Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп не вводитиме в Нью-Йорку карантин попри кількість заражених COVID-19

За його словами, карантин не потрібен. Зокрема, було вирішено не обмежувати в'їзд і виїзд зі штату. Президент США Дональд Трамп не буде вводити карантин у штаті Нью-Йорк попри кількість заражених коронавірусом COVID-19.

Про це Трамп написав у своєму Twitter.

"За рекомендацією робочої групи Білого дому з коронавірусу і після консультацій з губернаторами штату Нью-Йорк, Нью-Джерсі та Коннектикут, ми видамо рекомендації щодо подорожей. Карантин не потрібен", - заявив Трамп.

Губернатор штату Ендрю Куомо заявив, що у штаті вже введені обмежувальні заходи, зокрема заборонені масові зібрання. Він пояснив, що якщо Нью-Йорк заблокувати, то це вплине на економіку США.


Про реакцію деяких урядів на коронавірусну паніку: 

Адекватного підходу дотримується уряд Нідерландів. У своєму зверненні до земляків прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рут одразу вказав, що більшість з них будуть інфіковані вірусом. Якщо людина буде інфікована, але перехворіє без тяжких наслідків, то в неї з’явиться імунітет. Якщо таких людей буде багато, то вони сформують загальний імунітет. Це знизить вірогідність того, що вірус зачепить вразливих людей похилого віку та людей з пониженим імунітетом. Тобто, наразі потрібно захистити цих людей шляхом контролю над розповсюдженням вірусу. Коронавірус у Нідерландах: стратегія на вироблення природного імунітету без паніки та ідіотизму


Шведи безперешкодно пересуваються своєю вільною країною, здійснюють робочі поїздки за кордон, школи й дитячі садки працюють, дозволені масові зібрання чисельністю до 500 учасників. Населенню не рекомендують носити маски – тому що це безглуздо. Вільний народ: чому у Швеції нема карантину, хоча коронавірусу більше ніж в Україні?

Країна, яка вийде з цієї кризи з мінімальними економічними втратами, буде нагороджена значно кращим економічним статусом, ніж конкуренти. Швеція таки запроваджує антивірусні обмеження: ресторани вже не обслуговують за барною стійкою – тільки за столами


Ви ще дивуєтеся, звідки в Україні взялися 73%? Та звідти ж, звідки й «епідемія» – з телевізору. Смертність від коронавірусу така сама, як від звичайного грипу, тільки масштаби захворюваності на порядок нижчі за грип. Про ситуацію в Норвегії, Південній Кореї та Японії розповідає письменник Павло Бондаренко. Практично всі фейки про «тисячі померлих» потрапляють в Інтернет і телевізор з Росії.

Наші інтереси: 

"Найвеличнішому лідеру" (с) треба брати приклад у реально великих політиків світу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це всього лиш заяви.
Швеція цьому приклад.
" Вільні люди", і що, вводять карантин.

Коментарі

Зображення користувача Іван Андрійович.
0
Ще не підтримано

Це всього лиш заяви.
Швеція цьому приклад.
" Вільні люди", і що, вводять карантин.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це ти про що? Щось сталося?

Іван Андрійович каже:
Це всього лиш заяви.
Швеція цьому приклад.
" Вільні люди", і що, вводять карантин.

Все, що робиться з власної волі, – добро!