Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Справжнє батьківство. Телегонія.

Ми так переймаємося побутовими проблемами, що вже не помічаємо, як планомірно, крок за кроком наближаємось до самознищення! Я не буду доводити шкідливість куріння, переконувати в негативному впливі такого усіма улюбленого пива, чи тим більше заводити мову про наркотики. Про все це нам добре відомо, хоча користі від цього… ну ви самі розумієте, прикладів вистачає. У своїй статті я хочу торкнутиcя мало відомого, і донедавна зовсім прихованого явища, яке має назву ТЕЛЕГОНІЯ, або «феномен першого самця». Це не щось з зоології і навіть не про тварин, ну майже не про них. Це про НАС, про людей!

Спочатку, як завжди, трохи історії. 

Вперше телегонію було виявлено в XIX сторіччі в Англії приятелем Чарльза Дарвіна, лордом Мартоном, який під впливом свого друга вирішив зайнятися біологією. Він схрестив чистокровну кобилу з самцем-зеброю, але приплоду з того не вийшло. Потім, закинувши ідею про виведення нової породи, він забув про цей дослід. Кобила завагітніла від англійського жеребця, і через деякий час народилося лоша з чіткими смугами, як у зебри. Розпочалися досліди, і виявилося, що перший статевий партнер (в описуваному випадку це самець зебри) передає деякі зовнішні ознаки наступному поколінню. Той, хто займається розведенням голубів або цікавиться породистими собаками, стикався з чимось подібним.

Але найцікавіше було попереду. Вже в 60-х роках XX ст. науковцями було доведено, що явище телегонії поширюється і на людей. Більше того, у нас воно частіше й чіткіше проявляється. Дитині передаються не лише зовнішні ознаки першого статевого партнера матері, а й його темперамент і навіть хвороби (венеричні, психічні, захворювання крові і т. ін.).

Все дуже просто, перший чоловік, який позбавив цноти дівчину, буде батьком усіх дітей, яких вона народить у своєму житті, незалежно від того, скільки чоловіків в неї буде потім! Як вам таке? Тепер не треба дивуватися, коли у білої сім'ї з якоїсь Іванівки народився «темненький», як ніч, хлопчик. Це не засмага, і прати «Тайдом» його марно, просто студент — африканець, що приїхав до нас за обміном, обмінявся не лише культурою з українськими студентками, серед яких була і мати цього малюка.

До речі, про це явище знали ще наші предки, яких ми досі чомусь вважаємо дикунами. Так ось у них, коли батьки нареченого шукали йому дружину, перше питання до батьків дівчини було: «Чи чиста дівка?», тобто чи не була вона заміжня, чи не хворіє вона, та головне, чи не несе в собі чуже сім'я. Якщо ж дівчина «гуляла», то вважалося, що вона за це отримає безліч хвороб, а, накопичуючи різні генетичні ознаки від своїх партнерів, руйнує первісний образ дитини, переданий першим чоловіком. Тому дитина народжується не схожою на батьків, з купою психічних хвороб та патологій. Жорстоко, цинічно, по-дикунськи? Але ж куди страшніше бачити 15-тирічних повій й 11-тирічних вагітних дівчат! Нам багато чому треба повчитися у наших предків.

Телегонія — це дуже серйозна річ, і той, хто зможе це усвідомити, поки ще не пізно, отримає величезний шанс ростити СВОЇХ дітей, а це справжнє щастя для людини. Якщо ж ти не перший в своєї коханої і хочеш мати від неї дітей, а вони щоб були від тебе, то вихід є. Наші мудрі предки вважали, що лише справжнє кохання може стерти образ іншого чоловіка в тілі жінки. Тому все в твоїх руках.

Мені згадався один американській фільм, молодіжна комедія, в якій школярі пообіцяли собі до закінчення школи позбутися своєї цноти. Потім увесь фільм вони шукали, як це зробити. А коли їм це вдалося, то їх поздоровляли, батьки навіть пишалися ними і всі були щасливі. Саме на таких прикладах ми сьогодні виховуємося, саме про таке думає більшість школярів.

Бути незайманим або незайманою зараз не модно, це ознака відсталості. «Цього ніхто не цінує» — казала мені одна моя знайома. Жах якийсь! Це необхідно, життєво необхідно виправляти, бо від цього залежить майбутнє не тільки однієї сім'ї, а й всієї нації! Здорова родина — здорова дитина — здорова нація! А все, що суперечить цьому, вигідно нашим ворогам. Може, нас так і не виховували, але ми повинні виховувати наших дітей таким чином, лише тоді у нас є майбутнє!

Коментар НО: Для стирання інформації про попередніх статевих партнерів можна використати базовий 40-денний курс очищення за допомогою технології Живе Слово — див. Як стати арієм

----------------------------------
В тему:

Олександр Філатович: «Завжди будь чистий, променистий!»

Лікує живе світлоносне слово

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Якщо хочеш мати дружину з високим рівнем розвитку, яка пасує до тебе як половинка цілого, то просто, те що модно зараз, йде повз твою увагу

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Якщо хочеш мати дружину з високим рівнем розвитку, яка пасує до тебе як половинка цілого, то просто, те що модно зараз, йде повз твою увагу

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

"Але найцікавіше було попереду. Вже в 60-х роках XX ст. науковцями було доведено, що явище телегонії поширюється і на людей. Більше того, у нас воно частіше й чіткіше проявляється. Дитині передаються не лише зовнішні ознаки першого статевого партнера матері, а й його темперамент і навіть хвороби (венеричні, психічні, захворювання крові і т. ін.)."

Я на собі можу підтердити це .

Якщо прагнеш чуда - створюй його!