Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Прощавай, Zoom: Skype запустив сервіс онлайн-конференцій без реєстрації

Microsoft створив безкоштовний сервіс Skype Meet Now. Під час карантину багато людей почали користуватися онлайн-конференціями Zoom, але після того, як усі відео сервісу потрапили у вільний доступ, Microsoft вирішила повернути собі втрачену аудиторію за допомогою нового сервісу Skype Meet Now.

 

 Skype Meet Now – це безкоштовний і простий спосіб підключення через Skype без передплати, авторизації або навіть завантаження. Це оновлена веб-версія Skype з додатковими зручностями: постійні посилання, які можна додати до повідомлення або електронну пошту, розмиття фону, демонстрація екрана комп'ютера і навіть зберігати записи відеодзвінків у хмарі протягом 30 днів, нагадує Gazeta.ua.

Для створення онлайн-зустрічі досить перейти на веб-сторінку Skype Meet Now, вибрати посилання "Створити безкоштовні збори" і отримати посилання для загальних зборів, яке можна відправити друзям. Термін дії посилання не закінчується і його можна використовувати повторно. Для проведення веб-зустріч не потрібно встановлювати ніяких додаткових програм - все працює з браузера.

Також зловмисники не зможуть під'єднатися до конференції шляхом підбору комбінації ID-номера трансляції, як це сталося з Zoom.

Наші інтереси: 

Вчитися володіти сучасними інформаційними технологіями. Розуміти, що світ змінився. Вміти користуватися онлайн сервісами.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
інтернет
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Треба спробувати.

https://t.me/ETEPHET

Коментарі

Зображення користувача Леонід Українець.
0
Ще не підтримано

Треба спробувати.

https://t.me/ETEPHET