31 липня. А це означає, що в Україну цього року я можу не попасти...

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Головне, що Україна попала в тебе.

Андрій Ясун каже:
в Україну цього року я можу не попасти...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

Гобітів (Homo floresiensis) вважаю крихітними стародавніми істотами

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Може, гобіти - це homo erektus?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Що ж, Ігоре, світогляд, релігію, ідеологію, дякуючи твоїм статтям, ми вже маємо на озброєнні, - залишається розповсюджувати їх під брендом Доброї новини: постіндАстріал наближується,оновляймося, звільняймося з мегамашинного рабства і збираймося в демоси всіх рівнів.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

" Для цього треба сформувати організований рух середнього класу – рушійну силу постіндустріального суспільства. Але спочатку необхідно виробити відповідний світогляд, основану на ньому релігійну систему і політичну ідеологію. "
На мою думку, ці дії слід здійснювати одночасно. Бо ці дві дії синергетично підтримують одна одну.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Коментар з Фейсбуку:

Анна Чернышева Markiyan Gudz
25.06.20
Існує безліч непрямих доказів того, що ахінея під назвою "карантин" є аферою.
Малий бізнес занепадає. Разом з тим шахрайський чорний бізнес транснаціональних корпорацій процвітає.
Класичний обман - маски. Одні заставляють вдягати маски своїми циркулярами, а інші штампують їх тоннами. І перетікають ресурси з бюджетів держав та заощаджень громадян в кишені обмеженого кола осіб. З антисептиками та іншими атрибутами карантину аналогічна картина.
Але такий "бізнес" на повітрі - це ще квіточки.
Ви тільки вдумайтеся: обсяги продажів алкогольних і тютюнових виробів за час карантину значно зросли в світовому масштабі !!!
Одночасно з карантином стартувала рекламна кампанія з просування алкоголю і сигарет. З'явилися інформаційні вкиди, буцім-то курці є резистентними до коронавірусу, а алкоголь в певних доказах захищає від інфікації. І така облуда вперто насаджується в мізки людей.
Хоча давно відомо, що алкоголь і тютюн є чинниками послаблення імунної системи. І якби коронавірус становив справді намальовану загрозу, то ці товари мали першими потрапити під заборону продажів...
Але жодна ница душонька жодного урядовця навіть не подумала щось спростувати.
Натомість, ситуація цілком протилежна. Надприбутки олігархів множаться, люди бідніють, чорний бізнес розвивається по-чорному.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Панас Дивний.
0
Ще не підтримано

Натомість у фейсбуці діять невідомі незалежні контролери фактів, які додали під цією статтею на фейсбуці таке: "Частково неправдива інформація Перевірено незалежними контролерами фактів". https://voxukraine.org/uk/fejk-pandemiyi-nemaye-a-karantin-bezgluzdij-i-shkidlivij/?fbclid=IwAR22SlT6OmQuQ-495jIaa_D2VYsRZysWR7hGIyq93fbVjfzytTYrwBxUNyU . При цьому це другий випадок. Перший також стосувався короновірусної теми. Хтось непогано охороняє цю тему.

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Мені також прийшло це "попередження". А ще ж і відповісти нема можливості. Єдине радує, що ці "незалежні контролери" визнають частково неправдивість коронавірусу.

Панас Дивний каже:
Натомість у фейсбуці діять невідомі незалежні контролери фактів, які додали під цією статтею на фейсбуці таке: "Частково неправдива інформація Перевірено незалежними контролерами фактів". <a href="https://voxukraine.org/uk/fejk-pandemiyi-nemaye-a-karantin-bezgluzdij-i-... rel="nofollow">https://voxukraine.org/uk/fejk-pandemiyi-nemaye-a-karantin-bezgluzdij-i-... . При цьому це другий випадок. Перший також стосувався короновірусної теми. Хтось непогано охороняє цю тему.

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Ці "факт-чекери" зазвичай анонімні, так що нема з кого запитати. Їхня контора "VoxUkraine" повідомляє на своєму сайті, що їхнім найбільшим спонсором є Сорос. Там жорстка провакцинна пропаганда, енергійно піарять Гейтса, ВООЗ і "велику фарму".

Все, що робиться з власної волі, – добро!