Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Коронавірус у Франції: карантинні заходи не працюють, припиніть залякування – Дідьє Рауль, інфекціоніст №1 у світі

Світ:

Спецтема:

Китайський коронавірус не збільшує смертність у Франції. У популяції з найвищими ризиками – на кораблі з пенсіонерами Diamond Princess – смертність від нього склала лише 1%. Ізолювати необхідно лише інфікованих – і лише на той період, поки вони заразні, згідно з результатами тестування. Зберігати спокій і робити те, що зазвичай робиться з інфекціями загалом, – діагностику і лікування.

200324likar.jpg

Професор Дідьє Рауль
Професор Дідьє Рауль (фр. Didier Raoult, нар. 13 березня 1952) – видатний французький лікар-інфекціоніст та мікробіолог.

Інтерв’ю одного з найавторитетніших інфекціоністів сучасності – французького професора Дідьє Рауля (фр. Didier Raoult) про коронавірус, записане 17.03.2020 і оприлюднене 22.03.2020. Це не просто «французький лікар» чи «серйозний вчений», а фахівець № 1 у світі в галузі інфекційних захворювань – уточнює Захар Мілютін

Професор підтверджує те, про що вже повідомляв «Народний Оглядач» у серії статей, присвячених коронавірусу.

Серед іншого Дідьє Рауль розповідає про таке:

– Регулярну смертність у Франції китайський коронавірус наразі жодним чином не збільшує. Навпаки, до зафіксованого, наприклад, у 2017 році сезонного піку смертей від ГРВІ (куди, за словами професора, завжди входять і смерті через невдале лікування антибіотиками) вірусний сезон 2020-го наразі «не добирає» 10 тисяч померлих.

Циклічність загальної смертності у Франції
Циклічність загальної смертності у Франції протягом 2013-2020 років

– Наводить щоденну смертність у шпиталях Марселя – жодного збільшення не спостерігається. Конкретно по коронавірусу в Марселі було 4 смерті, проте лише одна з них асоційована з новим китайським штамом COVID-19. Решта троє вмерли від ускладнень звичайних старих постійно циркулюючих коронавірусів.

– Нічого вартого сьогоднішніх заходів «достойних атомної катастрофи» професор Рауль у китайському коронавірусі не бачить.

– Ізоляцію японською владою океанського лайнера Diamond Princess  з пенсіонерами французький метр без тіні політкоректності називає «божевіллям». Проте це божевілля дало найрелевантніші на сьогодні дані щодо реальної заразності та летальності китайського коронавірусу.

Там було 3700 осіб. 700 з них захворіли та 7 вмерли. Тобто в популяції з найвищими ризиками летальність склала 1%. «Отже, треба перестати залякувати людей».

– «Коли ви тестуєте тільки тих, хто знаходиться в реанімації, і наказуєте усім, хто хворіє легко, сидіти вдома, ви маєте бачення серйозності захворювання, яке не має нічого спільного з реальною серйозністю захворювання» – бо в реанімацію загалом потрапляють люди тільки з важким перебігом».

– «Я не бачу ознак особливо серйозної смертності. Я не бачу впливу на загальну смертність в країні. І я продовжую вважати, що треба зберігати спокій і робити те, що зазвичай робиться з інфекціями загалом: діагностику і лікування».

– Три країни, де ситуація не контрольована: Італія, Франція та Іспанія. Вони не є зразком для наслідування.

Італійські карантинні заходи не запобігають розповсюдженню захворювання. Теж саме у Франції та Іспанії.

І це саме ті три країни, що вирішили на перший план поставити карантинні заходи.

Тепер варто спитати себе, чи не пора переглянути цей підхід і почати робити те, що робиться в Кореї: збільшити тестування, лікувати людей та ІЗОЛЮВАТИ ЛИШЕ ІНФІКОВАНИХ на той період, поки вони заразні. І зменшувати цей період шляхом лікування. І їх не треба ізолювати 20 днів, якщо на 5-й день вони вже мають негативний результат тесту. «Бо це вже не наука, а наукова фантастика... чи відьмацтво».

– «Ми повинні повернутись до простих тез: інфекційні захворювання означають, що коли мікроби присутні, людина заразна. Коли мікробів нема – людина не заразна... Медикаменти треба використовувати для лікування хвороб. Це медицина» – розповідає французький професор Дідьє Рауль.


Коментар НО: 

Подібного підходу дотримується уряд Нідерландів. У своєму зверненні до земляків прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рут одразу вказав, що більшість з них будуть інфіковані вірусом. Якщо людина буде інфікована, але перехворіє без тяжких наслідків, то в неї з’явиться імунітет. Якщо таких людей буде багато, то вони сформують загальний імунітет. Це знизить вірогідність того, що вірус зачепить вразливих людей похилого віку та людей з пониженим імунітетом. Тобто, наразі потрібно захистити цих людей шляхом контролю над розповсюдженням вірусу. 

Коронавірус у Нідерландах: стратегія на вироблення природного імунітету без паніки та ідіотизму 

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Менше емоцій, більше науки та раціонального мислення. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

А ось тут посилання від Люби Батіг про ще одну можливість вилікуватися від китайського вірусу - говорить український лікар Михайло Хруставка:

https://m.facebook.com/moiternopol/posts/2921820421248937

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Може б наші клоуни та боксери якось поспілкувалися з професором?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

найграндіозніше шахрайство в ізторії України під проводом кабміну

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Спілкування з паразитами неможливе. Це як говорити з гаманцем у якого два вуха.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Хлорохін https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%85%D1%96%D0%BD

Франція дозволила його лабораторні проби, хоча його дисятиліттями приписують туристам, в Африці на нього кинулися https://www.courrierinternational.com/revue-de-presse/ruee-contre-le-covid-19-la-chloroquine-prise-dassaut-en-afrique

Тим часом французький професор-лікар Дідіє Рауль Didier Raoult уже давно його успішно приписує, тому проти цього лікаря почалися анонімні погрози - адже глобалістична медицина через ці успіхи може втратити великі потоки : хлорохін - ДЕШЕВИЙ.

До слова, генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус, який закликає світ до карантину, навпаки від Дідіє Рауля Didier Raoult, не є лікарем, тобто терену не знає.

Є також логічний зв'язок між інтересом продовження карантину і глобальною економічною кризою, зокрема саботуванням економічних здобутків Трампа.

А хлорохін якраз позбавляє глобалістів їхньої "карантинної зброї".

Звідти або досі мовчання довколо хлорохіну, або, тепер як люди підняли крик "ЗА" хлорохін, знеславлювання цього ліку аж до війни проти авторитетів, які його захищають.

Натомість Трамп уже підписав наказ його поширювати, щоби, "на Великдень, церкви були повні"! --

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Канадський блогер-аналітик Алексі Косет Alexis Cossette доповідає, як позитивно висловлюються лікарі про дію хлорохіну : https://youtu.be/AEYHofyP3x4

Країни, в яких уже застосовують хлорохін: Бельгія, Франція, Китай
25'20

- проф. Дідьє Рауль Didier Raoult подає список країн, які радять цей лік застосовувати 24'20

- проф. Філіп Парола Philippe Parola 26'45

- свідчить про досвід у Бельгії д-р Ніколя Добі Nicolas Dauby 26'

- в Америці проф. Влядімір Зеленко pr. Wladimir Zelenko цілковито вилікував від коронавірусу 350 пацієнтів 29'

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

А ось тут посилання від Люби Батіг про ще одну можливість вилікуватися від китайського вірусу - говорить український лікар Михайло Хруставка:

https://m.facebook.com/moiternopol/posts/2921820421248937

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Єдиний спосіб "вилікуватися від коронавірусу" - дати йому можливість оновити генокод людини.

Для здійснення оновлення організм людини має перебувати в чистоті.

Отже, корисне все, що сприяє очищенню людини - теплі напої, сон, свіже повітря, спокій, позитивне мислення, Живе Слово.

Чи сприяють очищенню таблетки та інша хімія? Хіба що проносні та блювотні засоби, але ці очищувальні рефлекси вірус ініціює сам - якщо вони справді потрібні для очищення.

Все, що робиться з власної волі, – добро!