Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пандемія коронавірусу – це «афера сторіччя», а влада ставить нас в позу, – заступник голови Полтавської облради

Податки платіть, людей не звільняйте, а де брати гроші ніхто не каже. То я запитую, чи потрібно було всю країну заганяти в ці умови? Зараз 300 млрд грн недостача держбюджету. У нас – мінус 50 мільйонів за перший квартал. То ви думаєте, що це пройде безболісно? Оця вся афера задумана тільки для одного: щоб ми восени побігли купувати вакцину по тисячу гривень. 

Про це у своїй промові з трибуни Полтавської обласної ради під час чергової сесії сказав Євгеній Холод, перший заступник голови Полтавської обласної ради, пише KOLONews і публікує текст його промови:

– В неділю жінка включила пральну машину, а звідтіля про коронавірус. Включила фен – про коронавірус. Я вже не кажу про телевізор і все інше. Я розумію, що мій виступ не вписується в оцю істерію, в цей шаблон, в який, на жаль, захлиснуло і нашу державу. І керівництво нашої держави поставило, вибачайте, в позу всіх нас, весь бізнес. У вас теж в багатьох є бізнес. Ну розкажіть, як коронавірус для вас? Нормально він пройшов? Я до цього був бізнесменом і через декілька місяців і піду. Так я вам скажу, заборгованість по заробітній платі на тих підприємствах, де я є засновником, півтора мільйона гривень. Триста людей три місяці не отримували заробітні плати. Але в мене немає в кого спитати? До керівництва держави я не можу достукатися. Представник Президента тут сидить. А що? Бізнесу буде хтось допомагати? Чи людям, які втратили роботу? По телевізору Президент сказав, що на два місяці бізнес звільняється від землі (податок на землю, – прим. ред.). На місяць звільнили, на місяць – не звільнили. Тобто податки платіть, людей не звільняйте, а де брати гроші ніхто не каже. То я запитую, чи потрібно було всю країну заганяти в ці умови? Зараз 300 млрд грн. недостача держбюджету. У нас – мінус 50 мільйонів за перший квартал. То ви думаєте, що це пройде безболісно?
Оця вся афера, я інакше не можу її назвати, сторіччя. Вона задумана тільки для одного: щоб ми восени побігли купувати вакцину по тисячу гривень, по дві. Потім з бюджету виділяли кошти і розповідали, що це дуже важливо і життя людей. Колеги, згадайте 2008 рік, згадайте свинячий грип, ми теж в масках ходили. Згадайте статистику, скільки тоді захворіло, скільки тепер. Чому ми тоді не закривали бізнес? Я зменшую загрозу від коронавірусу? Ні, не зменшую, але я й не перебільшую, особливо, коли такі наслідки для всіх нас.
Якщо нас восени будуть вакцинувати і будуть розказувати з телевізорів, скільки треба коштів, щоб купити в Китаї маски, потім вакцину. Згадайте, те що я скажу: «Величезна афера, яка стосується кожного на планеті Земля. Хто на цьому наживається? Величезна мафіозна структура, яка називається «Всесвітня організація охорони здоров’я». Трамп від неї відмовився і був скандал після свинячого грипу, де теж суцільна корупція. Придумали свинячий грип, придумали вакцину, закупили, відмили гроші на тому і закінчилося.

Наші інтереси: 

Розуміти, що можуть бути погані наслідки після так званого карантину.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Починається процес "розбору польотів". Восени шахраям-карантинникам стане зовсім погано.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Починається процес "розбору польотів". Восени шахраям-карантинникам стане зовсім погано.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Восени лише почнуть виводити їх на чисту воду. Маю на увазі, масово. А зараз є лише поодинокі видадки правди! Але, шахраї будуть дуже сильно пручатися! Та грюкати дверима!

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Теоретично влада - це найняті народом робітники. Робітник узгоджує свою роботу з господарем. Якщо робітник не справляється, то його звільняють.
Вважаю, що підприємці і не тільки повинні оскаржити дії влади в судах, інші групи людей можуть здійснити оскарження дій влади за психологічний тиск за психологічний дискомфорт.

Але наші громадяни певно не знають такої статті Конституції: "Єдиним джерелом влади в Україні є народ".