Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у червні 2020: завершення розробки світоглядних основ. Підтримуємо щедрими дарами!

Погром середнього класу, здійснений під приводом карантину, спонукає його до самоорганізації. Тепер у нього простий вибір: або здобуття влади, або ліквідація. Для перемоги необхідні реалістична теорія та інформаційний інструментарій.

200608no.jpg

Коментуємо НО, слухаємо Радіо Гартленд, ділимося з друзями!
Коментуємо НО, слухаємо Радіо Гартленд, ділимося з друзями!

Щиро дякую всім, хто підтримує «Народний Оглядач» роботою і грошима!

Що у нас відбулося протягом останнього місяця?

Головним наслідком карантинного безумства стала остаточна дискредитація існуючої етатичної системи. Стало очевидним, що вона несе загрозу для суспільства. Водночас ця «індустріальна мегамашина» приступила до самодемонтажу – поступової самоліквідації і звільнення простору для постіндустріального суспільства.

Жорсткий карантин призвів до ще більшого розриву соціальних зв’язків. Суспільство наближається до стану «соціального піску».

Проте розпорошення неминуче породжує запит на консолідацію. Після «розкидання каміння» настає час його громадження.

Важливо, щоб нові організаційні структури максимально відповідали індивідуальній і колективній природі людини. Ефективна соціальна організація – головний ресурс сили, багатства і процвітання постіндустріальних націй.

З цієї причини формування органічної соціальної структури перебуває в центрі уваги спільноти «Народний Оглядач». Завдяки коронавірусному психозу нам вдалося виявити соціальну групу, яка стане локомотивом постіндустріальних перетворень, і дослідити її властивості.

Цією групою є український середній клас – спільнота людей, яка живе власним розумом, власною працею і орієнтована на творення спільного блага.

Досі ця група була політично пасивною. Проте погром середнього класу, здійснений етатичною системою під приводом карантину, спонукає до самоорганізації. Тут вибір максимально простий: або середній клас приходить до влади, або його ліквідують.

Для здійснення самоорганізації необхідно мати реалістичну теорію та інформаційний інструментарій.

Світоглядною основою нового устрою є аріянство, а його політичним продовженням – ідеологія національного солідаризму. Згідно з ними, постіндустріальна українська держава має бути республікою органічних громад – демосів.

Технологічним інструментом прискореного переструктурування суспільства має стати постіндустріальна соціальна мережа.

Ми уже впритул наблизились до формування світоглядно-ідеологічного зерна, спроможного до самостійного проростання і розмноження. Ще трохи і перейдемо до розробки софту – соціальної мережі «Демоси».

Нині у цій справі відбувається активний пошук найкоротшого шляху. Схоже на те, що головним консолідуючим чинником буде світоглядно-релігійна система:

У ситуації коронавірусного психозу «Народний Оглядач» опинився єдиним надійним осередком реалізму, об’єктивності та здорового глузду. Тому наші читачі найкраще поінформовані про сенс і перебіг коронавірусної афери. Узагальнююча аналітика – у статті: Мавпування третього рівня: історія коронавірусної афери та її наслідки (+аудіо).

Для того, щоб ця інформація стала доступною ширшому колу читачів, ми здійснили її переклад англійською мовою:

Це наш внесок у зміцнення стратегічного союзу Україна–США.

Під приводом карантину індустріальна система завдала удару на лише по малому й середньому бізнесу, а й по незалежним сайтам. Фейсбук це назвав «боротьбою з фейками», а Гугл – «зміною алгоритму ранжування сайтів». В результаті відвідуваність «Народного Оглядача», як і багатьох інших подібних сайтів, під кінець травня зменшилася майже удвічі. Відповідно, отримали преференції індустріальні інформаційні монстри.

Це виклик, який заохочує нас до застосування прихованого резерву – великої кількості прихильників і потенційних симпатиків. Ми можемо їх інформувати шляхом активнішого використання особистого спілкування, електронної пошти,  меседжерів і соціальних мереж.

Гарним приводом нагадати друзям про «Народний Оглядач» є те, що відтепер він перетворюється на головний світоглядний орган середнього класу. Це тепер відбито й на нашому логотипі:

Уточнене позиціювання сайту також зафіксовано статтею про «Народний Оглядач» у Вікіпедії.

Найкращий спосіб просування нашого сайту – поділитися власною думкою з друзями про ті статті, які нас найбільше зацікавили, з надсиланням відповідного інтернет-посилання.

Наші знайомі будуть особливо вдячні, якщо ми час від часу нагадуватимемо їм про озвучені статті, які можна  прослухати на нашому Ютуб-каналі, а також на радіоканалах Аріянство – релігія Гри та Нова Європа.

Оскільки Google дедалі більше цензурує пошукову інформацію, доцільно переходити на альтернативні пошуковики, зокрема DuckDuckGo. Доволі часто тут можна знайти те, що нам потрібно, але його приховує Google.

У зв’язку з карантином відійшла на другий план тема тотемів (Війна тотемів: Велике Міжмор’я проти Великого Мордору), але незабаром до неї повернемося.

Активно запрацювала наша сторінка у Твіттеріhttps://twitter.com/beobahter


Продовжуємо вдосконалення нового дизайну нашого сайту. Там ще багато роботи.

        Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.

З цієї кризи ми маємо вийти сильнішими, чисельнішими й організованішими. Вибудовуємо нову лінію атаки.

Лінія Маннергейма - Де твоя лінія?

Наші інтереси: 

Творимо Вільну Українську Державу - постіндустріальну аристократичну республіку. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О, ще конкретні поради! Дякую! Але, я вже дію саме так.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

О, ще конкретні поради! Дякую! Але, я вже дію саме так.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Віднині активно працює сторінка "Народного Оглядача" у Twitter - анонси нових публікацій з’являються негайно.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Все Файно.
0
Ще не підтримано

З кожним днем це зелене гімно знищує Україну і все Українське!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Радіймо, друзі.
Я гадаю, що вибір середнього класу не такий безальтернативний, і не такий же він самостійний, бо за ним стоїть родина і власні мрії-плани. Хтось до останього буде пристосуватися до ситуації. Якщо звершу його гнобить влада, то знизу ми повинні м'яко його тиснути і направляти, в тому числі, власним прикладом.

Все починається з Любові.