Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Безпосередньо від коронавірусу в Італії вмерло троє людей, половина населення вже має імунітет — професор Монтанарі (Stefano Montanari)

Те, що я спостерігаю зараз, – якийсь апофеоз маразму. Нами керують люди, які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою вигоду. Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски – взагалі смішно! Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!

19 березня каналу byoblu24 дав велике інтерв'ю італійський нанопатолог з 40-річним стажем роботи в операційних, доктор і професор Стефано Монтанарі (Stefano Montanari). У своєму відвертому інтерв'ю він сказав, що в реальності безпосередньо від коронавірусу в Італії померли лише 3 людини, пише Фраза

Ось що він сказав:

"Наші політики останні 10 років робили все, щоб зруйнувати італійську медицину. Закривалися відділення і цілі госпіталі, персонал звільняли. Коли я чую, що в Італії найкраща медицина у світі, у мене опускаються руки, і не тільки руки. Це не правда! Закупівлі обладнання та витратних матеріалів проводилися по мінімуму. Витрати на медицину різали нещадно. Плюс величезна корупція. Те, що у звичайній країні коштує 10 євро, в Італії - 20. І ті мінімальні кошти, які були в розпорядженні, витрачалися бездарно. Наприклад, навіщось купили 27 мільйонів доз вакцини від свинячого грипу, які потім викинули, а на апарати штучної вентиляції легень грошей не було. Наша медицина була не готова до такої кількості хворих з ускладненнями легень, чим й небезпечний цей вірус.

Але проблема не у вірусі! Так, вірус є, він абсолютно новий. Я поки точно не можу сказати, чи розробили його в лабораторії, чи він прийшов від кажанів, або ще звідкись. Щодо мишей я дуже сумніваюся, тоді вже відразу від єдинорогів.

Точно можу сказати – він новий і він молодий, він мутує з космічною швидкістю, він поки в фазі пошуку свого статусу, в якому він потім застигне. Вчора це був один вірус, а завтра – вже інший вірус. В Італії не той вірус, що був в Китаї. А в Німеччині не той, що в Італії.

А ще у нього неймовірна проникність, він надзвичайно контагіозний. Але у здорових він протікає безсимптомно.

За моїми припущеннями, якщо ми зробимо тести всім громадянам Італії, то виявимо, що як мінімум половина населення вже позитивна (тобто виробила природний імунітет)

Всі розмови про вакцину в цих умовах — шахрайство світового масштабу. Він так швидко мутує, що ми за ним не вженемося, створюючи вакцини. До того ж від цього типу вірусів не можна зробити щеплення. Ну зробиш щеплення, і можеш 200 раз їм перехворіти. На нього не виробляється імунітету! Якби я 50 років тому сказав своєму науковому керівнику про можливість прищепитися від коронавірусів, він би мене викинув за двері.

Вакцини від вірусів ГРВІ – це геніальна ідея і брехня фармакологічного бізнесу. Я впевнений, закінчиться тим, що нас зобов'яжуть усіх зробити щеплення, і зароблять на цьому свої мільярди.

Звідки вантажівки з трупами? Чому стільки померлих? Причина – в зруйнованій медичній системі Італії. Колишня система впоралася б з навантаженням. Те, що я спостерігаю зараз, — якийсь апофеоз маразму. Нами керують «капітани Скеттіно», які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою ціну.

Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар'єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски — взагалі смішно! Для здорової людини це – все одно, що поставити паркан з палиць проти комарів. Навколо нас мільярди мільярдів вірусів. І якщо поруч з вами є коронавірус, маска вас взагалі не захистить. А якщо людина хвора, то їй цю маску треба міняти кожні 2-3 хвилини. Інакше це теж втрачає сенс.

Люди не повинні сидіти по домівках, у страху і без руху. Люди повинні рухатися, гуляти на сонці, зараз авітаміноз. Уряд своїми заходами вкрай шкодить здоров'ю населення. Навіть якщо людина безсимптомно переносить вірус, тобто по суті є здоровою, а їй кажуть, що вона хвора, то це позначиться на її здоров'ї. Як і на здоров'ї всіх тих, хто зараз заляканий сидить по домівках, не отримуючи вітаміну D, ведучи малорухливий спосіб життя, перебуває в невизначеності за своє майбутнє. Я вважаю, що група ризику – пенсіонери – теж повинні спокійно виходити на вулиці, вести свій нормальний спосіб життя.

Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!

Є важливий момент. Це – економіка. Зараз все закрито крім біржі. Вона впала вже майже до землі. Лише біржа працює, і мільйонери можуть скупити за дуже низькими цінами ласі підприємства. А коли буде дано сигнал закінчити «операцію», то вони раптово опиняться власниками величезних маєтків. Мільйонери стануть мільярдерами, багаті – надзаможними, а середній клас – жебраками. Я вважаю, що все було влаштовано заради цього. І заради майбутнього мільярдного прибутку від нібито чудової вакцини. Вакцини від мінливого вірусу, від якого не може бути імунітету, а значить, не може бути й вакцини..." 

Відеозапис інтерв’ю на Ютуб-каналі Byoblu (видалено). 

Це грип з дуже низьким ступенем патогенності, який вражає суб'єктів, які вже страждають від серйозних попередніх патологій. У цьому відео доктор Стефано Монтанарі, посилаючись на дані Istituto Superiore di Sanità, пояснює свою особисту думку щодо природи вірусу та причину краху лікарень на півночі Італії.


Додатково про Італію: 

Італійське дослідження, проведене в серпні 2019 року, показало, що смертність від грипу в Італії в останні роки становила від 7 000 до 25 000 осіб. Це значення вище, ніж в більшості інших європейських країн через велику літнього населення в Італії, і набагато вище, ніж що-небудь приписане Covid-19 до сих пір.


Дивіться також відео з авторитетними інфекціоністами:

Китайський коронавірус не збільшує смертність у Франції. Про це розповідає один з найавторитетніших інфекціоністів сучасності – французький професор Дідьє Рауль (фр. Didier Raoult). Коронавірус у Франції: карантинні заходи не працюють, припиніть залякування – Дідьє Рауль, інфекціоніст №1 у світі


99,5% відсотків людей, які заразилися коронавірусом, не мають жодних симптомів хвороби або мають легкі симптоми. Натомість антивірусні заходи призводять до самознищення та колективного самогубства. Хибна реакція на коронавірус скорочує тривалість життя мільйонів. Руйнівний вплив на глобальну економіку є загрозою для незліченної кількості людей. Про це розповів Сухаріт Бхакді (Sucharit Bhakdi), лікар-інфекціоніст і мікробіолог, професор університету Йоганнеса Гутенберга в Майнці, який 22 роки очолював Інститут медичної мікробіології та гігієни. Реакція політиків на коронавірус гротескна, абсурдна й дуже небезпечна – німецький професор Сухаріт Бхакді


Кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України Надія Жолобак розповіла про темпи поширення коронавірусу і що станеться з епідемією в найближчі місяці й роки. Страхи щодо коронавірусу сильно перебільшені, а введення карантину безглузде – вірусолог Надія Жолобак


Голова Всесвітньої медичної асоціації (Weltärztebund) Франк Ульріх Монтгомері (Frank Ulrich Montgomery) висловився проти заборони для громадян залишати свої будинки з метою не допустити подальшого поширення пандемії нового коронавірусу. На його думку, такі заходи не допомагають зупинити поширення вірусу. Він назвав локдаун жестом безсилля влади та політичним акціонізмом, тобто грою на публіку. Влада, за його словами, сподівається, що за допомогою примусових заходів вони досягнуть більшого, ніж завдяки розуму. Німецький лікар розкритикував заборону перетинати кордони та залишати домівки через коронавірус – Deutsche Welle


«Швеція повідомила, що відмовляється від діагностики коронавірусу, оскільки це не має значення для ведення пацієнта. Цитуючи шведів, "ми знаємо, що коронавірус є у Швеції, і ми повинні на кожен випадок реагувати так, ніби це потенційно коронавірусна інфекція". Специфічних ліків від коронавірусу нема. Більшість пацієнтів, які мають легкий перебіг захворювання, потребують тільки самоізоляції, як при грипі. Захворів – сиди вдома». Про це розповідає Федір Лапій – відомий інфекціоніст, доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб та дитячої імунології Національної медичної академії імені Шупика.

Про реакцію деяких урядів на коронавірусну паніку: 

Адекватного підходу дотримується уряд Нідерландів. У своєму зверненні до земляків прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рут одразу вказав, що більшість з них будуть інфіковані вірусом. Якщо людина буде інфікована, але перехворіє без тяжких наслідків, то в неї з’явиться імунітет. Якщо таких людей буде багато, то вони сформують загальний імунітет. Це знизить вірогідність того, що вірус зачепить вразливих людей похилого віку та людей з пониженим імунітетом. Тобто, наразі потрібно захистити цих людей шляхом контролю над розповсюдженням вірусу. Коронавірус у Нідерландах: стратегія на вироблення природного імунітету без паніки та ідіотизму


Шведи безперешкодно пересуваються своєю вільною країною, здійснюють робочі поїздки за кордон, школи й дитячі садки працюють, дозволені масові зібрання чисельністю до 500 учасників. Населенню не рекомендують носити маски – тому що це безглуздо. Вільний народ: чому у Швеції нема карантину, хоча коронавірусу більше ніж в Україні?

Країна, яка вийде з цієї кризи з мінімальними економічними втратами, буде нагороджена значно кращим економічним статусом, ніж конкуренти. Швеція таки запроваджує антивірусні обмеження: ресторани вже не обслуговують за барною стійкою – тільки за столами


Ви ще дивуєтеся, звідки в Україні взялися 73%? Та звідти ж, звідки й «епідемія» – з телевізору. Смертність від коронавірусу така сама, як від звичайного грипу, тільки масштаби захворюваності на порядок нижчі за грип. Про ситуацію в Норвегії, Південній Кореї та Японії розповідає письменник Павло Бондаренко. Практично всі фейки про «тисячі померлих» потрапляють в Інтернет і телевізор з Росії.

Наші інтереси: 

Доносити до умів людей інформацію про масштабну операцію, замішану на брехні, маніпуляціях і страху простих людей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Просто фейк-ньюс вийшли на вищий рівень. Тепер показують колони військових вантажівок і розповідають, що це повезли в крематорій трупи померлих від коронавірусу.
Олексій Арестович розповів, що у Нью-Йорку вже працюють польові морги, тому дуже добре, що українська влада вчасно запровадила жорсткий карантин.

Бард Рой каже:
Коли все почалося в Ухані, на ТБ показували людей, що падали на вулицях в корчах і конвульсіях. Наразі у світових новинах про КОВІД-19 таких кадриків не видно. Що се? Або вірус "мутував" і вже не тіпає вражених, або режисери цього дійства вирішили, що подібні сценки не комільфо.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Професор, як і маса інших людей, ставить собі те ж саме запитання: Хто ці клоуни? Чесні ідіоти чи спритні шахраї?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

Коли все почалося в Ухані, на ТБ показували людей, що падали на вулицях в корчах і конвульсіях. Наразі у світових новинах про КОВІД-19 таких кадриків не видно. Що се? Або вірус "мутував" і вже не тіпає вражених, або режисери цього дійства вирішили, що подібні сценки не комільфо.

Хай буде!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Просто фейк-ньюс вийшли на вищий рівень. Тепер показують колони військових вантажівок і розповідають, що це повезли в крематорій трупи померлих від коронавірусу.
Олексій Арестович розповів, що у Нью-Йорку вже працюють польові морги, тому дуже добре, що українська влада вчасно запровадила жорсткий карантин.

Бард Рой каже:
Коли все почалося в Ухані, на ТБ показували людей, що падали на вулицях в корчах і конвульсіях. Наразі у світових новинах про КОВІД-19 таких кадриків не видно. Що се? Або вірус "мутував" і вже не тіпає вражених, або режисери цього дійства вирішили, що подібні сценки не комільфо.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Іван Ведь.
0
Ще не підтримано

"Третя світова" ... не за території, а за вплив.

Гарно, дуже гарно.

Зображення користувача Микита Дубів.
0
Ще не підтримано

Ось як цю статтю у вас нахабно вкрали, на початку позмінювали букви в деяких словах наприклад великі літери "і" на малі літери "L", слово замість "відвертому" написали "шокуючому" посилання на крадія
І навіть не вказали посилання на ar25.org
Здається приблизно так працюють сайти сміттярки і всілякі фейкороби.

Слава Україні!
Героям Слава!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Поширення правди - це плюс до карми навіть для таких неохайних сайтів :)

Микита Дубів каже:
Ось як цю статтю у вас нахабно вкрали, на початку позмінювали букви в деяких словах наприклад великі літери "і" на малі літери "L", слово замість "відвертому" написали "шокуючому" <a href="https://fayno.org/?p=904&amp;amp;fbclid=IwAR2nPLo-zafryTpiz8dJXBuCAPdTkt... class="bb-url" rel="nofollow">посилання на крадія</a>
І навіть не вказали посилання на ar25.org
Здається приблизно так працюють сайти сміттярки і всілякі фейкороби.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Дуже підозрілий "чорнушний" сайт.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Який сайт ти маєш на увазі?